Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çarşamba günü opu olucam Bugün çatlatma iğnesi vurulacam saati belli değil daha haber verecekler bide kan tahlili sonucunu bekliyorum sanki çatlayan yumurta var dedi dr um eğer çatlayan varsa transfer diğer aya kalıcak

Ay inşaAllah kuzum ya valla bende çoğunlukla yatıyorum arada evin içinde yürüyorum kan akışı olsun diye onun dışında hep uzanıyorum
Eşim evdeyken onunla çıkıp biraz yürüyüş yaptık 2 gün dışarda, parka falan oturuyoruz bir şey olur mu ki ya

Eşim evdeyken onunla çıkıp biraz yürüyüş yaptık 2 gün dışarda, parka falan oturuyoruz bir şey olur mu ki ya
Yok ya bence bişey olmaz takılma o kadar. Burda bi arkadaş vardı hatta markete sağlık ocağına falan gittiğini söylemişti bişey olmaz inşaAllah N Nisanesintisi01 kulakların çınlasın

Valla ben 2.gun akşam markete gittim eşimle 4.gun sağlık ocağına hemde deli givi sıcaktı suya battım resmen ilac yazdırmak icin eşim yok tek kalıyorum o gitti sonra dün markete bugün yine markete gideceğim ve bugun lavaboları temizledim kapı ıslandı onu da kuruladım günlük hayatına devam et bir gun astraat yeter harraketli olmanızı daha cok öneriyoruz dedi doktorum ağır iş yapmadım ev süpür sil ağır da kaldırmaıdm bu şekilde

Yani sürekli oturup yatmak bana da mantıksız geliyor, hem sürekli onu düşünüyorum hem ayaklarım şişiyor kendimizi iyi hissettiğimiz sürece sıkıntı olmaz inşallah

Ben çok rahatım nedense. Benim de, 4.gün bugün. Kaçıncı gün embriyosu sizin?
5.gun embriyosu genetik testten sağlıklı gelen iki tane transfer edildi inşallahhhhhhh bu sefer çok umutluyum Allah boşa çıkarmasın valla rahatsaniz süper en güzeli rahat olmak ben sıkıldım evde belki ondan sabırsızlıgim az kaldı güzel günler gelecek Allah'ın izniyle hepimiz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…