Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah canım benim naptın verdin mi kanı

İnşallah canım benim naptın verdin mi kanı

Eşimle gidicez sabırlı ol 12 gibi gidelim dedi yalnız ilk tüp bebek denemem deki heyecandan hiçbi farkı yok Rabbim nasip etmiştir inşallah hastane laboratuvarına rica ediyorum 1.5 saatte çıkarıyorlar söylemezsen 4-6 saatte çıkarıyorlar o kdr beklenir mi biz tüp bebek anneleri olucaz

Beklenmez tabi ya 1.5 saat bile uzun

Aynen Ballkupum un dediği gibi 1.5 saat bile uzun. 12 yi nasıl beklicen bide o var

Aynen Ballkupum un dediği gibi 1.5 saat bile uzun. 12 yi nasıl beklicen bide o var

Şöyle 2gün önce 13.33 te kan vermiştim eşim de taktı tam 48 olsun diye aslında hiçbi önemi yok şimdi de gidebilirim sabırlı ol diyo bu prediktor early testin güvenilirliği nedir SİZCE?

Günaydın canım hala belirti arıyorum ema yok bugun 4.gün sabah uyandım o kadar hafiftim ki sanki transfer olmamış gibi şu iğne yerleri agrıyor sadece üzüldüm ve ağladım

Şöyle 2gün önce 13.33 te kan vermiştim eşim de taktı tam 48 olsun diye aslında hiçbi önemi yok şimdi de gidebilirim sabırlı ol diyo bu prediktor early testin güvenilirliği nedir SİZCE?
En iyisi ve en iyi marka diye biliyorum diğerlerinden daha iyi bende 2 tane aldım ilk testlerimi onunla yapacağım Allah izin verirse kuzum sana da kat kat artmış olmasını diliyorum

Günaydın canım hala belirti arıyorum ema yok bugun 4.gün sabah uyandım o kadar hafiftim ki sanki transfer olmamış gibi şu iğne yerleri agrıyor sadece üzüldüm ve ağladım
Canım benim kolay bi süreçten geçmiyoruz, ağlamak da bize iyi geliyor, ama yıpratmak yok, belirtin belki hiç olmayacak da öyle değil mi herkesin belirtisi olmuyor diye biliyorum cuma mübarek gün bugün bolcana dua edelim, bebişlerimi tutunsun sağlıcakla kucağımıza almak nasip olsun

Amin kuzum amin sağlık ocağına gidip gelecegim sonra hep bolca dua Rabbim tüm isteyen dileyen bu yolda herseyimden vazgeçmiş evlat hasreti çeken herkese yanı sırada bize insallah hayırlı haberler müjdeler versin ikinci bayramımız olsun bu bayramda bizim evlarimimizde sevinç gözyaşları dpkulsün insallah Edibe’m kuzum çokça dua edicim

Gunaydin canım benim belirti aramak için bile erken daha bebisin yeni tutunup senin vücuda sinyal vermesine bile var ben seni çok anliyorum bende deli gibi belirti aradım test gününde bile yoktu sende içini ferah tut duanı et bebisinle sürekli konuş ins minik mucizen seninle canım benim

Aminnnnn insallah canımsın yaaaa Rabbim seni evladına kavuştursun insallah hamilesin ve burda bize moral veriyorsun bebegin cok şanslı çünkü Harika bir annesi olacağına inanıyorum teşekkür ediyorum ben daha önce hiç gebelik geçirmedim her zaman adeti bekledim hep negatif oldu hep bir belirti aradım yumurtlamandan sonraları hiçbir zaman olmadı ondan bunda da olmayınca tabi erken cok haklısnız sabırla bekleyip dua etmeliyim şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…