Nişan Hazırlamaya başladığım nişan damat bohçası

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

kelebek prenses

Sen Benim Şarkılarımsınn
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2013
123
83
103
Herkese merhaba

Uzun zamandır kk'yı takip edyiorum. Çok yardım aldım burdan ancak ilk defa konu açıyorum :) 25 Mayısta nişanım var Nişandan önce benim bohçam gelecek.Nişandan sonra biz damat bohçası götürcez. Ben biraz erken başladım hazırlamaya. Çok araştırma yaptım ne konur ne konmaz. İnternette bilgi var ancak çok yeterli değil. Bende aldıklarımı ve alacaklarımı yazmak istedim. Hem belki birilerine yardımım olur hem de eksiklerim varsa bana yardım edecekler olur

Damat bohçasında en çok önem verdiğim parça pijema takımı oldu. Hem röpteşambır'ı hem de pijema takımı olan bi set ararken Neyir'in 5 parça olan röpteşambır, saten pijema takımı ve pamuklu pijema takımı olan bu setini aldık. Etiketinde 287 tl yazıyor ancak biz toptancı olan bir tanıdığımızdan geliş fiyatına 169 tl ye aldık Bordosunu almayı tercih ettik. Toptancı Mahmutpaşa'da.

Gömlek'i Kadıköy Tudors mağazısından aldık. Hem kaliteli hem uygun fiyata ürünler var. Gömlek 25 tl.

İç Çamaşır olarak bir atlet ve bir boxer aldık. Markası Öts. Toplam 15 tl verdik. Mahmutpasadan aldık

Çoraplarıda Mahmutpaşadan aldık. 2 tanesine 5 tl verdik. Markası ekol

Giyim olarak aldıklarım bu kadar. Gelelim bakım ürünlerine...

Parfüm olarak caldion'u tercih ettik. Parfüm ve vücut losyon seti halinde aldık. Gratisten 30 tl 'ye alındı.

Dedorant nivea marka gratisten 7.50 tl'ye alındı.

Şampuan marka head and shoulders 14 tl'ye alındı.

Diş macunu marka sensodyne 13.50 tl'ye alındı.

Traş setlerini toplu satan yerlerde var ancak biz tek tek beğendiğimiz ürünleri almayı tercih ettik.

Nivea traş sonrası balsam'ın yanında hediye nivea traş jeli hediyeli ürününü aldık. 27 tl

Nivea traş sonrası losyon alındı. Bunun kokusuna bayılıyorum 25 tl

Tırnak makasıda aldım 6 tl'ye. Ayrıca tarak ve tıraş bıçağıda bakım ürünlerine eklencek.

EKSİKLER :

Terlik, tanıdıktan alcaz.

Cüzdan, kemer set halinde alcaz. Kığılıdan alıncak. Aynı zamanda kol düğmeside alcaz. (Alındı Kiğılı'dan 109 tl'ye. Fotoğrafı aşağıda )

Saat alıncak. Şu an araştırma içindeyiz.

Annem bohça seti yaptırıyor yanında seccadeyle birlikte. Seccadenin yanına tesbih ve takke'de konulcak.

ÖNERİLER:

İstanbul'da olanlar Mahmutpaşaya mutlaka gitsin. İyi ürünler uygun fiyata satılıyor.

Tanıdıklardan alma yoluna giderseniz daha uygun fiyata geliyor ürünler.

Bakım ürünlerini kozmetik mağazaları yerine marketlerden alın. Ben öyle yapsaydım diyorum şu an kendime. Aynı ürünler daha ucuza satılıyor.

Bohça adet gelenek görenek adı altında yapılan çok güzel alışkanlığımız olduğu gibi biraz da gösteriş yeri. Ne kadar çok şey varsa o kadar iyi gözüküyor. Buna gerek yok diyip almamazlık etmeyin Bir şampuan, diş macunu, tırnak makası çok bişey değil ancak toplu durunca göze hoş ve çok geliyor.

Not: Yeni şeyler oldukça eklerim. Benden şimdilik bu kadar

Son düzenleme:
allah tamamına erdirsin, bohçayı götürmeyi, alınanları beraberce kullanmayı nasip etsin.

bence çok güzel bi liste olmuş. abartı hiçbir şey yok. adet yerini bulsun, bohça da yapmıştık biz diye anı'nız olsun diye çok yeterli bence.

bunlardan fazlası, gereksiz masraf diye düşünüyorum ben

Teşekkür ederim kullanmayacağı şeyleri almamayı tercih ettik. dediğin gibi fazlası israf

canım biz terlik ve havlu koyarız kenarı dantelli lavanta kesesi koy güzel koksun

terlik tanıdıktan alıncak. Dantelli havlu, seccade, bohça takımı gibi şeylerle annem ilgileniyor. Onlarda konulcak tabi. Lavanta kesesi yada sabun gibi güzel kokulu bişey bende düşünüyorum

terlik tanıdıktan alıncak. Dantelli havlu, seccade, bohça takımı gibi şeylerle annem ilgileniyor. Onlarda konulcak tabi. Lavanta kesesi yada sabun gibi güzel kokulu bişey bende düşünüyorum

canım benım nısanım da ınsallah bır sorun cıkmazsa 20 eylulde yanı daha cooooookkkk var ama yavas yavas taksıt taksıt alayım dıye 2 gomlek (sarar ve damattan) 2 corap (pierre den ) aldım bıle :) gorunce dayanamıyorum bıseyler alıyorum napım :) :)
neyse canım en sana koku kesesı için fıkır verecektım. gratıste gezerken gordum aldım onu da. gul kokulu ve lavanta kokulu olanı vardı. gul kokulu olan muhtesem kokuyordu. 2.75 tl idi. Dün aldım daha. sanırım yuzde 50 ındırım varmış. gıdersen bulursun umarım :)

Kol düğmesi daha farklı burdakinden. Zaten o kol düğmesini kullanmayacak Sırf cüzdan kemer için aldık

Benimde nişanıma çok vardı geldi neredeyse Hayırlısıyla seninkide tez zamanda gelir inşallah Zaten nişan yaklaştıkça nişanlıktı, erkek için takım elbiseydi bir sürü iş çıkıyor ve çabucak geçiyor zaman. Gratis'e yolum düştüğünde mutlaka bakarım keselere

hayırlısı olsun.Allah herşeyden önce güzel ve mutlu günlerde kullanılmasını nasip etsin mutluluklar filiz91

Kardeşim geçen hafta nişanlandı ve harika bir nişan bohçası hazırladık, bohçası, şasesi, havlusu seccadesi hepsi iğne oyasından özenle yapılmış olarak geldi.Damat cüzdan seti, traş seti, gömlek, kravat, ayakkabı, iç giyim derken hepsini bir yerden çok makul fiyatlarla aldık. www.ceyzen.com kendi örücüleri ile iğne oyası üzerinde harika ürünler var.Tavsiye ederim.

canım merhaba hayırlı ugurlu olsun benimde 29 martta nişanım var bohça işinide yavaştan hazırlıyorum bohçayı ne ile götüreceksin fikir verirmisin

canım merhaba hayırlı ugurlu olsun benimde 29 martta nişanım var bohça işinide yavaştan hazırlıyorum bohçayı ne ile götüreceksin fikir verirmisin

Seninki de şimdiden hayırlısı olsun canım. Annem dantelden bohça takımı hazırlatıyor özel olarak. Giyime dair olanları bu bohçaların içine koyup götürcez. bakım ürünlerini bi kutu ya da sepek içine koyup tülle süslemeyi düşünüyorum. Valizle götürenler de var onuda çok beğeniyorum ama bizde valizle götürme yok. Bohçaları da renkli kurdela ve çiçek, nazar bocuğu gibi şeylerle süslemeyi düşünüyorum

Kardeşim geçen hafta nişanlandı ve harika bir nişan bohçası hazırladık, bohçası, şasesi, havlusu seccadesi hepsi iğne oyasından özenle yapılmış olarak geldi.Damat cüzdan seti, traş seti, gömlek, kravat, ayakkabı, iç giyim derken hepsini bir yerden çok makul fiyatlarla aldık. www.ceyzen.com kendi örücüleri ile iğne oyası üzerinde harika ürünler var.Tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…