Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Haziranda nişanım var

nilay87

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2011
567
0
0
İstanbul
herkese merhabalar, kızlar mayısta sözlüm askerden dönünce haziranda nişanımız var:61: Ama nişanlığıma bir türlü karar veremiyorum :(( 24 yaşındayım 1.73 boyunda 60 kiloyum kabarık mı olsa düz mü olsa her kafadan bir ses çıkıyo iyice karıştı kafam anlayacağınız.birde göğüs dekolteli istemiyorum kesinlikle.esmerim renk önerilerinizide paylaşırsanız sevinirim.askerim gelene kadar karar versem çok iyi olacak çünkü 29 günümüz kaldı.şimdiden herkese çok teşekkürler

Son düzenleme:
merhaba canım :3: öncelikle Allah kavuştursun ve tamamına erdirsin :16:

bence koyu renklerden kaçmalısın.esmersen kesinlikle açık renk pembe lila gibi renkler tercih emelisin.pudra rengi bu sene hem çok moda hemde esmer birine süper gider bence :66:

kilon boyun çok müsait kabarıga.o biraz kişilikle alakalı..hayalinde ne var?nişanlık deyince aklına ilk gelen model nasıl oluyor?kabarık mı daha sademi?birde nişanın yapılacagı mekanda önemli.salonda olursa kabarık model daha uygun olur sanki düz bir model hafif kaçabilir.aynı şekilde evde aile arasında yada daha sade bir nişan olacaksa o zamanda kabarık model ağır kaçar.

şimdiden mutluluklar :16:

Son düzenleme:
merhaba canım :3: öncelikle Allah kavuştursun ve tamamına erdirsin :16:

bence koyu renklerden kaçmalısın.esmersen kesinlikle açık renk pembe lila gibi renkler tercih emelisin.pudra rengi bu sene hem çok moda hemde esmer birine süper gider bence :66:

kilon boyun çok müsait kabarıga.o biraz kişilikle alakalı..hayalinde ne var?nişanlık deyince aklına ilk gelen model nasıl oluyor?kabarık mı daha sademi?birde nişanın yapılacagı mekanda önemli.salonda olursa kabarık model daha uygun olur sanki düz bir model hafif kaçabilir.aynı şekilde evde aile arasında yada daha sade bir nişan olacaksa o zamanda kabarık model ağır kaçar.

şimdiden mutluluklar :16:

Peri çok teşekkür ederim hem askerimin gelme heycanı hemde nişanın heyecanı birleşti iice kararzılaştım:44: normalde böle biri değilimdir alışverişte bile oyalanmam ilk beğendiğimi alır çıkarım ama hayatımın en özel anlarından biri olucağı için böle oldum heralde:40: yemekli şık bi restaurantta olucak aynı zamanda canlı müzikde olucak tabi,benim ilk aklım agelen dizden aşağısının kat kat kabarık olduğu deniz kızı modeli geldi ama herkes bu sene hep aynı model deyince ondanda vazgeçtim,pudra rengini düşünüyorum birde turkuazı peki göğüs dekoltesinin kapalı olunca boynunda taşlar olması hoş olurmu?yoksa sade mi olsa daha ii olur?

Konuları lütfen içerikleri ile ilgili başlıklara açalım.
Bu nedenle konunuz "Söz,Nişan,Kına Elbise modelleri"başlığına taşınmıştır.

Peri çok teşekkür ederim hem askerimin gelme heycanı hemde nişanın heyecanı birleşti iice kararzılaştım:44: normalde böle biri değilimdir alışverişte bile oyalanmam ilk beğendiğimi alır çıkarım ama hayatımın en özel anlarından biri olucağı için böle oldum heralde:40: yemekli şık bi restaurantta olucak aynı zamanda canlı müzikde olucak tabi,benim ilk aklım agelen dizden aşağısının kat kat kabarık olduğu deniz kızı modeli geldi ama herkes bu sene hep aynı model deyince ondanda vazgeçtim,pudra rengini düşünüyorum birde turkuazı peki göğüs dekoltesinin kapalı olunca boynunda taşlar olması hoş olurmu?yoksa sade mi olsa daha ii olur?

Nilaycım öncelikle hayırlı teskereler, hayırlı olsun..
Bence gece mavisi ya da gül kurusu balık etekli (deniz kızı da diolar) bir elbise sana çok yakışır, pudra rengi çok güzel ama eğer işi boncuğu olmazsa nişanlık için silik kalabilir.
Allah tamamına erdirsin...

Nilaycım öncelikle hayırlı teskereler, hayırlı olsun..
Bence gece mavisi ya da gül kurusu balık etekli (deniz kızı da diolar) bir elbise sana çok yakışır, pudra rengi çok güzel ama eğer işi boncuğu olmazsa nişanlık için silik kalabilir.
Allah tamamına erdirsin...

Çok teşekkür ederim canm,pudra rengi olupda boyun kısmı boncuklu olursa eğer olur mu? sırt dekoltesi istiyorumda göğüs bölgem kapalı olucak çünkü.Haftasonu denemeye çıkıcam ancak üstümde görürsem karar verebilirim heralde yoksa çok zor işim :))

Mrb Nilay

Öncelikle aramıza hoş geldin
inş. tez zamanda sevdigin ile kavuşursun bende bekledim14 ay bliyorum nasıl bir duygu olduğunu
nişanlığınlığın için bahsettiğin model çok güzel ve pudra renginden vazgeçme derim bende
saçlarını da dağınık bırakırsın bukle bukle süper olabilir tabi ama önce nişanlığı görmek lazım

Çok teşekkür ederim canm,pudra rengi olupda boyun kısmı boncuklu olursa eğer olur mu? sırt dekoltesi istiyorumda göğüs bölgem kapalı olucak çünkü.Haftasonu denemeye çıkıcam ancak üstümde görürsem karar verebilirim heralde yoksa çok zor işim :))

ön tarafının süsü işi boncuğu güzel olursa dediğin renk ve model süper olur.Yine de üzerinde görmeden ne dersen de boş, çünkü bazen karşıdan hiç beğenmediğin bişey giyince çok yakışabiliyor, ya da tam tersi.
Bence haftasonu bikaç model dene, en azından aklında bazı modeller oluşmaya başlar.
Burda da modelleri paylaşırsan, yardımcı olmaya çalışırız canım.
Görüşmek üzere...

Pink love - deryacım yarın gidip deniycem görümcemle beraber yorucu bir gün olucak ama umarım sonu mutlu olur :)) hepinizin dediklerini göz önünde bulundurucam pazar günü haber veririm görüşürüz:71:

Eki Görüntüle 183448 $91735D6FBB862D7E5DC04BF5287021.jpg

Son düzenleme:
yandaki elbisede oldugu gibi taşlar altın rengide olabilir bence renkde çok tatlı :34:

Ablamda aynısını söyledi gümüş rengi biraz basit kaçabilir dedi hafifde kuyruğu olsun dimi :61: ya üstümden nasıl bir yük kalktı anlatamam valla 3 aydır kabusum olmuştu elbise modelleri :1: artık son aşama dikimi kaldı

Ablamda aynısını söyledi gümüş rengi biraz basit kaçabilir dedi hafifde kuyruğu olsun dimi :61: ya üstümden nasıl bir yük kalktı anlatamam valla 3 aydır kabusum olmuştu elbise modelleri :1: artık son aşama dikimi kaldı

nerde diktiriceksin tabi kuyruguda olabilir biraz :34:

canım bende nişanlanıyorum evde olacak karar verdim sade ve şık elbise düşünüyorumm esmersen pudra pembesii hoş olurr ben bu sıralar nar çiçeği rengine takmış durumdayım:49:

çok güzel olur tatlım, 2.resimdeki renk de benim kınam için düşündüğüm renge benziyor.
Karar vermene sevindim.
Elbise sana kaç liraya mal olucak ve ne kadar zamanda dikip teslim edecek?

teşekkür ederim kına içinde ideal bi ton:81: 495 liraya hallettik canım kumaşıda onlardan haziranın ilk haftası teslim alabilirsiniz dediler 3 prova olucak bide en son teslim almaya gittiğim zaman denycem okadar artık içim rahat:69: bende kınaya inş koyu kırmızı istiorum

Back