- 19 Kasım 2020
- 22.041
- 48.136
- 548
İnşallah canım benim naptın verdin mi kanıİnşallah canım inşallah temennim artmış olması geç tutunma olmuş olabilir normal hamile kalanlar bile adet tarihi geçtikten 10 15 gün sonra bile kan değerleri bu civarlarda çıkan oluyo biraz bakındım da tabi biz tüp anneleri olarak durumumuz onlardan farklı hepimiz annelik duygusunu ne kdr istiyorsak o kdr yaşayalım inşallah bugün benim için büyük gün
İnşallah canım benim naptın verdin mi kanı
Beklenmez tabi ya 1.5 saat bile uzunEşimle gidicez sabırlı ol 12 gibi gidelim dedi yalnız ilk tüp bebek denemem deki heyecandan hiçbi farkı yok Rabbim nasip etmiştir inşallahhastane laboratuvarına rica ediyorum 1.5 saatte çıkarıyorlar söylemezsen 4-6 saatte çıkarıyorlar o kdr beklenir mi biz tüp bebek anneleri olucaz
Beklenmez tabi ya 1.5 saat bile uzun
AynenEşimle gidicez sabırlı ol 12 gibi gidelim dedi yalnız ilk tüp bebek denemem deki heyecandan hiçbi farkı yok Rabbim nasip etmiştir inşallahhastane laboratuvarına rica ediyorum 1.5 saatte çıkarıyorlar söylemezsen 4-6 saatte çıkarıyorlar o kdr beklenir mi biz tüp bebek anneleri olucaz
Amin canım inşaallahAynen uzun tabii hepimizin gönlüne göre versin Rabbiminşallah hayırlı sonuçlarımızı alırız
Günaydın canım hala belirti arıyorum ema yok bugun 4.gün sabah uyandım o kadar hafiftim ki sanki transfer olmamış gibi şu iğne yerleri agrıyor sadece üzüldüm ve ağladımCanım allahim yeterki nasip etsin damdan atlayanlarin dusmeyip doğuruyor hani benim dr öyle diyince bende bildigimi söyleyeyim dedimama tabi bünyeden bünyeye değişiyor bazı şeyler bende çok şükür 7+1 oldum ama biz işte tedbir alıyoruz gerisi rabbimin istegi ins herkes güzel sonuç alır hamiş kalır bizlerde bebislerimizi kucağımıza sağ salim alırız ins
En iyisi ve en iyi marka diye biliyorum diğerlerinden daha iyi bende 2 tane aldım ilk testlerimi onunla yapacağım Allah izin verirse kuzum sana da kat kat artmış olmasını diliyorumŞöyle 2gün önce 13.33 te kan vermiştim eşim de taktı tam 48 olsun diye aslında hiçbi önemi yok şimdi de gidebilirim sabırlı ol diyobu prediktor early testin güvenilirliği nedir SİZCE?
Gel de ol sabırlıŞöyle 2gün önce 13.33 te kan vermiştim eşim de taktı tam 48 olsun diye aslında hiçbi önemi yok şimdi de gidebilirim sabırlı ol diyobu prediktor early testin güvenilirliği nedir SİZCE?
Canım benim kolay bi süreçten geçmiyoruz, ağlamak da bize iyi geliyor, ama yıpratmak yok, belirtin belki hiç olmayacak da öyle değil mi herkesin belirtisi olmuyor diye biliyorumGünaydın canım hala belirti arıyorum ema yok bugun 4.gün sabah uyandım o kadar hafiftim ki sanki transfer olmamış gibi şu iğne yerleri agrıyor sadece üzüldüm ve ağladım
Amin kuzum amin sağlık ocağına gidip gelecegim sonra hep bolca duaCanım benim kolay bi süreçten geçmiyoruz, ağlamak da bize iyi geliyor, ama yıpratmak yok, belirtin belki hiç olmayacak da öyle değil mi herkesin belirtisi olmuyor diye biliyorumcuma mübarek gün bugün bolcana dua edelim, bebişlerimi tutunsun sağlıcakla kucağımıza almak nasip olsun
İnşallah canım güzel haberler duyarsınAynen uzun tabii hepimizin gönlüne göre versin Rabbiminşallah hayırlı sonuçlarımızı alırız
Şöyle 2gün önce 13.33 te kan vermiştim eşim de taktı tam 48 olsun diye aslında hiçbi önemi yok şimdi de gidebilirim sabırlı ol diyobu prediktor early testin güvenilirliği nedir bekleyonxe pozitif gösteriyor ona güvenmeyin lütfen aynı laboratuvarda ve aynı saatte deneyin 2. Testi lütfen
Gunaydin canım benim belirti aramak için bile erken daha bebisin yeni tutunup senin vücuda sinyal vermesine bile var ben seni çok anliyorum bende deli gibi belirti aradım test gününde bile yoktu sende içini ferah tut duanı et bebisinle sürekli konuş ins minik mucizen seninle canım benimGünaydın canım hala belirti arıyorum ema yok bugun 4.gün sabah uyandım o kadar hafiftim ki sanki transfer olmamış gibi şu iğne yerleri agrıyor sadece üzüldüm ve ağladım
Su sabahları yola çıkma işinden baya gına gelmisti bana sen gene 9 da çıkmışsın canim ben 6 7 gibi çıkıyordumGünaydıngüzel bi gün olsun bol bol pozitifleri duyalım inşallah Bende yoldayım bakalım yumurtalar büyüdümü
8 buçuk ta çıkmıştım ama cidden zor oluyor bide tam sıcakta döneceğiz ve klima çalışmıyor arabadaSu sabahları yola çıkma işinden baya gına gelmisti bana sen gene 9 da çıkmışsın canim ben 6 7 gibi çıkıyordum
Aminnnnn insallah canımsın yaaaa Rabbim seni evladına kavuştursun insallah hamilesin ve burda bize moral veriyorsun bebegin cok şanslıGunaydin canım benim belirti aramak için bile erken daha bebisin yeni tutunup senin vücuda sinyal vermesine bile var ben seni çok anliyorum bende deli gibi belirti aradım test gününde bile yoktu sende içini ferah tut duanı et bebisinle sürekli konuş ins minik mucizen seninle canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?