Aynen öyle emeklerimizi görsün RabbimAynenn öyle büyük tuvalet geldiğinde oluyor özellikle değil mi sonra ağrı falan yok hiç belirtim yok bnm de 6. Günü
Allah razı olsun kuzumÇok teşekkür ederimçok sağolun
İnşallahbol bol dua ediyorum sizlerde
Eşim evdeyken onunla çıkıp biraz yürüyüş yaptık 2 gün dışarda, parka falan oturuyoruz bir şey olur mu ki yaAy inşaAllah kuzum yavalla bende çoğunlukla yatıyorum arada evin içinde yürüyorum kan akışı olsun diye onun dışında hep uzanıyorum
Gün yaklaştıkça heyecan artıyor25 i ama 24 ünde bi idrar testi yapsam mı diyorum cesaret edebilirsemseninki 27si miydi
Yok ya bence bişey olmaz takılma o kadar. Burda bi arkadaş vardı hatta markete sağlık ocağına falan gittiğini söylemişti bişey olmaz inşaAllahEşim evdeyken onunla çıkıp biraz yürüyüş yaptık 2 gün dışarda, parka falan oturuyoruz bir şey olur mu ki ya
OlmadıGün yaklaştıkça heyecan artıyorevet benim de 27 bende 26 da kaset test yapmayı düşünüyorum. Sende yerleşme kanaması denen şey oldu mu?
Dışarıya çıkmak gerçekten iyi geliyorYok ya bence bişey olmaz takılma o kadar. Burda bi arkadaş vardı hatta markete sağlık ocağına falan gittiğini söylemişti bişey olmaz inşaAllahN Nisanesintisi01 kulakların çınlasın
Olacak diye bişey de yok ama daha vakit var dur bi belki oldu bende de olmadı da dahaOlmadı
Valla ben 2.gun akşam markete gittim eşimle 4.gun sağlık ocağına hemde deli givi sıcaktı suya battım resmen ilac yazdırmak icin eşim yok tek kalıyorum o gitti sonra dün markete bugün yine markete gideceğim ve bugun lavaboları temizledim kapı ıslandı onu da kuruladım günlük hayatına devam et bir gun astraat yeter harraketli olmanızı daha cok öneriyoruz dedi doktorum ağır iş yapmadım ev süpür sil ağır da kaldırmaıdm bu şekildeEşim evdeyken onunla çıkıp biraz yürüyüş yaptık 2 gün dışarda, parka falan oturuyoruz bir şey olur mu ki ya
Ben kendimi iyi hissetmediğim için dışarı çıkmıyorum 5 dakika yürüyop hemen uzanıyorumDışarıya çıkmak gerçekten iyi geliyor
Amin hepimize yardım etsin rabbimValla öyle en tehlikeli bölgeve en çok zorlayan da yine o bölge Rabbim yardım etsin inşaAllah siz tedavinin hangi aşamasındasınız?
Bende de olmadı yerleşme kanaması ypkOlacak diye bişey de yok ama daha vakit var dur bi belki oldu bende de olmadı da daha
Aynıyız yaklaştıkça heyecan bastıAmin hepimize yardım etsin rabbimbenim bugün transferimin 7.günü sabırsızlık son noktada sizin peki?
Yani sürekli oturup yatmak bana da mantıksız geliyor, hem sürekli onu düşünüyorum hem ayaklarım şişiyorValla ben 2.gun akşam markete gittim eşimle 4.gun sağlık ocağına hemde deli givi sıcaktı suya battım resmen ilac yazdırmak icin eşim yok tek kalıyorum o gitti sonra dün markete bugün yine markete gideceğim ve bugun lavaboları temizledim kapı ıslandı onu da kuruladım günlük hayatına devam et bir gun astraat yeter harraketli olmanızı daha cok öneriyoruz dedi doktorum ağır iş yapmadım ev süpür sil ağır da kaldırmaıdm bu şekilde
Hiç sorma vallahi daralıyorum evde çok da sıcak sabah test yaptım silik çıktıAynıyız yaklaştıkça heyecan bastı
Ben çok rahatım nedenseAmin hepimize yardım etsin rabbimbenim bugün transferimin 7.günü sabırsızlık son noktada sizin peki?
Herkes de olmuyormuş demek kiBende de olmadı yerleşme kanaması ypk
5.gun embriyosu genetik testten sağlıklı gelen iki tane transfer edildi inşallahhhhhhh bu sefer çok umutluyum Allah boşa çıkarmasınBen çok rahatım nedense. Benim de, 4.gün bugün. Kaçıncı gün embriyosu sizin?
Al al içinde kalmasinYarın acaba ben de mi alsamama perşembe kan testi günüm bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?