merhaba canımöncelikle Allah kavuştursun ve tamamına erdirsin
bence koyu renklerden kaçmalısın.esmersen kesinlikle açık renk pembe lila gibi renkler tercih emelisin.pudra rengi bu sene hem çok moda hemde esmer birine süper gider bence
kilon boyun çok müsait kabarıga.o biraz kişilikle alakalı..hayalinde ne var?nişanlık deyince aklına ilk gelen model nasıl oluyor?kabarık mı daha sademi?birde nişanın yapılacagı mekanda önemli.salonda olursa kabarık model daha uygun olur sanki düz bir model hafif kaçabilir.aynı şekilde evde aile arasında yada daha sade bir nişan olacaksa o zamanda kabarık model ağır kaçar.
şimdiden mutluluklar
Peri çok teşekkür ederim hem askerimin gelme heycanı hemde nişanın heyecanı birleşti iice kararzılaştım:44: normalde böle biri değilimdir alışverişte bile oyalanmam ilk beğendiğimi alır çıkarım ama hayatımın en özel anlarından biri olucağı için böle oldum heraldeyemekli şık bi restaurantta olucak aynı zamanda canlı müzikde olucak tabi,benim ilk aklım agelen dizden aşağısının kat kat kabarık olduğu deniz kızı modeli geldi ama herkes bu sene hep aynı model deyince ondanda vazgeçtim,pudra rengini düşünüyorum birde turkuazı peki göğüs dekoltesinin kapalı olunca boynunda taşlar olması hoş olurmu?yoksa sade mi olsa daha ii olur?
Nilaycım öncelikle hayırlı teskereler, hayırlı olsun..
Bence gece mavisi ya da gül kurusu balık etekli (deniz kızı da diolar) bir elbise sana çok yakışır, pudra rengi çok güzel ama eğer işi boncuğu olmazsa nişanlık için silik kalabilir.
Allah tamamına erdirsin...
Çok teşekkür ederim canm,pudra rengi olupda boyun kısmı boncuklu olursa eğer olur mu? sırt dekoltesi istiyorumda göğüs bölgem kapalı olucak çünkü.Haftasonu denemeye çıkıcam ancak üstümde görürsem karar verebilirim heralde yoksa çok zor işim :))
yandaki elbisede oldugu gibi taşlar altın rengide olabilir bence renkde çok tatlı
Ablamda aynısını söyledi gümüş rengi biraz basit kaçabilir dedi hafifde kuyruğu olsun dimiya üstümden nasıl bir yük kalktı anlatamam valla 3 aydır kabusum olmuştu elbise modelleri artık son aşama dikimi kaldı
nerde diktiriceksin tabi kuyruguda olabilir biraz
canım bende nişanlanıyorum evde olacak karar verdim sade ve şık elbise düşünüyorumm esmersen pudra pembesii hoş olurr ben bu sıralar nar çiçeği rengine takmış durumdayım
çok güzel olur tatlım, 2.resimdeki renk de benim kınam için düşündüğüm renge benziyor.
Karar vermene sevindim.
Elbise sana kaç liraya mal olucak ve ne kadar zamanda dikip teslim edecek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?