- 2 Temmuz 2019
- 804
- 4.167
- 63
- 24
Galiba öyle. Bugün çok fena bacaklarım ağrımaya başladı. Adet olacak gibi ağrım da başladı olmadı galibaBenim gibi belirti arıyorsun evet bir belirti olabılır ama İnan’ın kendini belli etmiyor ben cok aradım herkes bilir ama İnan olmadı
Burada tam da doktorlarin tarifi gibi anlatılıyor kisa bir ceviri yapiyorum sizin icin.İlk defa öyle koydum bir şey olmaz değil mi korktum
Bugün kan verdim negatif canımBrccck ne yaptın canım test yapacaktin
Neredeyse aynı belirtileri yaşadık bir negatif de benden gelicekBugün kan verdim negatif canım
Rabbim sabrını artırsın, gönlüne inşirah ferahlığı versin, Rabbim tez vakitte kucağını doldursunBugün kan verdim negatif canım
Gözün aydın canım Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinGözün aydın çok sevindim hayırlısı ile devamı gelsin çifter çifter katlanarak ilerlesin inşallahhhhhhhbende az önce yaptım çok şükür 731 çıktı değerim
Sonucunuz negatif mi cikti? Gecmis olsun.Neredeyse aynı belirtileri yaşadık bir negatif de benden gelicek
Çok geçmiş olsun. Rabbim en hayırlısını biliyordur. İnşallah en tez vakitte sağlıkla evladınıza kavuşuruzsunuz.
Keşke sebeplerini bilsek de elden birşey gelse
Uzuldum, tedavinizin devaminda guzel sonuc almanizi dilerim.Bugün kan verdim negatif canım
Bende çok üzüldüm bu sefer umutluydum açıkçası, üçüncüye nasıl olur bilemiyorum aynı yerde bir embriyom kaldı orta kalite de donmuş ama o merkezle mi devam ederim başka yere mi giderim bilemiyorum siz Selen hocadaydiniz sanırımUzuldum, tedavinizin devaminda guzel sonuc almanizi dilerim.
Evet malesef sebep te yok ortada net bisilerde yok bu canımı sıkıyor. Test verdiniz mi sizNeredeyse aynı belirtileri yaşadık bir negatif de benden gelicek
Çok geçmiş olsun. Rabbim en hayırlısını biliyordur. İnşallah en tez vakitte sağlıkla evladınıza kavuşuruzsunuz.
Keşke sebeplerini bilsek de elden birşey gelse
Bizde de aynı. Embriyolar çok kaliteli. Transfer güzel diyorlar. Ama hep hüsran. Benim bu üçüncü transferimdi. Donmuş da kalmadı elimizde. Sil baştan olcak olmasını düşünmek dahi yorucu.Evet malesef sebep te yok ortada net bisilerde yok bu canımı sıkıyor. Test verdiniz mi siz
Kan ver canım varsa çıkar zaten 10 gün olmuş insallahh çıkar inşallahBizde de aynı. Embriyolar çok kaliteli. Transfer güzel diyorlar. Ama hep hüsran. Benim bu üçüncü transferimdi. Donmuş da kalmadı elimizde. Sil baştan olcak olmasını düşünmek dahi yorucu.
Ben kan testi yapmadım. Erken gebelik testi yaptım idrar. Silik dahi değil. 10. Günüm bugün ve ilk idrarla yaptım. Umudum kalmadı yani
Ben bahçecide Selen Hoca ile başladım, sonra transfer öncesi kendisi ayrıldı, bilgisi dahilinde transferimi Berfu Hoca gerçekleştirdi, siz hangi merkezdeydiniz teşhisiniz nasıldı bilmediğim için bir şey diyemedim ama umarım bir sonraki tedaviniz size pozitifi gösterir.Bende çok üzüldüm bu sefer umutluydum açıkçası, üçüncüye nasıl olur bilemiyorum aynı yerde bir embriyom kaldı orta kalite de donmuş ama o merkezle mi devam ederim başka yere mi giderim bilemiyorum siz Selen hocadaydiniz sanırım
Benimde berfu hoca iki transferimde berfu hoca yaptı. Evet Selen hocada çok tatlıydı birkaç ay önce gittiBen bahçecide Selen Hoca ile başladım, sonra transfer öncesi kendisi ayrıldı, bilgisi dahilinde transferimi Berfu Hoca gerçekleştirdi, siz hangi merkezdeydiniz teşhisiniz nasıldı bilmediğim için bir şey diyemedim ama umarım bir sonraki tedaviniz size pozitifi gösterir.
Merhaba, benim 5. gün embriyosuydu ama ilk günler yaşadığım çoook belirsiz kasık ağrısı kesildi ve ardından hiç belirtim olmadı. Sonucum pozitifti.merhaba,Allah hepimize güzel haberler almayı nasip etsin öncelikle.. benimde ilk tüp bebek denemem,15 temmuzda 2 adet 3. Gün embriyosu transfer edildi.Bugün transfer sonrası 9. Günüm iki gündür hiç kasık ağrım yok ve bu durum beni korkutuyor,benim gibi olan var mı aranızda?
Eşim idrar testi yapmama bile çok sinirlendi. Ona kalırsa doktor en iyisini bilir ve test günü dedi ise gerisi hikayedir. Benim test günüm pazartesiydi. Zar zor belki pazar yaptırırım.Kan ver canım varsa çıkar zaten 10 gün olmuş insallahh çıkar inşallahbenim bir tane dönmüş var ama drum onu boşa harcamayalim tekrar yumurta toplama yapalım genetige gönderelim elimizde yumurta olsun demişti. Yani bizimde sil baştan. Ama benim yumurta toplamada çok sıkıntılı geçiyor çok fazla yumurta toplanıyor ve buda vücudumu ohss yapıyor
Çok ehil bir doktordasınız, hemen her şeyi göz önünde bulundurduğundan emin olun. Biraz sert geliyor tarzı ama çok kaliteli bir hekim.Benimde berfu hoca iki transferimde berfu hoca yaptı. Evet Selen hocada çok tatlıydı birkaç ay önce gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?