Rica ederim ama en iyisi doktorun tavsiyesi tabikiBende travazol kullandım da sorun olur diye endişlendim çok sağol cvp için
Siz hamile misiniz peki şuan çok sevindim silik olsa da çıkmazdı yani ins hepimiz güzel sonuçlar alırızÇıkmaz çok soluk olsa bile 2. Çizgiyi gördüysen hatta hayal gibi bile gelse vardır. Bende dayanamayıp idrar testi yapmıştım. O kadar silikyi ki annem falan göremedi. Ama hamile kalmıştım ve çok şükür kavuştum
Benim bütün herşey senin anlattığın gibi gideceğim zaten ama akşama sadece merak ettiğim için sordum stres değil benim ki sadece dediğim gibi merak ettiğim için sordum teşekkür ederim cevap için herşeyin hayırlısıKan değerim 14. Gun 0 cikti sadce o gun baktim.
7. Gun bi damla kahve akintiydi bi lac gun sonra camasirim dahi kirlenecek kadar leke vardi sonra artti iste duphaston sokulmesine izin vermiyordu az az kanama vardi gidip test verip ilaci bırakınca adet oldum. Ve normal adet degildi pihti ile yogun kanama vardi oyleki bacaklarim titriyordu yururken o kadar kan kaybettim...
Sen bu denli stres yapacağına gidip kan ver inşallah bisey yoktur
Rabbim sabrını versin kuzum, ne diyeceğimi bilemedim, Rabbim inşirah ferahlığı versinDün kan testi verdim maalesef negatif sonucu aldımbugünde adetim başladı bile
coook mutlu oldum. Tek yumurta ikizi olabilir ama gormek zaman aliyor. Saglik.sihhatle gelsin bayram sekerinizMerhaba kızlar
Şimdi kan sonucumu aldım 875 çıkmış
Tek embriyo transferi olmuştu ikiz kızlarımda 630 falandı acaba diyorum tek yumurta ikizi olabilir mi
o, 5.gunu ama 2. haftasi degil.O zaman ben olayı farklı algıladım. Bize transfer edilene kadar belli bir olgunluğa geliyor diye.
İnşallah guzel haberlerle gelirsinBenim bütün herşey senin anlattığın gibi gideceğim zaten ama akşama sadece merak ettiğim için sordum stres değil benim ki sadece dediğim gibi merak ettiğim için sordum teşekkür ederim cevap için herşeyin hayırlısı
Valla öyle en tehlikeli bölgeRica ederim ama en iyisi doktorun tavsiyesi tabikisanki bende de yavaş yavaş başlıyor gibi koyulan kapsül geri geldiği için sürekli ıslak bölge tehlikeli
Çok sağolun Allahım isteyen herkese nasip etsincoook mutlu oldum. Tek yumurta ikizi olabilir ama gormek zaman aliyor. Saglik.sihhatle gelsin bayram sekeriniz
Rabbim bağışlasın Amin kuzum Allah razı olsun yanı transferden sonra belirtiniz olmuş muydu bende suan hiç yok sanırım benim de olmadı hayırlısı insallahDurumunuz derken tedavi şeklini mi soruyorsunuz?
Benim bir kızım var şükür oda ilk tüp bebek denememizde tutmuştu. Ama ikinciyi istememize rağmen olmayınca yine aynı doktorumuza gittik yine tüp bebek yaptırdık 3.cü gün embriyosu kondu 2 tane dünde kan testimden negatif sonucu aldık.
Dün hafif lekelenmeyle başladı devam etmedi ama bu sabah başladı artık. İlaçları dün bırakmıştım zaten. Bayram sonrası doktorla görüşücez bakalım nasıl bir yol izleyeceğiz.
Sonuç bekleyen herkesin rabbim gönlüne göre versin inşallah
Dpgru düşünüyorsun 2 haftalık oluyor kuzumBenim fikrimce de erken belirti için. Bize transfer edilen embriyolar 2 haftalık bir bebek sayılıyor diye okumuştum. Şu an tutunduysa 3 haftalık oluyor. 7 gün sonra sonucu öğrenicem ya kafayı yemiş olabilirim tabii:)
ben de kimyasal gebelik geçirdim, adetim beş gün gecikmişti, yoğun ve sancılı olmuştu ama kimisinde adet gecikmesi bile olmadan kimyasal olabiliyormuş, hcg değerinin ne kadar yükseldiği ile orantılı olarak adet gecikmesi ve kanama miktarı artıyor benim anladığım. bir de bir youtuber'dan duymuştum, tüp bebek transferi sonrası gebelik oluşmamış ama vücut embriyoları rahimde yok etmiş, kanama da olmamış yani. hatırlamıyorum onun da ilk kimyasal gibi hcg değerleri yükselmiş miydi ama böyle bişey anlatmıştı bana da ilginç gelmişti, başkaca da bi yerden duymadım böyle bir durum ama olabilir mi ki acaba.. sebibebi gibi bi adı vardı, makyaj kanalı...Ne zaman oluyo ben görüştüm hastaneyle kimyasal gebelik bi hafta 10güne kanama oluyormuş şuan hiçbişey hissetmiyorum ağrı sızı bekleyip görücez artık sonra ki denenemeyi hangi arayla yaptınız ben tekrar düşünüyorum
Gozunaydin canim süper ikiznolabilir evet iki gün sonra tekrar kan testi ver ne kadar katlanarak arttığına bak mutlakaMerhaba kızlar
Tek embriyo transferi olmuştu ikiz kızlarımda 630 falandı acaba diyorum tek yumurta ikizi olabilir mi
Gözünüz aydın sağlıkla kucağınıza alın inşallahMerhaba kızlar
Değerin cok yuksek degildi hemen sifirlanir birkac gune de adetin baslar..aklina dis gebelik getirme çünkü genelde dis gebelikte degerler aşırı yuksek oluyor..ben negatifi 14 unde aldim ilaclari biraktim adetim ancak bugun geldi..ilaçlarin etkisi var vucudunda gecsin olursun..Anladım bu durumda kimyasal gebelik diyebiliriz o zaman kimyasal gebelikte kanama belki de olmuyordur hastanemi aradım dönüş yapacaklar
Yasadigim cokca denemelere dayanarak şunu soyleyebilirim belirtilere takilmayin..1.tup bebek denememde sifir belirti ne agri ne sizi hicbisey yoktu cocuk sahibi oldum.. üstüne 4 tup bebek denenem negatif sonuclandi hepsinde agrim olmuştu.. Allah insallah nasip eder test gununuzu bekleyin olumsuz dusunmeyin..Rabbim bağışlasın Amin kuzum Allah razı olsun yanı transferden sonra belirtiniz olmuş muydu bende suan hiç yok sanırım benim de olmadı hayırlısı insallah
Çok teşekkür ederimGozunaydin canim süper ikiznolabilir evet iki gün sonra tekrar kan testi ver ne kadar katlanarak arttığına bak mutlaka
Çok sağolun varolunGözünüz aydın sağlıkla kucağınıza alın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?