Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İlk defa öyle koydum bir şey olmaz değil mi korktum
Burada tam da doktorlarin tarifi gibi anlatılıyor kisa bir ceviri yapiyorum sizin icin.

Bir kere fitili avucunuza koymayin iki parmak arasinda en azindan isidan etkilenmez diyor. Ardindan dizlerinizi cekin ve goruyorsaniz bir parmakla itebildiginiz kadar itin ve korkmayin cunku orada uzun bir yol var. Bir direnis olursa fitili orada birakin zorlamayin diyor. Neredeyse parmagin tamamiyla itebilirsiniz. Bu size zarar vermez. Dizlerinizi kendinize cekmek girisi hayli kolaylastirir.

Eklentiler

• Screenshot_20210723-144555_Chrome.jpg
    116,6 KB · Görüntüleme: 35
  • Screenshot_20210723-144546_Chrome.jpg
    118,5 KB · Görüntüleme: 35
  • Screenshot_20210723-144608_Chrome.jpg
    146,1 KB · Görüntüleme: 36
  • Screenshot_20210723-144620_Chrome.jpg
    120,6 KB · Görüntüleme: 35
merhaba,Allah hepimize güzel haberler almayı nasip etsin öncelikle.. benimde ilk tüp bebek denemem,15 temmuzda 2 adet 3. Gün embriyosu transfer edildi.Bugün transfer sonrası 9. Günüm iki gündür hiç kasık ağrım yok ve bu durum beni korkutuyor,benim gibi olan var mı aranızda?

Bugün kan verdim negatif canım
Neredeyse aynı belirtileri yaşadık bir negatif de benden gelicek
Çok geçmiş olsun. Rabbim en hayırlısını biliyordur. İnşallah en tez vakitte sağlıkla evladınıza kavuşuruzsunuz.
Keşke sebeplerini bilsek de elden birşey gelse

Gözün aydın çok sevindim hayırlısı ile devamı gelsin çifter çifter katlanarak ilerlesin inşallahhhhhhh bende az önce yaptım çok şükür 731 çıktı değerim
Gözün aydın canım Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

Sonucunuz negatif mi cikti? Gecmis olsun.

Uzuldum, tedavinizin devaminda guzel sonuc almanizi dilerim.
Bende çok üzüldüm bu sefer umutluydum açıkçası, üçüncüye nasıl olur bilemiyorum aynı yerde bir embriyom kaldı orta kalite de donmuş ama o merkezle mi devam ederim başka yere mi giderim bilemiyorum siz Selen hocadaydiniz sanırım

Evet malesef sebep te yok ortada net bisilerde yok bu canımı sıkıyor. Test verdiniz mi siz

Evet malesef sebep te yok ortada net bisilerde yok bu canımı sıkıyor. Test verdiniz mi siz
Bizde de aynı. Embriyolar çok kaliteli. Transfer güzel diyorlar. Ama hep hüsran. Benim bu üçüncü transferimdi. Donmuş da kalmadı elimizde. Sil baştan olcak olmasını düşünmek dahi yorucu.
Ben kan testi yapmadım. Erken gebelik testi yaptım idrar. Silik dahi değil. 10. Günüm bugün ve ilk idrarla yaptım. Umudum kalmadı yani

Kan ver canım varsa çıkar zaten 10 gün olmuş insallahh çıkar inşallah benim bir tane dönmüş var ama drum onu boşa harcamayalim tekrar yumurta toplama yapalım genetige gönderelim elimizde yumurta olsun demişti. Yani bizimde sil baştan. Ama benim yumurta toplamada çok sıkıntılı geçiyor çok fazla yumurta toplanıyor ve buda vücudumu ohss yapıyor

Ben bahçecide Selen Hoca ile başladım, sonra transfer öncesi kendisi ayrıldı, bilgisi dahilinde transferimi Berfu Hoca gerçekleştirdi, siz hangi merkezdeydiniz teşhisiniz nasıldı bilmediğim için bir şey diyemedim ama umarım bir sonraki tedaviniz size pozitifi gösterir.

Benimde berfu hoca iki transferimde berfu hoca yaptı. Evet Selen hocada çok tatlıydı birkaç ay önce gitti

Merhaba, benim 5. gün embriyosuydu ama ilk günler yaşadığım çoook belirsiz kasık ağrısı kesildi ve ardından hiç belirtim olmadı. Sonucum pozitifti.

Eşim idrar testi yapmama bile çok sinirlendi. Ona kalırsa doktor en iyisini bilir ve test günü dedi ise gerisi hikayedir. Benim test günüm pazartesiydi. Zar zor belki pazar yaptırırım.
Benim de çok yumurta toplanıyor nice atipik ohss geçirdim.Ağrıdan kıvranıyordum. Siz de pcos sunuz sanırım. Başıma gelenleri düşünmek Can sıkıcı. İlk tedavide ne kadar cahilmişim. Ve cehalet mutluluk getiriyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…