- 1 Ekim 2021
- 78
- 55
- 27
- Konu Sahibi busemakilic
Çarşamba aşılamadan sonra iyiydim dün kasık ağrım vardı birazda akıntım dinlenmeye çalışıyorum. Sen de durum nasılsanirim ayni gun asilama yaptirmisiz sen de durum ne
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çarşamba aşılamadan sonra iyiydim dün kasık ağrım vardı birazda akıntım dinlenmeye çalışıyorum. Sen de durum nasılsanirim ayni gun asilama yaptirmisiz sen de durum ne
Çarşamba aşılamadan sonra iyiydim dün kasık ağrım vardı birazda akıntım dinlenmeye çalışıyorum. Sen de durum nasıl
Çok erken değil mi test içinben de 3 gundur akintim var bugun adet basladi sandim ama devami gelmedi test veroyorum su an belirsizlik bitsin artik
valla bilmiyorum ki kahverengi leke seklinde geliyor akinti yaptirdim artikÇok erken değil mi test için
Sonucun çıktı mıvalla bilmiyorum ki kahverengi leke seklinde geliyor akinti yaptirdim artik
simdi aricamSonucun çıktı mı
Merak ettim bana da haber ver olur musimdi aricam
Çatlatma iğnesinin etkisi olabilir zaten çok erken kan verdin 10 gün sonra tekrar test yaptır bencesonucum 20 hamile miyim.simdi
catlatma ignesi olmadim benÇatlatma iğnesinin etkisi olabilir zaten çok erken kan verdin 10 gün sonra tekrar test yaptır bence
O zaman hamile olabilirsiniz iki gün sonra tekrar kan verin yükselir inşallahcatlatma ignesi olmadim ben
Tekrar merhaba asilama icin adetin 2.gunu gel dediler.ignelere 3.gun baslamak uzere igneleri yazicaklar sanirim.tum evraklari teslim etmistim adeti bekliyordum tedaviye baslamak icin.yalniz adetim sanirim 2.gunu pazar gunune denk gelecek.yarin yads oburgun adet olucam.bu durumda hastaneye gidemicegim icin yarin her ihtimale karsi onden gitsem igneleri yazarlarmi bilgisi olan varmi?durduk yere h.sonuna denk gelcegi icin cope gitsin istemiyorum ayım.adetken tekrar alttan muayene flnmi etcekler?yarin adet olmazsamda gitsem kabul ederlermi?Evet bütün kağıtları toplamak zorundasın canım o şekilde dosya alıyorlar yoksa geri gönderiyor maalesef hata ben dikkatli okumadım kağıdı randevu almadan hemen gittim dedim dosya için herşey hazır önce randevu alıp geleceksin dosya açılım için dediler..
Merhaba.naptiniz asilama surecini acaba?Yok hayir bi sorun olmaz.cunku bizik sperm testi baska hastaneden ve 6 ay once yapipmisti kabul ediyorlar.sizinki daha yeni zaten.ve hastanenin kendi sonuc verme suresi yuzunden bekliyorsunuz.cok az bi zaman ztn aradaki sure.bende bekledim 3 hafta sonucu.ustelik elikde 6 aylik sperm testiyle.bu arada smear testi e nabiza yansimiyor bilginiz olsun.hastaneden alabilirsiniz ancak.o yuzden e mabiza dusmedi diye cikmadi sanip bosuna zaman kaybetmeyin.3 hafta dolunca gidin hastaneye
Merhaba.ilaca baslicaginiz zaman adetin 2.gunu gel diyorlar ya,eger adetiniz haftasonuna denk gelcekse cumadan gidincede verirlermi acaba ilaclari bilginiz varmi?yani siz adrtin 2.gunu gittiginizde tekrar alttan muayeneye aldilarmi?Ben ilaçlarımı raporlu aldım 560 tuttu hatırladığım kadarıyla sadece ilaçlara para ödedim. Gonal f 900 kalem iğne verdiler kullandım bugünde çatlatma iğnesi vuracağım çarşamba Allah nasip ederse aşılamam var.
Kusura bakmayın yeni gördüm ben adetin 3 günü gittim vajinal muayene oldum eğer adetinizin 2 yada 3 günü hafta sonuna denk gelirse 1 yada 4. günü gidebilirsiniz bir arkadaşıma 1.günü gel o zaman demişlerdi.Merhaba.ilaca baslicaginiz zaman adetin 2.gunu gel diyorlar ya,eger adetiniz haftasonuna denk gelcekse cumadan gidincede verirlermi acaba ilaclari bilginiz varmi?yani siz adrtin 2.gunu gittiginizde tekrar alttan muayeneye aldilarmi?
Valla dedigim gibi bugun adet oldum.dr a gittim sordum.tercohimiz 2.yada 3.gunu ama 4 .gunude kabul ediyoruz dedi..kafam karisti eger 2 veya 3 olmasi daha saglikli olcaksa 4.gunde hic yapmasinlar obur ayi bekliyim diye dusunuyor insan.gerci saat bazında bakarsak pazartrsi gunu 3.gunun icinde olcam hala.ama gun bazında 4Kusura bakmayın yeni gördüm ben adetin 3 günü gittim vajinal muayene oldum eğer adetinizin 2 yada 3 günü hafta sonuna denk gelirse 1 yada 4. günü gidebilirsiniz bir arkadaşıma 1.günü gel o zaman demişlerdi.