Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet bi degisik hesaplaniyor ne güzel ama tam zamaninda minik kalbi duymussun cok sükür

Nedense hep böyle ümidi kestigin an biseyler oluyor daha dogrusu bende hep öyle oldu nezaman cok ümitliydim hep kötü haber aldim.. olmicak dedigim anda olu verdi Ben suan 7 haftaligim daha dogrusu 6+1 pazartesi kalp atisini dinlemeye gidicem bebislerin insallah

Ben almanyada yasiOrum burda vajinal bakiyorlar sadece basta sunu söyleye bilirim ikinci kan testimi verdim 1753 cikmisti ertesi gün igne vurdurmaya gitmisdim dedim bakalim belki bisey görülür doktor bakti hic bisey görülmedi sadece kalinlasmis rahim duvari okadar . Tam bi hafta sonra yine gittim ozamanda bana daha cok erken dedi dedim olsun bakin belki görülür orda iki tane kese görüldü ama burda söyle bi durum onuda ekleyeyim türkiyedeki ultrasonlar cok cok daha iyi burdaki daha dogrusu benim doktordaki alet mübarek 1860 lardan kalma aleti gördükce sinir oluyom vallah

Canım gözün aydın çok sevindim

Evet bi degisik hesaplaniyor ne güzel ama tam zamaninda minik kalbi duymussun cok sükür
Cok şükür hatta sukur de yetmiyor. Benim kelimelerle aram hic kötü olmadi ama bunu ilk kez tarif edemedim. Intralipid serum aliyorum, damar yollarim patladiginda serumu el ustunden veriyorlardi, acisindan bayiliyordum serumu durdurup sonra yeniden devam ediyorlardi, o aciyi cektigime degdi. Sadece bunu soylemem mumkun.

Cok gecmis olsun canim Böyle seyler duyunca cok üzülüyorum her birimiz ayri yollardan geciyoruz. Ayri hastaliklarimiz var farkli süreclerden geciriyoruz. Ama hepimiz istegi ortak allahim herkese nasip etsin. Sonundaa güzel haberi aldin cok sükür simdi kucaga almayi beklicez insallah Ve güzel günler bizi bekliyor

İnan’ın bende öyle oldum çok şükür herkese verisinin Güzel mevlam inşallah kalpleri gümbür gümbür odayı sallar

Hayırlı geceler kızlar.Aranizda cd56 testini yaptıran oldu mu acaba.Olduysa parça alınarak mı yoksa kanda mı bakıldı.Bu testi devlet hastaneleri yapıyor mu

Herkese selamlar. Biz bugun kalp atisini duyduk. 6 hafta 5 gunluk olarak hesaplaniyordu. Aglamam diyordum. Duydugumdan beri durmaksizin agliyorum. Tum anne adaylarina kismet olsun insallah.
Çoook güzel bir haber darısı bekleyen tüm arkadaşlara. Sizin merkeziniz neresi idi bu arada. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…