10. 07.105Değerlerinizin gunlerle siralamasini soyler misiniz?
Insallah canim benim. Dün sabah iste bir bulantim oldu. Ama doktor ilac ya da yedigin bir sey yapmis olabilir dedi. Onun harici hafif sanci giriyor bazen. Baska bir belirti yok.2 gün içinde tutınuyormus kendine cok dikkat et kuzum turunacagına inanıyorum senin minnoşların hislerim öyle söylüyor içimden gelen seni umutlandırmak icin demiyorum İnan belirtin var mı senin
Bayram hediyesiMerhabalar
Iyi bayramlar dilerim. Transfer 12.gunum bugündü. Kan verdim 242 çıktı. 10.gun 104 tü. Sanırım bu iş oldu
Ben tabii otorite degilim ama gorunen o ki bir dusus baslamis. Hekiminiz ilaclarinizi kesmenizi soyledi mi? cok gecmis olsun.10. 07.105
12.07 402
17.07 473
20.07 316 şeklinde
Umarim öyle degidir.Merhaba arkadaşlar iyi bayramlar.... 4. Hafta itibariyle değerim düşmeye başladı. Kimyasal gebelik durumu mu sizce doktoruma yazdım ama dönmedi. Yükselişe geçmez artık değil mi
Aaa 2 kat mı artmalı ben onu bilmiyordum neden pekiEvet canım ortalama iki kat artmali
Yani sağlıklı ilerlemesi için iki günde iki kat artması lazım diye biliyorum benAaa 2 kat mı artmalı ben onu bilmiyordum neden peki
Gozunuzaydin rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinMerhabalar
Iyi bayramlar dilerim. Transfer 12.gunum bugündü. Kan verdim 242 çıktı. 10.gun 104 tü. Sanırım bu iş oldu
Evet iğne hariç ilaçlara bayram sonuna kadar devam edelim dedi. Şaşırdık üzüldük.. Çok üzgünüm...Ben tabii otorite degilim ama gorunen o ki bir dusus baslamis. Hekiminiz ilaclarinizi kesmenizi soyledi mi? cok gecmis olsun.
Bilmiyorum bir sorun olmasa değerler düşmezdi diye düşünüyorum ben de doktorum sağ olsun dönüş yaptıUmarim öyle degidir.Doktoruna ulas bence baska bir sebep olabilir.
Kimyasal gebelik yaşıyorsun o halde canimMerhaba arkadaşlar iyi bayramlar.... 4. Hafta itibariyle değerim düşmeye başladı. Kimyasal gebelik durumu mu sizce doktoruma yazdım ama dönmedi. Yükselişe geçmez artık değil mi
İlk testin harika artmis sonrasındakiler problemli canim 2 kez kimyasal gebelik yasadim ben de cok üzücü10. 07.105
12.07 402
17.07 473
20.07 316 şeklinde
Hekiminiz ilaclariniza devam etmenizi soylediyse lutfen devam edin. Degerim dustu deyip birakmayin. Kimyasal gebelik olsa dahi sizin sagliginiz icin en dogru sekilde sureci geçirmeniz planlanmistir. Üzüntünuzu kalpten paylasiyorum. Sizin icin en hayirlisini diliyorum. Cok gereksiz bir teselli cumlesi gibi gelebilir ama siz de bilirsiniz ki erken gebelik kayiplari cogu zaman embriyoda olabilecek genetik bir sorunun da vucut tarafindan telafisi demektir. Yaptiginiz ya da yapmadiginiz hic bir sey bu duruma neden olmadi. Bazen boyle olur.Evet iğne hariç ilaçlara bayram sonuna kadar devam edelim dedi. Şaşırdık üzüldük.. Çok üzgünüm...
Bu ilkİlk testin harika artmis sonrasındakiler problemli canim 2 kez kimyasal gebelik yasadim ben de cok üzücükacinci tedavin kacincu gun embriyosuydu..insallah bir.mucize gerçekleşir birden fırlar degerin
Ben 12 Temmuz’da transfer oldum bugun 8.günüm kuzum bende de 7.aksam fitilden sonra sulu pembe kan geldi cok korktum hemşireye haber verdim ilaçlara devam et dedi bakalım test günümü bekliyorum bana da iki embriyo konulmuştu öyle belirti cok arama sen benim gibi boş yere seyrede sokma kendini bende deli gibi aradım durdum herkese sordum günlerdir ve günler bir türlü geçmiyor şuan sanki zaman durmuş gibi bende eşim de yok yanımda telkimInsallah canim benim. Dün sabah iste bir bulantim oldu. Ama doktor ilac ya da yedigin bir sey yapmis olabilir dedi. Onun harici hafif sanci giriyor bazen. Baska bir belirti yok.Senin durumun ne? Ben senin sürecini bilmiyorum.
İyi bayramlar kuzum nasılsın durumun ne suanda bugun de test yaptın mı var mı farklı bir gelişmeİyi bayramlar canim
Çok teşekkür ederim. Öyle iyi geliyor ki sözleriniz. Önümü göremiyorum ne hissedeceğim bilemiyorum. Fakat desteğiniz ve yapıcı sözleriniz için şükranlarımı sunarım.Hekiminiz ilaclariniza devam etmenizi soylediyse lutfen devam edin. Degerim dustu deyip birakmayin. Kimyasal gebelik olsa dahi sizin sagliginiz icin en dogru sekilde sureci geçirmeniz planlanmistir. Üzüntünuzu kalpten paylasiyorum. Sizin icin en hayirlisini diliyorum. Cok gereksiz bir teselli cumlesi gibi gelebilir ama siz de bilirsiniz ki erken gebelik kayiplari cogu zaman embriyoda olabilecek genetik bir sorunun da vucut tarafindan telafisi demektir. Yaptiginiz ya da yapmadiginiz hic bir sey bu duruma neden olmadi. Bazen boyle olur.
Yükselirken mi birden düştü test yaptırdınız mıMerhaba arkadaşlar iyi bayramlar.... 4. Hafta itibariyle değerim düşmeye başladı. Kimyasal gebelik durumu mu sizce doktoruma yazdım ama dönmedi. Yükselişe geçmez artık değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?