ilk önce kendimden bahsedeyim 26 yaşındayım
7 yıllık evliyim 3 yıllık evliyken ilk aşılama ile hamile kaldım ve bir kızım oldu
ama kızım 2 yaşındayken zatüreden dolayı vefat etti
kızımın vefatının ardından 3 defa aşılama denedik
2.aşılamada hamile kaldım ama kanamam durmadıgı için düşük yaptım
ve karar verdik tüp bebege gitmeye
23 haziranda adet olup
24 hazirandada tedaviye beşleyecegız
ankara anatolia tüp bebek merkezinde ilk denememizi yapacagız
ve dedim bir konu açayım ve liste oluşturayım
haziran ve temmuzda tüp bebek denemesi yapmak isteyen arkadaşlarım
gelin bu topikte buluşalım ve listemizi oluşturalım
canım tedavın hayırlı olsun.. insallah bebegın olur canım. bende lucrıne basladım. senle aynı yastayım. benımde ılk denemem. cok heyacanlıyım ve cokta korkuyorum. Allah yardımcımız olsun
bu arada 4. denemem olacağını yazmayı unutmuşum:)
Merhaba arkadaşlar öncelikle hepimizin tedavisi hayırlı olsun en kısa zamanda listelerdeki herkes bebişlerine kavuşur inşallah
benide eklerseniz sevinirim ben 24 mayısta pregonla başladım tedaviye tahmini 1-2 haziranda opu olucak transferimde 3-5 gün sonra falan herhalde koceeli tıp fakültesinde deniyorum 2. denememi ilkini asm de yapmıştık 26 yaşındayım başka birsey gerekiyormu bilmiyorum :) bol bol dua ediyorum inşallah hepimiz hamile kalırız arkadaşlar
merhaba kızlar bende haziranda bebeğime kavuşacağım inşallah.ikinci denemem ilkinde dış gebelik oldu.32 yaşındayım
Canım hayırlısı olur inşallah bende hamileliğimin 20.haftasında kızımı kaybettim . Sayfan uğurlu gelir İnşallah hepimiz anne oluruz hayırlısıyla. ben 2 haziranda lucrine başlıycam ilk denemem bahçeci kliniği. 37 yaşındayım
teşekkürler canım
rabbim inşallah hepimize nasip eder
senide listeye yazıyorum
tşkler a.s.
canım 20 haftalıkken niye kaybettin seni üzmek istemem
kendiligindenmi hamile kaldın
sorun neydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?