- 4 Temmuz 2021
- 468
- 809
- 53
- 31
Gözün aydın canım çok sevindim kat kat artsın inşallahBugün 2 kanı verdim sonuç 352 olmuş çok şükür
Ama alttan muayene etti 12. Haftasına kadar alttan muayene olucak dediKızlar cok sukur keseyi gorduk yolk sacını da gorduk doktor 10 Gun sonra bebegi de goruruz dedi cok sukur 4 hafta 6 gunlukmusuz
Ayyy çok güzel tebrik ederimmmmKızlar cok sukur keseyi gorduk yolk sacını da gorduk doktor 10 Gun sonra bebegi de goruruz dedi cok sukur 4 hafta 6 gunlukmusuz
Sagol canım aminnn darısı toplu olarak basınaAyy canım gözün aydıninşallah sağlıkla kalp atışında duyarsın
Amin canım darısı tum bekleyenler sabredenlerin basına işallah tez zamandaAyyy çok güzel tebrik ederimmmmRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Iki gun uzan dediler evin icinde yavas yavas yuru dediler 10 dakika.Hayırlı olsun, hekiminiz hemşireniz size bir şeyler söyledi mi bu hususlarda?
divinmek nedir bilmiyorum ama sanırım sizin için söyledikleri son derece doğru, bana 20 dk uzanma 5 dk yürüme demişlerdi, bir de ağır olmadıkça katı besin tüketmemde de sorun yoktu. Nacizane size çay kahve gazlı şekerli içecekleri kesmenizi, bol su içmenizi de tavsiye edebilirim.Iki gun uzan dediler evin icinde yavas yavas yuru dediler 10 dakika.
Sadece sivi ve sebze, meyve tuket dediler.
Cinsel iliski yasak.
Kabizlik olursa sakin ikinmayin dediler size kabislik giderici ilac veririz dediler.
Bunlari duyduktan sonra extra korkutum divinmekten
Ah ahh ben biraz pataklaya pataklaya sevişlerimle meşhurum canımYok cok istiyorum ama başlayamadım bir türlü cok duygusal biri olduğum icin nerde duygusal film var ben orda gece 2,5 a kadar titanic izledim bilemem kaçıncı izleyişim
Kız o kadar çok nar suyu okudum ki burada Hahah içmezsem tövbe estağfurullah lanetlenmiş gibi olcam sankiRahım kalınlığı ile ilgili sorun olursa ıcerız canım, kaş yaparken göz cıkarmaya gerek var mı
Amin canım inşallahSagol canım aminnn darısı toplu olarak basına
En kotusu anti oksidandir şifalidir deyip icivermekAh ahh ben biraz pataklaya pataklaya sevişlerimle meşhurum canımBallkupum iyi bilir oda geçen açmış drama izliyor ya napim ben sizi şimdi. Mendil mi uzatyaum merdane mi
Kız o kadar çok nar suyu okudum ki burada Hahah içmezsem tövbe estağfurullah lanetlenmiş gibi olcam sankibugün opette buldum nası seviniyorum halbuki ilaçlar istenilen kalınlığa getiriyor aslında
Aynen canım benim Rabbim bizden daha iyi görüyor. Benimde 4 bebik var buzun içinde. Çok enteresan şu teknoloji yaHahahahabende dün bir anda olmadı hissine kapıldım ağladım bugün de lekelenme başlayınca ağladım ama şuan çok pozitifim. Yani sonuçta veren de Allah alanda Ve daha buzun içinde 4 evlat daha var
Aynen öyle. Sanırım siz demiştiniz dimi fazlası bir şey yapıyor diye ne yaptığını unuttum amaEn kotusu anti oksidandir şifalidir deyip icivermek)
Aynen canım benim Rabbim bizden daha iyi görüyor. Benimde 4 bebik var buzun içinde. Çok enteresan şu teknoloji ya
O herseyin fazlasi icin gecerli, meyve sularinin tamami ne de olsa meyve sekeri barindirir, bunu bir de posasıyla degil de boyle suyuyla icince gunde 3 4 bardak iceyim derseniz karaciger, bobrek isyan bayragi ceker.Aynen öyle. Sanırım siz demiştiniz dimi fazlası bir şey yapıyor diye ne yaptığını unuttum ama
Selam canım, öncelikle hayırlı olsunBir saat önce transfer oldum.
Bir saat sonra cikacagim hastaneden.
Bundan sonra nelere dikkat etmem gerekiyor?
Divinmeye korkuyorum bi sey olacak diye
Simdi mesela, bir tane bebek dogdu bu onumuzdeki yil, sonra 2 yil sonra mesela dediniz kardes yapalim, o da geldi dunyaya, simdi teknik olarak bunlar embriyonik ikizler cunku ayni anda dollendiler ama dunyaya gelisleri itibariyle biri buyuk biri kucuk, benim de kafamda boyle deli sorular oluyorAynen canım benim Rabbim bizden daha iyi görüyor. Benimde 4 bebik var buzun içinde. Çok enteresan şu teknoloji ya
Evet ya çok fazla pkos. Yediğimiz içtiğimiz mi yapıyor anlamadım kiBu pkos herkesin başına dert yabende de var. Ben sürekli vitamin kullanıyordum inofolic, prowomen gibi bunlar sürekli adetimi duzenliyordu canım. Yoksa 35 günde bir oluyordum tabi birde geciktiği zamanlar var onda da 40 günü buluyordu.
Hadi gözün aydın canım ayy darısı sağ salim kucağına almaya ve biz bekleyenlere inşallahKızlar cok sukur keseyi gorduk yolk sacını da gorduk doktor 10 Gun sonra bebegi de goruruz dedi cok sukur 4 hafta 6 gunlukmusuz
Evet ya çok fazla pkos. Yediğimiz içtiğimiz mi yapıyor anlamadım kiah benim 35 40 gün olsa öpüp başıma koycam. Senede 2 3 defa anca olur. Off bide sinir stres basar ki dimi. Kendi evim olursa kum torbası astırcam
Hadi gözün aydın canım ayy darısı sağ salim kucağına almaya ve biz bekleyenlere inşallah
Aynen öyle dikkat etmek gerekir dediğiniz gibi. Sanırım günde 1 bardak kafi gelirO herseyin fazlasi icin gecerli, meyve sularinin tamami ne de olsa meyve sekeri barindirir, bunu bir de posasıyla degil de boyle suyuyla icince gunde 3 4 bardak iceyim derseniz karaciger, bobrek isyan bayragi ceker.
Aa hiç o açıdan düşünmemiştim evet ya çok doğru bir bakış açısıSimdi mesela, bir tane bebek dogdu bu onumuzdeki yil, sonra 2 yil sonra mesela dediniz kardes yapalim, o da geldi dunyaya, simdi teknik olarak bunlar embriyonik ikizler cunku ayni anda dollendiler ama dunyaya gelisleri itibariyle biri buyuk biri kucuk, benim de kafamda boyle deli sorular oluyor)
Evet ya genetik diyorlar tanımadığımız bilmem kaç kuşak önceki akrabalarımızdan mı geldi anlamadım kivallahi doğru dedin sinir stres ooo genetik diyorlar pko için ama aile de kimsede yok piyango bana vurmuş pko ne onu bile bilen yok
Muhtelemen öyle oldu canımEvet ya genetik diyorlar tanımadığımız bilmem kaç kuşak önceki akrabalarımızdan mı geldi anlamadım ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?