Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ayın 16 sında 5. Gün embriyosu transferi oldum ya. Bu sabah mide bulantım başladı? Bu normal mi? Doktorumu aradım şimdi ulaşamadım. Merak ettim size sorayım dedim
Gebelik belirtisi icin cok erken olmuyor öu ilaçlardan olabilir mi acaba yine bilemedim en iyisi doktorunuz bilir

Gebelik belirtisi icin cok erken olmuyor öu ilaçlardan olabilir mi acaba yine bilemedim en iyisi doktorunuz bilir
Benim fikrimce de erken belirti için. Bize transfer edilen embriyolar 2 haftalık bir bebek sayılıyor diye okumuştum. Şu an tutunduysa 3 haftalık oluyor. 7 gün sonra sonucu öğrenicem ya kafayı yemiş olabilirim tabii:)

Kızlar ayın 16 sında 5. Gün embriyosu transferi oldum ya. Bu sabah mide bulantım başladı? Bu normal mi? Doktorumu aradım şimdi ulaşamadım. Merak ettim size sorayım dedim
Çok normal benimde transferin 5.günü mide bulantısı ve başağrısı oldu dedim ki ilaçlardan sanırım ama değilmiş inşallah sizinde ilaçlardan değildir

Peki durumunuz neydi belirtileriniz lekelenme oldu mu yoksa hiçbir belirti olmadı mı
Durumunuz derken tedavi şeklini mi soruyorsunuz?
Benim bir kızım var şükür oda ilk tüp bebek denememizde tutmuştu. Ama ikinciyi istememize rağmen olmayınca yine aynı doktorumuza gittik yine tüp bebek yaptırdık 3.cü gün embriyosu kondu 2 tane dünde kan testimden negatif sonucu aldık.
Dün hafif lekelenmeyle başladı devam etmedi ama bu sabah başladı artık. İlaçları dün bırakmıştım zaten. Bayram sonrası doktorla görüşücez bakalım nasıl bir yol izleyeceğiz.
Sonuç bekleyen herkesin rabbim gönlüne göre versin inşallah

Çok normal benimde transferin 5.günü mide bulantısı ve başağrısı oldu dedim ki ilaçlardan sanırım ama değilmiş inşallah sizinde ilaçlardan değildir
Amiin inşallah öyledir. Allah isteyen herkesin yüzünü güldürsün Sizin de Allah tamamına erdirsin hayırlı olsun

Himmm o biraz farkli bir hesaplama. Son adetin ilk gununden yapilan hesap nedeniyle. Ona embriyo 3 haftalik denmiyor.

Kan değerim 14. Gun 0 cikti sadce o gun baktim.
7. Gun bi damla kahve akintiydi bi lac gun sonra camasirim dahi kirlenecek kadar leke vardi sonra artti iste duphaston sokulmesine izin vermiyordu az az kanama vardi gidip test verip ilaci bırakınca adet oldum. Ve normal adet degildi pihti ile yogun kanama vardi oyleki bacaklarim titriyordu yururken o kadar kan kaybettim...
Sen bu denli stres yapacağına gidip kan ver inşallah bisey yoktur

10 dk sonra baktım hayalet çizgi olarak gördüm bende cumartesi kan vereceğim ins vardır stres bitirecek beni ya yoksa diye .. hiç olmasa hayalet çizgi de çıkmaz değil mi ?
Çıkmaz çok soluk olsa bile 2. Çizgiyi gördüysen hatta hayal gibi bile gelse vardır. Bende dayanamayıp idrar testi yapmıştım. O kadar silikyi ki annem falan göremedi. Ama hamile kalmıştım ve çok şükür kavuştum

Kimyasal gebelikde kananama oluyo pıhtı şekilde ben geçirdim ordan bilıyorum çok şiddetli bir ağrıyla düşüyo pıhtı allah kimseye yaşatmasın

Ne zaman oluyo ben görüştüm hastaneyle kimyasal gebelik bi hafta 10güne kanama oluyormuş şuan hiçbişey hissetmiyorum ağrı sızı bekleyip görücez artık sonra ki denenemeyi hangi arayla yaptınız ben tekrar düşünüyorum

Kimyasal gebelikde kananama oluyo pıhtı şekilde ben geçirdim ordan bilıyorum çok şiddetli bir ağrıyla düşüyo pıhtı allah kimseye yaşatmasın
Benim adet tarihim geçmiştı bir hafta sonra kanama olmuştu kanama bitince betahgc 0 sıfırlanmıştı ıkı yıl sonra tüp bebek yaptırdım işde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…