- 23 Ağustos 2018
- 2.595
- 2.933
- 83
Gebelik belirtisi icin cok erken olmuyor öu ilaçlardan olabilir mi acaba yine bilemedim en iyisi doktorunuz bilirKızlar ayın 16 sında 5. Gün embriyosu transferi oldum ya. Bu sabah mide bulantım başladı? Bu normal mi? Doktorumu aradım şimdi ulaşamadım. Merak ettim size sorayım dedim
Peki durumunuz neydi belirtileriniz lekelenme oldu mu yoksa hiçbir belirti olmadı mıDün kan testi verdim maalesef negatif sonucu aldımbugünde adetim başladı bile
Bende bası cok ağrıyan biriyim demek cok su içtiğim icln cok şükürSu aliminizi gunde 3 litreye cikardiniz mi?
Benim fikrimce de erken belirti için. Bize transfer edilen embriyolar 2 haftalık bir bebek sayılıyor diye okumuştum. Şu an tutunduysa 3 haftalık oluyor. 7 gün sonra sonucu öğrenicem ya kafayı yemiş olabilirim tabii:)Gebelik belirtisi icin cok erken olmuyor öu ilaçlardan olabilir mi acaba yine bilemedim en iyisi doktorunuz bilir
İnşallahh sende ve bekleyen herkeste o müjdeli haberi verecek inşallah canım
Bende yapamam galiba test gününü beklerim hatta geçebilir bile N Nisanesintisi01 bende test yapmaya koekuyorum test günümü bekliyorumKorku hep var dimi, Allah sabrımızı versin inşaallah
Geçmiş olsun, üzme kendini desem de biliyorum ki üzeceksin. Ama Allahın izniyle biz istedikçe olucaktır.Dün kan testi verdim maalesef negatif sonucu aldımbugünde adetim başladı bile
Çok normal benimde transferin 5.günü mide bulantısı ve başağrısı oldu dedim ki ilaçlardan sanırım ama değilmişKızlar ayın 16 sında 5. Gün embriyosu transferi oldum ya. Bu sabah mide bulantım başladı? Bu normal mi? Doktorumu aradım şimdi ulaşamadım. Merak ettim size sorayım dedim
Kimyasal gebelikde kananama oluyo pıhtı şekilde ben geçirdim ordan bilıyorum çok şiddetli bir ağrıyla düşüyo pıhtı allah kimseye yaşatmasınAnladım bu durumda kimyasal gebelik diyebiliriz o zaman kimyasal gebelikte kanama belki de olmuyordur hastanemi aradım dönüş yapacaklar
Durumunuz derken tedavi şeklini mi soruyorsunuz?Peki durumunuz neydi belirtileriniz lekelenme oldu mu yoksa hiçbir belirti olmadı mı
Amiin inşallah öyledir. Allah isteyen herkesin yüzünü güldürsünÇok normal benimde transferin 5.günü mide bulantısı ve başağrısı oldu dedim ki ilaçlardan sanırım ama değilmişinşallah sizinde ilaçlardan değildir
Himmm o biraz farkli bir hesaplama. Son adetin ilk gununden yapilan hesap nedeniyle. Ona embriyo 3 haftalik denmiyor.Benim fikrimce de erken belirti için. Bize transfer edilen embriyolar 2 haftalık bir bebek sayılıyor diye okumuştum. Şu an tutunduysa 3 haftalık oluyor. 7 gün sonra sonucu öğrenicem ya kafayı yemiş olabilirim tabii:)
Sağol canım aynen üzülmemek elde olmuyor maalesef. Sonuçta o kadar hormon alınıyor vücuda hep ister istemez oldu diye insan kendini şartlandırıyor.Geçmiş olsun, üzme kendini desem de biliyorum ki üzeceksin. Ama Allahın izniyle biz istedikçe olucaktır.
O zaman ben olayı farklı algıladım. Bize transfer edilene kadar belli bir olgunluğa geliyor diye.Himmm o biraz farkli bir hesaplama. Son adetin ilk gununden yapilan hesap nedeniyle. Ona embriyo 3 haftalik denmiyor.
Aynen öyle gecer canm merak etmeDondurulmuş canım ama iğneler ilaçlar etkisi mi acaba
Çok iyi anlıyorum seni. Aşamaları çok yorucu. Ama inşallah eninde sonunda güzel olur.Sağol canım aynen üzülmemek elde olmuyor maalesef. Sonuçta o kadar hormon alınıyor vücuda hep ister istemez oldu diye insan kendini şartlandırıyor.
Kan değerim 14. Gun 0 cikti sadce o gun baktim.Canım senin lekelenmelerin ne zaman başladı ve kan testin. Direk 0 mı çıkmıştı ben artık dayanamıyorum. Bu strese bu akşam yaptıracağım ama şeyden korkum 10 20 gibi bir değer olursa yine beklemek zorundayım 9. Günüm bugün ve 3. Gündür lekelenmelerim devam ediyor hata bugün artmaya bile başladı He halen kahve rengi ama bence ilaçlar dökülmemize izin vermediği için bu şekilde süründüyor beni diye düşünüyorum
Çıkmaz çok soluk olsa bile 2. Çizgiyi gördüysen hatta hayal gibi bile gelse vardır. Bende dayanamayıp idrar testi yapmıştım. O kadar silikyi ki annem falan göremedi. Ama hamile kalmıştım ve çok şükür kavuştum10 dk sonra baktım hayalet çizgi olarak gördüm bende cumartesi kan vereceğim ins vardırstres bitirecek beni ya yoksa diye .. hiç olmasa hayalet çizgi de çıkmaz değil mi ?
Kimyasal gebelikde kananama oluyo pıhtı şekilde ben geçirdim ordan bilıyorum çok şiddetli bir ağrıyla düşüyo pıhtı allah kimseye yaşatmasın
Kimyasal gebelikde kananama oluyo pıhtı şekilde ben geçirdim ordan bilıyorum çok şiddetli bir ağrıyla düşüyo pıhtı allah kimseye yaşatmasın
Benim adet tarihim geçmiştı bir hafta sonra kanama olmuştu kanama bitince betahgc 0 sıfırlanmıştı ıkı yıl sonra tüp bebek yaptırdım işdeNe zaman oluyo ben görüştüm hastaneyle kimyasal gebelik bi hafta 10güne kanama oluyormuş şuan hiçbişey hissetmiyorum ağrı sızı bekleyip görücez artık sonra ki denenemeyi hangi arayla yaptınız ben tekrar düşünüyorum
Gece ateş basması gibi bişey yaşayan varmı acabaBenim fikrimce de erken belirti için. Bize transfer edilen embriyolar 2 haftalık bir bebek sayılıyor diye okumuştum. Şu an tutunduysa 3 haftalık oluyor. 7 gün sonra sonucu öğrenicem ya kafayı yemiş olabilirim tabii:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?