Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Aaah ahh seni çok iyi anlıyorum aynı duyguları yaşamış biri olarak beni hemşire ikna edip eve göndermişti ben bigün sonra yine gitmiştim kaçıncı gün embriyosu 2gün sonrasıysa testin keşke dayanabilseydin inşallah hayırlı sonuçlar alırsın kuzum gönlünü ferah tut

Sordum pazartesi kan ver dedi yapacagim bisey yok dedi su an.

Dolaptan cikardigin zaman bekletmek mi gerekiyor ?

Idare ediyot kivraniyordum yarim saat once

Eklerim bilgileri yazip beni etiketle gununu embriyo sayisi transfer tarihi test tarihi
İnsalalh bugünleri de atlatacağız yaz zamanda iyi olmanı diliyorum

İnşallah kuzum yani var ya inan bana çok zormuş bu duygular korku nedir anlar oldum

Eklerim bilgileri yazip beni etiketle gununu embriyo sayisi transfer tarihi test tarihi
bu catlatma igneleri dolabin tam kapak/meyve sebze gibi asiri soguk olmayan gozlerinde beklese de hepimizin dolap ayari farkli bazen soguk cikar tabii ki donmuş çözülmüş içerik artık asla kullanılmamalı, gonal f'ler için de böyle, ne kadar soğuk olursa hem enjekte derken acı o kadar çok hem de deri altında topaklanma o kadar fazla oluyor, ben de eczacıya demiştim, o da böyle br şey söyledi, bir kaç dakika avucunuzda olması asla bozulmaya neden olmaz enjeksiyonu da rahatlatır diye ama oksapar için sormadım, kan sulandırıcıları bilmiyorum.

Eklerim bilgileri yazip beni etiketle gununu embriyo sayisi transfer tarihi test tarih

Hahahaha bende dün bir anda olmadı hissine kapıldım ağladım bugün de lekelenme başlayınca ağladım ama şuan çok pozitifim. Yani sonuçta veren de Allah alanda Ve daha buzun içinde 4 evlat daha var
Canım ben 26 -28 günde bir adet oluyorum yarın 27. Günüm şu takvim hesaplayan programlarda adet tarihi gösteriyor 10 temmuzda transfer oldum benim adetin 19. Günü transfer oldu
Aynen öyle. Ben inanıyorum şuan olmamasının nedeni de Allah’ın takdiri var bir bildiği biz elimizden geleni yapalım da

Benim pkos olduğu için düzenli olmaz ama bu erken geldiyse belki o zaman da yine iğnelerin etkisiyle erken gelir ama bakalım. İnşallah bayramdan sonra gelir o zaman canım. Histereskopi hemen adet bitiminde mi yapılıyor
Bu pkos herkesin başına dert ya bende de var. Ben sürekli vitamin kullanıyordum inofolic, prowomen gibi bunlar sürekli adetimi duzenliyordu canım. Yoksa 35 günde bir oluyordum tabi birde geciktiği zamanlar var onda da 40 günü buluyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…