• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

haziranda tüp bebek yaptıracaklar

nese1984

Oğluma ikiz kardeşler geliyor
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2009
2.340
97
163
ilk önce kendimden bahsedeyim 26 yaşındayım
7 yıllık evliyim 3 yıllık evliyken ilk aşılama ile hamile kaldım ve bir kızım oldu
ama kızım 2 yaşındayken zatüreden dolayı vefat etti
kızımın vefatının ardından 3 defa aşılama denedik
2.aşılamada hamile kaldım ama kanamam durmadıgı için düşük yaptım
ve karar verdik tüp bebege gitmeye
22 hazirandada tedaviye beşleyecegız
ankara anatolia tüp bebek merkezinde ilk denememizi yapacagız
ve dedim bir konu açayım ve liste oluşturayım
haziran ve temmuzda tüp bebek denemesi yapmak isteyen arkadaşlarım
gelin bu topikte buluşalım ve listemizi oluşturalım

Son düzenleme:
ilk önce kendimden bahsedeyim 26 yaşındayım
7 yıllık evliyim 3 yıllık evliyken ilk aşılama ile hamile kaldım ve bir kızım oldu
ama kızım 2 yaşındayken zatüreden dolayı vefat etti
kızımın vefatının ardından 3 defa aşılama denedik
2.aşılamada hamile kaldım ama kanamam durmadıgı için düşük yaptım
ve karar verdik tüp bebege gitmeye
23 haziranda adet olup
24 hazirandada tedaviye beşleyecegız
ankara anatolia tüp bebek merkezinde ilk denememizi yapacagız
ve dedim bir konu açayım ve liste oluşturayım
haziran ve temmuzda tüp bebek denemesi yapmak isteyen arkadaşlarım
gelin bu topikte buluşalım ve listemizi oluşturalım

canım tedavın hayırlı olsun.. insallah bebegın olur canım. bende lucrıne basladım. senle aynı yastayım. benımde ılk denemem. cok heyacanlıyım ve cokta korkuyorum. Allah yardımcımız olsun

YAŞ--------------ıSıM------------------------------------MERKEZıN ADI-------------------TEDAVıYE BAŞLAMA TARıHı----------KAÇINCI DENEME------------------TEMMUZDA SONUCU POZıTıF OLANLAR

26-------------nese 1984-------------------malatya doğufertil tüp bebek merkezi---------21 haziran 2010-----------------------------aşılama deneyecegiz-----------------------------------------------------------------------------------

26------------melekkose-------------------kadıköy şifa hastanesi------------------------------25 mayıs 2010-------------------------------ilk deneme--------------------------------------------------------------------------------------------------

26------------sophia 35---------------------kocaeli tıp fakültesi----------------------------------3.haziran 2010--------------------------------2. deneme------------------------------------------------------negatif----------------------------------

26------------leydim84-----------------------international hastanesi------------------------------29 mayıs 2010-------------------------------3.deneme--------------------------------------------------------------------------------------------------

22------------asiii8837----------------------konya eurofertiel---------------------------------------haziran 2010---------------------------------ilk deneme-------------------------------------------------------------------------------------------------

27------------dilserserin--------------------istanbul tüp bebek merkezi-----------------------16 haziran 2010-----------------------------ilk deneme--------------------------------------------------------------------------------------------------

29------------daisy-81----------------------ısparta sdü tüp bebek merkezi-------------------8 haziran 2010------------------------------ilk deneme---------------------------------------------------------negatif--------------------------------

29------------gulucum81------------------adana tüp bebek merkezi--------------------------28 mayıs 2010-------------------------------ilk deneme--------------------------------------------------------------------------------------------------

32------------firstNimbus------------------maya tüp bebek merkezi--------------------------5 haziran 2010------------------------------4.deneme----------------------------------------------------------------------------------------------------

32------------simayy------------------------anatolia tüp bebek merkezi--------------------------haziran 2010-------------------------------2.deneme----------------------------------------------------------------------------------------------------

34------------angell08----------------------istanbul amerikan hastanesi-----------------------22.mayıs 2010------------------------------5.deneme----------------------------------------------------------------------------------------------------

36------------petek73--------------------------------------------------------------------------------------haziran 2010---------------------------------2.deneme----------------------------------------------------------negatif--------------------------------

37------------GUL1973---------------------bahçeci kliniği------------------------------------------2.haziran 2010-------------------------------ilk deneme--------------------------------------------------------------------------------------------------

----------------gecemperisi-----------------maya tüp bebek merkezi---------------------------30 haziran 2010-----------------------------2.deneme--------------------------------------------------------------------------------------------------

----------------ceylanM----------------------istanbul alman hastanesi---------------------------7 haziran2010--------------------------------ilk deneme------------------------------------------------------------------------------------------------

----------------zinal----------------------------göztepe medikalpark--------------------------------haziran 2010----------------------------------ilk deneme------------------------------------------------------------------------------------------------

----------------aret--------------------------------------------------------------------------------------------16 haziran 2010-----------------------------2.deneme-------------------------------------------------------------------------------------------------

----------------fatmma-----------------------umut tüp bebek merkezi-----------------------------31 mayıs 2010------------------------------4. deneme------------------------------------------------------------------------------------------------

----------------veroj---------------------------antalya özel vitale hastanesi-----------------------28 haziran 2010-----------------------------ilk deneme-----------------------------------------------------------------------------------------------

----------------stelina------------------------medicana beylikdüzü---------------------------------haziran 2010---------------------------------ilk deneme-------------------------------------------------------negatif-------------------------------

Son düzenleme:
arkadaşlar gelin listemizi yapalım
yaşınızı hangi merkezde ve haziranın kaçında tedaviye başlayacagınızı yazın

canım tedavın hayırlı olsun.. insallah bebegın olur canım. bende lucrıne basladım. senle aynı yastayım. benımde ılk denemem. cok heyacanlıyım ve cokta korkuyorum. Allah yardımcımız olsun

teşekkürler canım
seni listeye yazdım
hangi merkezde başlayacaksın
ve haziranın kaçında tüp bebek tedavisine başladın
ayrıca tedavin hayırlı olsun tatlım
inşallah sonucun pozitif olur

canım yaşım 32 maya tüp bebek merkezinde tedavim olacak eğer bir aksilik olmazsa haziranın 16-17 si gibi başlamış olurum tedavime.benimde melek gibi uzun protokol tedavim.haziranın 5 inde lucrinlere başlayacağım.asıl tedaviyse haziran adetiyle birlikte başlayacak işte

Merhaba arkadaşlar öncelikle hepimizin tedavisi hayırlı olsun en kısa zamanda listelerdeki herkes bebişlerine kavuşur inşallah
benide eklerseniz sevinirim ben 24 mayısta pregonla başladım tedaviye tahmini 1-2 haziranda opu olucak transferimde 3-5 gün sonra falan herhalde koceeli tıp fakültesinde deniyorum 2. denememi ilkini asm de yapmıştık 26 yaşındayım başka birsey gerekiyormu bilmiyorum :) bol bol dua ediyorum inşallah hepimiz hamile kalırız arkadaşlar

merhaba kızlar bende haziranda bebeğime kavuşacağım inşallah.ikinci denemem ilkinde dış gebelik oldu.32 yaşındayım

Merhaba arkadaşlar öncelikle hepimizin tedavisi hayırlı olsun en kısa zamanda listelerdeki herkes bebişlerine kavuşur inşallah
benide eklerseniz sevinirim ben 24 mayısta pregonla başladım tedaviye tahmini 1-2 haziranda opu olucak transferimde 3-5 gün sonra falan herhalde koceeli tıp fakültesinde deniyorum 2. denememi ilkini asm de yapmıştık 26 yaşındayım başka birsey gerekiyormu bilmiyorum :) bol bol dua ediyorum inşallah hepimiz hamile kalırız arkadaşlar

senide listeye ekledim canım
haziranın kaçı gibi tedaviye başlarsın

Son düzenleme:
merhaba kızlar bende haziranda bebeğime kavuşacağım inşallah.ikinci denemem ilkinde dış gebelik oldu.32 yaşındayım

senide listeye ekledim canım
ama hangi merkezde olacagınıda yazarsana kayıt ederim
haziranın kaçı gibi tedaviye başlarsın
inşallah emeginin karşılıgı tatlı bir bebek olur

Canım hayırlısı olur inşallah bende hamileliğimin 20.haftasında kızımı kaybettim . Sayfan uğurlu gelir ınşallah hepimiz anne oluruz hayırlısıyla. ben 2 haziranda lucrine başlıycam ilk denemem bahçeci kliniği. 37 yaşındayım

Canım hayırlısı olur inşallah bende hamileliğimin 20.haftasında kızımı kaybettim . Sayfan uğurlu gelir İnşallah hepimiz anne oluruz hayırlısıyla. ben 2 haziranda lucrine başlıycam ilk denemem bahçeci kliniği. 37 yaşındayım

teşekkürler canım
rabbim inşallah hepimize nasip eder
senide listeye yazıyorum

canım 20 haftalıkken niye kaybettin seni üzmek istemem
kendiligindenmi hamile kaldın
sorun neydi

kendiliğinden hamile kalmıştım 2.li testim ii çıktı 20 haftalıkken ultrasonda bebekte sorun gördüler amniyosentezde edward sendromu çıktı normal doğumla aldılar geçen hazirandı.

bir aşılama yaptırdım olmadı sonrada kafama taktığımdan olmadı galiba yaşımda 37 olunca beklemeyelim dedik 2 senelik evliyim herşeyin hayırlısı diyoruz. canım inşallah temmuzda hamile olduğunu duyarım çok mutlu olurum ben daha kokusunu duymadan yıkıldım senin yazdıklarını okuyunca çok duygulandım

allah izin verir nasip eder inşallah
hamile kalan arkadaşlarımız için
burada halay çekelim
böyle böyle
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

ilk denemem olduğu içinde çok heycanlıyım Allah yardımcımız olsun. bu arada amh hormonun 0.7 yumurtalık rezervimdede azalma var ama tüm kalbimle güzel şeyler olacağına inanıyorum hepimiz için

Son düzenleme:
Back