Amin kuzumnhepimizi inşallah ama suan en acil beni nolurrrİnşallahh Rabbim feraha çıkarsın
Rahım kalınlığı ile ilgili sorun olursa ıcerız canım, kaş yaparken göz cıkarmaya gerek var mıİnşallahh Beklediğimize değsin minik mucizelere kavuşmaya vesile olsun
Nar suyuna ne zaman başlıcaz şimdiden içmeye gerek yok dimi ikinci adette mi başlayalım
Ahhh ahhh su erkeklerEvet yaa cidden soru soruyor mesajlaşıyor din din din ses sürekli ben zaten gerginim hastane kanısındayım bana hastaneyi aratti simdi çıkmış mı diye
Bugun 10
İnsalalh bugünleri de atlatacağız yaz zamanda iyi olmanı diliyorumSordum pazartesi kan ver dedi yapacagim bisey yok dedi su an.
Dolaptan cikardigin zaman bekletmek mi gerekiyor ?
Idare ediyot kivraniyordum yarim saat once
Eklerim bilgileri yazip beni etiketle gununu embriyo sayisi transfer tarihi test tarihi
İnşallah kuzum yani var ya inan bana çok zormuş bu duygular korku nedir anlar oldumAaah ahh seni çok iyi anlıyorum aynı duyguları yaşamış biri olarak beni hemşire ikna edip eve göndermişti ben bigün sonra yine gitmiştim kaçıncı gün embriyosu 2gün sonrasıysa testin keşke dayanabilseydin inşallah hayırlı sonuçlar alırsın kuzum gönlünü ferah tut
Tets gunu ne zaman ? Embriyo kacinci gun ?Bende bugun transferimi oldum.
3temmuz ilaclara basladik bugun transfer olduk.
iki embriyo. Carsamba gunu sabah toplandi.
İnsallah kuzum güzel haberlerin olsun çifte bayram yaşayasınÖmrümün en stresli dakikaları suan hastane kapısında beklemek bana dua edin ne olur
İnşallah kuzum yani var ya inan bana çok zormuş bu duygular korku nedir anlar oldum
Götürmedi eve bekleyelim.dedi zeki koca.mm offfHastanede neden bekliyosun strese sokma kendini sakin ol
29 temmuz gebelik testi yapacagim.Tets gunu ne zaman ? Embriyo kacinci gun ?
Insallah hepimiz için dua ediyorum hep Rabbım hepiiize nasip etsin inşallahİnsallah kuzum güzel haberlerin olsun çifte bayram yaşayasın
bu catlatma igneleri dolabin tam kapak/meyve sebze gibi asiri soguk olmayan gozlerinde beklese de hepimizin dolap ayari farkli bazen soguk cikar tabii ki donmuş çözülmüş içerik artık asla kullanılmamalı, gonal f'ler için de böyle, ne kadar soğuk olursa hem enjekte derken acı o kadar çok hem de deri altında topaklanma o kadar fazla oluyor, ben de eczacıya demiştim, o da böyle br şey söyledi, bir kaç dakika avucunuzda olması asla bozulmaya neden olmaz enjeksiyonu da rahatlatır diye ama oksapar için sormadım, kan sulandırıcıları bilmiyorum.Sordum pazartesi kan ver dedi yapacagim bisey yok dedi su an.
Eklerim bilgileri yazip beni etiketle gununu embriyo sayisi transfer tarihi test tarihi
Sordum pazartesi kan ver dedi yapacagim bisey yok dedi su an.
Eklerim bilgileri yazip beni etiketle gununu embriyo sayisi transfer tarihi test tarih
Hayırlı olsun, hekiminiz hemşireniz size bir şeyler söyledi mi bu hususlarda?Bir saat önce transfer oldum.
Bir saat sonra cikacagim hastaneden.
Bundan sonra nelere dikkat etmem gerekiyor?
Divinmeye korkuyorum bi sey olacak diye
HahahahaOlmaz inşallah canım benim Allaha emanet embriyolarımız Rabbim korusun onları. Dün ben birazcık ağladım ben burdayım yavrularım laboratuvar ortamında ne yapıyor üşüyorlar mı korkuyorlar mı diyeana yüreği dayanmıyor
Canım ben 26 -28 günde bir adet oluyorum yarın 27. Günüm şu takvim hesaplayan programlarda adet tarihi gösteriyor 10 temmuzda transfer oldum benim adetin 19. Günü transfer olduKuzum nasıl adet günün oluyor tarsferin adetinin kaçıncı günü yapılmıştı benim adetin 18.gunu yapıldı adetime tam bir hafta var dur bakalım sen de öyle düşünme ama insan düşünmeden edemiyor işte Rabbim isteyen dileyen herkese bayram sevinci ile cıfte mutluluk yaşatsın hepimize
Aynen öyle. Ben inanıyorum şuan olmamasının nedeni de Allah’ın takdiri var bir bildiği biz elimizden geleni yapalım daCanım 5.gün 3.gün dondurulmuş ya da taze embriyo farketmiyo bizzat yaşadım ve gördüm 5.gün embriyosu 4ab 4bb 2 adet transfer edildi olmadı ama kızım 3.gün embriyosu 8 hücreli biz isteyelim Allahtan elbet olur anne olmaya hazırız biz Rabbim de nasip etsin inşallah gönlümüze düşeni
Bu pkos herkesin başına dert yaBenim pkos olduğu için düzenli olmaz ama bu erken geldiyse belki o zaman da yine iğnelerin etkisiyle erken gelir ama bakalım. İnşallah bayramdan sonra gelir o zaman canım. Histereskopi hemen adet bitiminde mi yapılıyor
Ayy canım gözün aydınKızlar cok sukur keseyi gorduk yolk sacını da gorduk doktor 10 Gun sonra bebegi de goruruz dedi cok sukur 4 hafta 6 gunlukmusuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?