- 23 Ağustos 2018
- 2.595
- 2.933
- 83
Ayyy insallah kuzum ya inşallah yok başka kuru nane falan kullanmadım hiç roka semiz otu yiyorumCanım normalde bunu söylüyorlar ama belki unutulmustur sizlerin bir seferden de birsey olmaz hem canım bundan sonra sende dikkat edersin allahin izniyle bebisinin müjdesini verirsin
Onlar söylenmedi bana yiyebilir galiba ama genede araştır için daha rahat eder canım benimAyyy insallah kuzum ya inşallah yok başka kuru nane falan kullanmadım hiç roka semiz otu yiyorum
Tamam kuzum haklısınOnlar söylenmedi bana yiyebilir galiba ama genede araştır için daha rahat eder canım benim
Suan öğrendim kizlar nane rahmin gevşemesine sebep olduğu için onerilmiyormus bilginiz olsun
Kızlar ben transferden once de sonrada 15 Gun oldu hergun kahve yanı bardagı kadar kekikli su içiyorum naneli corbqda içiyorum bir tek maydonoz kullanmadık kullanmıyorum cok sukur bebegim benımleAnladim canım benim ben transfer olduğum gün dendi nane kekik maydanoz kuru yada yas fark etmiyor uzak kal asitten uzak dur kahve icme falan dendi ama bir seferden birsey olmaz canım benim sende bundan sonra dikkat edersin
Aynenkuzum saol valla cayi kahveyi unuttum zaten Qllahim meleklerini bize göndersin inşallah Rabbım bu bayram hürmetine bizim evlerimize de bayram müjdesi vermek nasip olsunAnladim canım benim ben transfer olduğum gün dendi nane kekik maydanoz kuru yada yas fark etmiyor uzak kal asitten uzak dur kahve icme falan dendi ama bir seferden birsey olmaz canım benim sende bundan sonra dikkat edersin
Cok şükür kuzum ya umut oldun ister istemez endişe oldu bendeKızlar ben transferden once de sonrada 15 Gun oldu hergun kahve yanı bardagı kadar kekikli su içiyorum naneli corbqda içiyorum bir tek maydonoz kullanmadık kullanmıyorum cok sukur bebegim benımle
Bise olmaz inşallah ya canım tutacağı varsa onun git kendini taşa vur gene doğarBende içtim transferin ilk günükuru bane vardı biraz içinde
Aminnnn ne güzel dua inşallah kuzum sevinç gözyaşlarımız olsun tüm arkadaşlarımızın yanı sıra da bizim insallahAynenkuzum saol valla cayi kahveyi unuttum zaten Qllahim meleklerini bize göndersin inşallah Rabbım bu bayram hürmetine bizim evlerimize de bayram müjdesi vermek nasip olsun
SIZINLE AYNI DILI KONUSMUYORUZ BU NEDENLE ILETISIMDE KALMAMAYI TERCIH EDIYORUM DEDIYSEM ARTIK BENIMLE KONUSMANIZ YERSIZ GEREKSIZ VE LUZUMSUZ HALE GELMIS DEMEKTIR. BIR BASKA ANNE ADAYINA SOYLENEN DE SIZE SOYLENEN DE FARKLIDIR BENIM KONUSMAMDAN RAHATSIZ OLURSANIZ OKUMAZSINIZ BENIM BUNDAN SONRA SIZIN YAZILARINIZI OKUMAYACAGIM GIBI. BU TOPIKTE ONLARCA ANNE ADAYI KENDILERINE UYGULANAN TEDAVI HAKKINDA ARZU ETTIKLERI BILGIYE SAHIP OLAMADIKLARI VE SORULARINA CEVAP BULAMADIKLARI ICIN BASARISIZ TUP BEBEK DENEMELERINDE ZAMAN PARA VE UMUT YITIRDILER. BURADA BIR KADIN BILE KENDI SAGLIGI ADINA BILINCLI BIR ADIM ATABILIRSE BEN O ZAMAN YAZDIGIM SAYFALARCA YAZI YERINE ULASTI DIYE DUSUNURUM. KENDI DOKTORUNUZLA OLAN ILETISIMINIZDEN MEMNUNSANIZ NE MUTLU SIZE. AMA HERKES AYNI DURUMDA DEGIL. O nedenle evet bence basta 15 ile 50 arasindaki sayisal fark olmak uzere hekiminiz degil ama sizin ogrenmeniz gereken cok sey olabilir ama bunlari ogrenmek yerine aklinizi ve iradenizi baskalarina emanet etmek istiyorsaniz bu sizin tercihinizdir ben burada 15ten fazla yumurtasi cikti diye bir anne adayinin telasa kapilmasina vicdanen razi olmam.Siz yazdınızya benim arkadaşla konışmamaaynı dili konuşmamayı tercih ederim . Zira sanki doktor gibi gelmiş burada doktorumun söylediklerini yargılıyorsunuz benim durumumu bilmeden . Her konuda bilginizin var gibi yorumlar yapıyorsunuz . Ben size yanlış bişey söylemedim anlatmaya çalışıyorum durumumun farklı odluğunu bana doktorumun dediklerini yargılıyorsunuz hayır kendisi prof doktor sizden bişeyler öğrenmesi gerekiyorsa kendisine yönelmdiriyim .
Tabiki herseyde korkuyor insan hemsire in bana soylendiği normal hayatta aslında neyden uzak durmamız gerekiyorsa onlardan uzak dur artı bitki cayı artı maydonoz dedi Baskada birsey soylemedi canım benımde en buyuk korkum maydonoz dur bitki cayı zaten tuketmem için rahat olsun Bi seferlik ten hicbisey olmaz Allahın izniyleCok şükür kuzum ya umut oldun ister istemez endişe oldu bende
Aminnn canım aminn ins Rabbım hayırlısıyla gönlündeki nasip etsin çifte bayram yaşa ins canım benim sağ salim kucağına almayida insAynenkuzum saol valla cayi kahveyi unuttum zaten Qllahim meleklerini bize göndersin inşallah Rabbım bu bayram hürmetine bizim evlerimize de bayram müjdesi vermek nasip olsun
Yazmayın hanımefendi bana . Siz benim konuma daldınız . Sizde doktor gibi her insana bilmediğiniz üzerinde oradan bıradan okunuzla bilgilendiğinizi düşündünüz şeyleri burada insanlara anlatmak yerine kendinze saklayın belki sizin o zerre bilginizinnolmadığı konular yüzünde insanların kafası karışıyor . Aklımı irademi 1 senenin sonunda yaşadığım tecrübeler için neye doğru bulduysam ona karar verdim siz hangi kimlikle doktorumun veya benim yumurta sayımla ilgili yorumda buluna biliyorsunuz ? Geldiniz konuma kendi isteginizle yazdınız yanı devam yazmaması gereken birisi varsa sizsiniz . Zira herkez size haklısın demek zorunda değil . Benim kimseyi telaşlandırdığım yok üerine basarak taze transfer olacağımı yazdım yumurta sayım yaşım sayısızca yaptırdığım tahlillerim sonucunda bana uygun tedavi yöntemi sunuldu . Kusura bakmayın doktoruma inanmayıp size inanmayı tercih etmediğim sizi rahatsız ede bilir . Ben bundan rahatsız olmuyorum .SIZINLE AYNI DILI KONUSMUYORUZ BU NEDENLE ILETISIMDE KALMAMAYI TERCIH EDIYORUM DEDIYSEM ARTIK BENIMLE KONUSMANIZ YERSIZ GEREKSIZ VE LUZUMSUZ HALE GELMIS DEMEKTIR. BIR BASKA ANNE ADAYINA SOYLENEN DE SIZE SOYLENEN DE FARKLIDIR BENIM KONUSMAMDAN RAHATSIZ OLURSANIZ OKUMAZSINIZ BENIM BUNDAN SONRA SIZIN YAZILARINIZI OKUMAYACAGIM GIBI. BU TOPIKTE ONLARCA ANNE ADAYI KENDILERINE UYGULANAN TEDAVI HAKKINDA ARZU ETTIKLERI BILGIYE SAHIP OLAMADIKLARI VE SORULARINA CEVAP BULAMADIKLARI ICIN BASARISIZ TUP BEBEK DENEMELERINDE ZAMAN PARA VE UMUT YITIRDILER. BURADA BIR KADIN BILE KENDI SAGLIGI ADINA BILINCLI BIR ADIM ATABILIRSE BEN O ZAMAN YAZDIGIM SAYFALARCA YAZI YERINE ULASTI DIYE DUSUNURUM. KENDI DOKTORUNUZLA OLAN ILETISIMINIZDEN MEMNUNSANIZ NE MUTLU SIZE. AMA HERKES AYNI DURUMDA DEGIL. O nedenle evet bence basta 15 ile 50 arasindaki sayisal fark olmak uzere hekiminiz degil ama sizin ogrenmeniz gereken cok sey olabilir ama bunlari ogrenmek yerine aklinizi ve iradenizi baskalarina emanet etmek istiyorsaniz bu sizin tercihinizdir ben burada 15ten fazla yumurtasi cikti diye bir anne adayinin telasa kapilmasina vicdanen razi olmam.
Canım allahim yeterki nasip etsin damdan atlayanlarin dusmeyip doğuruyor hani benim dr öyle diyince bende bildigimi söyleyeyim dedimKızlar ben transferden once de sonrada 15 Gun oldu hergun kahve yanı bardagı kadar kekikli su içiyorum naneli corbqda içiyorum bir tek maydonoz kullanmadık kullanmıyorum cok sukur bebegim benımle
Görürsün inşallah aklına kötü getirme hiçİnşallah canım bu biraz bana moral oldu inşallah kan testim de de değer artmış görürüm
cnm sen niye şimdi sonradan gelen biri için böyle yapıyorsun ben konuşmaları okudum arkadaş anlamak istemiyor heralde ben senin bilgine güveniyorum böyle saçma birşey için gruptan ayrılma lütfen biz başından beri burda dertleşiyoruz bilgi alışverişi yapıyoruz boşver takmaTum anne adaylarina transfer hazirliginda olanlara ve tup bebegin her asamasindakilere cok başarı dilerim. Konu basligini birakmayi daha uygun buldum :) Mesaj kutum soru sormak isteyen herkese hep acik, iyi bayramlar dilerim:)
arkadaşım sen ilk geldiğinde de X xnobodyx yı yanlış anlamıştın hormonlarından dolayı biraz fazla gerginsin sanırım sana kimse zorla şunu yap bunu yap demedi nedenYazmayın hanımefendi bana . Siz benim konuma daldınız . Sizde doktor gibi her insana bilmediğiniz üzerinde oradan bıradan okunuzla bilgilendiğinizi düşündünüz şeyleri burada insanlara anlatmak yerine kendinze saklayın belki sizin o zerre bilginizinnolmadığı konular yüzünde insanların kafası karışıyor . Aklımı irademi 1 senenin sonunda yaşadığım tecrübeler için neye doğru bulduysam ona karar verdim siz hangi kimlikle doktorumun veya benim yumurta sayımla ilgili yorumda buluna biliyorsunuz ? Geldiniz konuma kendi isteginizle yazdınız yanı devam yazmaması gereken birisi varsa sizsiniz . Zira herkez size haklısın demek zorunda değil . Benim kimseyi telaşlandırdığım yok üerine basarak taze transfer olacağımı yazdım yumurta sayım yaşım sayısızca yaptırdığım tahlillerim sonucunda bana uygun tedavi yöntemi sunuldu . Kusura bakmayın doktoruma inanmayıp size inanmayı tercih etmediğim sizi rahatsız ede bilir . Ben bundan rahatsız olmuyorum .
Avukatımısınız size hangi kimlikle seslenmeliyim ? Bilmiyorumarkadaşım sen ilk geldiğinde de X xnobodyx yı yanlış anlamıştın hormonlarından dolayı biraz fazla gerginsin sanırım sana kimse zorla şunu yap bunu yap demedi nedenremziye_06 ya bu kadar yükseldin anlamadım yani burada hepimiz dertleşiyoruz bilgi alışverişinde bulunuyoruz kimsenin kimseye doktorluk tasladığı da yok bence biraz sakin ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?