• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Teşekkür ederim 🥰
Evet Hsg den sonra düzenli olmaya başladı.
Arada bı de polip için ameliyat olacağım.
Anezteziden randevu alabilirsem
Ne güzel düzene girmesi, rica ederim🥰 Poliple ilgili bir bilgim yok o konuda bir şey söyleyemem ama sen kesinlikle P.tesi git🧡

K Kentuckychicken bişey daha sorcam 🙈 covid testini eşinde yaptırdı mı. Bir de devlet yapıyor mu
İstediğini sorabilirsin, bildiklerim kadarını her zman yanıtlarım🧡 Yok sadece benden istediler, eşte hes kodu olması yeterliymiş. Devlette yapıyor bildiğim kadarıyla canım🥰

Kizlar hastaneden Haziran 25ine randevu almıştım. Ama şimdi âdet oldum. Adetin 1,2 ya da 3. Günü gel demişti. Pazartesi gideyim dimi
Tabikide gitmen lazm. 3. Gun ilaclara baslatabilir

İstediğini sorabilirsin, bildiklerim kadarını her zman yanıtlarım🧡 Yok sadece benden istediler, eşte hes kodu olması yeterliymiş. Devlette yapıyor bildiğim kadarıyla canım🥰
Teşekkür ederim canım benim 😍 aşı çıktı normalde bize ama cesaret edemedik yan etkisi felan olur diye. Bu süreçten sonra yaptırcaz bakalım
Bu arada operasyondan iki gün önce istediler. Sakın öncesinde yaptırma boşuna🙃
Tamam canım 🤭🤭

Teşekkür ederim canım benim 😍 aşı çıktı normalde bize ama cesaret edemedik yan etkisi felan olur diye. Bu süreçten sonra yaptırcaz bakalım

Tamam canım 🤭🤭
Ben de aşıya şu an bu durumlardan dolayı cesaret edemiyorum:)) İnşallah güzel güzel haberlerini al da, aşı da sonradan olunur 😍

Tmmdir o zaman gidiyorum. Ama kanama az. Acaba aspirin ya da soğan suyu içsem mi
Benim lekelenme şeklindeydi. D. Kontrol hapı verdikleri için tedaviden 1 ay önce. O lekenlenmeyi bile yeterli buldu doktor. Önemli olan kan gelmesi. Benim fikrimce şu an kendin bir şeylere dışardan müdahale etme. Belki yan etkisi olur. Hassas zamanlar bunlar canım🧡

Benim lekelenme şeklindeydi. D. Kontrol hapı verdikleri için tedaviden 1 ay önce. O lekenlenmeyi bile yeterli buldu doktor. Önemli olan kan gelmesi. Benim fikrimce şu an kendin bir şeylere dışardan müdahale etme. Belki yan etkisi olur. Hassas zamanlar bunlar canım🧡
Ya biz Hsg smear vs sonrası ilk kez iliski yaşadık sabahında kanama oldu. Hsg den sonra ağrı olmaya başladı. Dedim acaba ondan mı olur ama . Siz diyorsunuz önemli olan kan gelmesi. Bu benim için önemliydi. Teşekkürler

Ya biz Hsg smear vs sonrası ilk kez iliski yaşadık sabahında kanama oldu. Hsg den sonra ağrı olmaya başladı. Dedim acaba ondan mı olur ama . Siz diyorsunuz önemli olan kan gelmesi. Bu benim için önemliydi. Teşekkürler
Bunun için bir şey diyemem. Belki operasyon sebebiyle bir kanamadır. Ama riske atmaya değmez. En güzeli P.tesi gidip öğrenmek sebebini.

Zamanlamaya bağlı canım. 250 TL acıbademde çift olarak. Zamanlama devlete uymazsa mecbur orda yaptıracağız
Oo iyimiş o zaman. Benim yiğenim yaptırmıştı normal özel hastane de okul istemiş. 200 ya da 250 idi

Oo iyimiş o zaman. Benim yiğenim yaptırmıştı normal özel hastane de okul istemiş. 200 ya da 250 idi
O sanırım bölgeye göre değişiyor, Acıbadem bana tek kişi 250 dedi, yabancılara 500. İstanbul burası. Bir laboratuarda ise yabancı, Türk farketmez 250 ydi kişi başı.

Back