Nişan Hazırlamaya başladığım nişan damat bohçası

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
zevklerimiz aynıymış :13: biz de bunun aynısını aldık, kol düğmesi bizimkinin de farklı ama ben cüzdana bayılmıştım
hayırlı olsun tatlım

Çok teşekkür ederim Harfli olan kol düğmelerini beğeniyorum. İkimizin özel günü sonuçta daha güzel olur harfliler. Bu setteki normalde de kullanılmaz kemer ve cüzdan gerçekten çok güzel ama

Çok güzel, ben de çok meraklıyım böyle şeylere ama sözlüm ve ailesi bohça olaylarını pek bilmediklerini ve sevmediklerini söylediler. O yüzden içimde kaldı :) Bizde bohça merasimine gitmeden kendimiz bişeyler aldık ama o bohçanın tadı başka.

Çok teşekkür ederim Harfli olan kol düğmelerini beğeniyorum. İkimizin özel günü sonuçta daha güzel olur harfliler. Bu setteki normalde de kullanılmaz kemer ve cüzdan gerçekten çok güzel ama

ben de harflilere bayılıyorum canım ama kiğılıda yoktu. bu setin içine başka beğenip onu koydurduk mecburen. ama zaten bunlar bohçada kalıcak, nişanda giyecekleri gömleğe harflilerden alırız bi de kemer ve cüzdan değişik, her yerde bunun düz derisi ya da düz ruganı vardı, bundaki desenler sporluk, ruganı da şıklık katmış.

Aynen bu desenden her yerde yok. Biz kol düğmesini değiştirmek istedik değiştirmediler. Bohçada kalcak diyede sorun yapmadık Benim seti aldığım kiğılıda harfliler vardı ama almadık. Fikrimiz değişir diye nişana yakın bakcaz tekrar

Gerçekten bohça hazırlamak çok detay istesede çok zevkli Hele ki sevdiğin insan için bişeyler alıyorsan, yapıyorsan tadı daha bir başka oluyor Ama çokta üzülme bazen bende sıkılıp keşke yapmasak dediğim oluyor Neyse ki sen birşeyler yapıp o açığı kapatmışsın

aaa ben o zaman bi kere daha kiğılıya uğrıyayım canım, belki buraya da harflilerden gelmiştir, çok içimde kalmıştı çünkü bence sizde bakın tatlım, tam nişan konsepti için ideal

aaa ben o zaman bi kere daha kiğılıya uğrıyayım canım, belki buraya da harflilerden gelmiştir, çok içimde kalmıştı çünkü bence sizde bakın tatlım, tam nişan konsepti için ideal

bak bak mutlaka, gelmiş olabilir. İnşallah yakın zamanda bize de bi kiğılı yolu gözüktü

masallah bayılıyorum ceyize,bohcaya ..
Allah tamamına erdirsin canımmmmmm .. :123:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…