- 10 Temmuz 2020
- 889
- 1.460
- Konu Sahibi Musmutluuu
Merhaba kızlar ben smmm staj başlatma dosyası açtırmak istiyorum ama öncesinde biraz hazırlık yapmak istiyorum nasıl bi yol izlemeliyim nerden başlamalıyım sizin nasıl oldu yardımcı olur musunuz ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba bende yeni mezun oldum staj başlatma için herhangi bir kitap vesaire aldınız mı aldıysanız tercihlerinizi paylaşır mısınız ?Önce zor bir yola adım attığınızı bilin lütfen. Yorucu bir süreçtir. Zira staj başlatma, sonrası staj ve yeterlilik derken ömür geçiyor. Maliyetli de olduğunu unutmamak lazım. Kurs ister istemez tercih ediliyor zira ben hiç çalışmadan kursa giderek sadece kazandım. Bir de konu hakkında istekli olmak, mevzuat ve gelişmeleri takip etmek, işin içinde fazlasıyla olmak lazım.
kazandınız mı o kaynaklarlaBen kursa gitmiştim, bilge eğitim. Onların verdiği kaynak dışında bir şey kullanmadım açıkçası.
bende yeni mezun oldum pandemi sebebiyle ilk işim biraz evde çalışmak dehanın kitaplarını almayı düşünüyorumEvet, ilk girişimde kazandım ama bu yıllar evveldi. Şimdiye değişen çok şey olmuş olabilir. İlave dersler vs.
Merhaba dosya açtırmışmıydınız sınava girdiniz mi ne durumdasınız acabaMerhaba kızlar ben smmm staj başlatma dosyası açtırmak istiyorum ama öncesinde biraz hazırlık yapmak istiyorum nasıl bi yol izlemeliyim nerden başlamalıyım sizin nasıl oldu yardımcı olur musunuz ?
Actirmadim özel sektörde çalışmak istemedigime karar verdim hazırlanmiyorumMerhaba dosya açtırmışmıydınız sınava girdiniz mi ne durumdasınız acaba