Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba.Ben yeni katıldım aranıza.Bende temmuz ayına attım umutlarımı.Bu ay kimyasal gebelik geçirdim yani sevinemeden üzüldüm.Ama birgün hepimiz sevineceğiz ben bu inancımı hiç kaybbetmeyeceğim.Hepimiz hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip olur inşallah....
günaydın kızlar...
nurgulag tebrik ederim canım..mutlu ve güzel bir hamilelik geçirmen dileğiyle...
tugceeee selam geçmiş olsun arkadaşım.aynı durumdayız senle bende bu ay kimyasal gebelik geçirdim...ama inşallah allah bizimde yüzümüzü güldürür...bursanın neresinden...süprizzzzz
günaydın kızlar...
nurgulag tebrik ederim canım..mutlu ve güzel bir hamilelik geçirmen dileğiyle...
tugceeee selam geçmiş olsun arkadaşım.aynı durumdayız senle bende bu ay kimyasal gebelik geçirdim...ama inşallah allah bizimde yüzümüzü güldürür...bursanın neresinden...süprizzzzz
canım tabiki sorabilirsin.Kimyasal gebelikte bhcg değeri normaline göre gelişmiyo yani bhcg değeri aynı durumdaki bi gebeye göre daha düşük oluyo.Yada bebek tutunamıyo kısacası böyle.Bunun için bikaç gün sonra tekrar bhcg isteniyo eğer bi önceki değerden daha yüksek çıkarsa geç döllenme deniyo ama çıkmaz yok olursa kimyasal gebelik olarak adlandırılıyo...Umarım kimse böyle şeyler yaşamadan hemen o güzel haberi alır.....