Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Biz hataydan gidis geliş yaptik hep tedavi 10.250 tuttu muayene 750 ilaçlar da 4 ü buldu sanırım öyle yani
Canim ben de iskenderundan gelecem. Yumurta toplama ve transfer ucreti ne kadar canim. Sorularimla bunalttiysam kusura bakma nolur . Ucreti az cok bilirsem esimi oyle ikna edecem

Transfer günü sayılmıyor sanırım benim eğer saymazsak bugün 2.gunum yarin iğne yapacağım tek kullanımlık biz elimizden geleni yaptık Rabbime tevekkülle bağlandık o ne derse o olur ol derse zaten olacak kuzum bebişlerinle konus

Hiç denemedim. Ananas ve avakado yedim ilk hafta her gün. Şimdi nar suyu içiyorum arada.
Kaçıncı gününüz ben ilk haftadayım daha 2.gun avakado yiyorum ananas yemiyorum kimisi cok iyi diyor eşimin arkdası yemesin rahimde kasılma yapıyor demiş onun eşi de tüp bebekle ikizleri oldu belki kişiden kişiye değişir bakın size bri yazı atayım daha önce duydum ama emin olamıyorum havuç suyu icin

Canim ben de iskenderundan gelecem. Yumurta toplama ve transfer ucreti ne kadar canim. Sorularimla bunalttiysam kusura bakma nolur . Ucreti az cok bilirsem esimi oyle ikna edecem
Bak ilk gidiyorsun seni muayene ediyor oyle hop diye tup bebek yapmaz onu ikna etmen lazım senin gerçekten tup bebek tedavisi olman gerekiyor demesi lazım muayene ücreti 750 lira. Tup bebek acibadem de yapıyor transfer ve opu 10.250 lira . Ilaclar kişiye göre değişiyor benimde 4 ü buldu gidince orda kalman gerekmiyor umarım randevu alabilirsiniz cunku en erken Eylül demişti en son güneş hanim transfer in bugun bende 8. Transfer gününü sayarsak 9m gun

Amin evladınıza size sağlıklı birlikte uzun ömürler dilerim.

Her şeyin aşırısı zararlı diye düşünüyorum. Bir dilim ananas yiyordum. Avakado ya hep devam ettim. Türk kahvesi çok severdim taa tedavinin başında bıraktım. Hiç bir çeşit kahve içmiyorum. İlk hafta bol bol ilikli kemikli haşlama tarzı yemekler yedim. Yumurta vazgeçilmezim. Ama havuç suyu hiç denemedim.

Emekleriniz boşa gitmiş üzüldüm keşke ikinci evladinizi da kucağınıza almak nasip olsaydı ancak rabbim taktir etmeyince de olmuyor ne yapsak faydasız oğlunuz vardı zannedersem Allah onu eksik etmesin size bağışlasın O size teselli olur insallah

Amin sagolun..Suan tek istedigim onun can sağlığı..gerisi boş..

Genel olarak yazmak istedim, sifa ile zehir arasindaki fark dozundadir diye bir tabir vardir
Bu tipki ilaclarda oldugu gibi yeme icmede ya da faydali oldugunu dusundugumuz seyleri tuketmek icin de boyledir. Gunde 5 bardak nar suyunu mesela bobrekler suzemez artik. Yemegin nasil fazlasi vucudunuza yuk ise, sifali oldugunu dusundugunuz seyden hic ara vermeksizin surekli tuketmek de öyledir. Enflamasyon yaratir. Gebelik yokken bile gunde 1 bardaktan fazla bitki cayi karacigere yuk olur. Kimi zaman doktor gozetiminfe candida mantari tedavisi ya da SIBO gibi rahatsizliklar icin tek yonlu siddetli rejimler yapilsa da bunlar doktor kontrolunde kisa sureli tedavilerdir. Bunun disinda ne olur sifali oldugunu dusunseniz de bu tur seylerde hem gun icinde asiriya kacmayin hem de hic araliksiz uzun sureler kullanmayin.

Merhaba,
Ben pgt yaptırmadım, zaten genetik bir sıkıntı yoksa teklif dahi etmiyorlar. Tabi ki seçim size kalmış fakat ben yaptırmadım ve pozitif sonuç aldım, darısı başınıza inşallah

Opudan sonra hala şişkinlik gitmedi gaz sancıları oluyor ve arada çok pis uyku basıyor anında pat diye uyuyorum normal dimi bunlar
Evet canım çok normal, bende de olmuştu hatta 3 gün kasık ağrısı çekmiştim, ilk iki günde oturup kalkarken çok zorlanmistim

Benim bir agabeyim vardi, kendisini erken yasta kaybettim, cok iyi arkadaslarla cok guzel bir cevre icerisinde yasadim. Evlatlariniz icin en guzelini istiyorsaniz, zaten onlar kendilerine kardes gibi dostlar bulurlar. Analar tahtini yapar da bahtini yapamaz diye bir soz vardir. Oyle düşünün. Insallah evladiniz kendisine kardesten de ote arkadaslar da edinir.

Kızlaaaaaar transferden sonra 10.gün değerim 50, 12.gün değerim 58 tabii burada bütün umutlarım tükendi. 15.gün 125 çıkınca acaba mı dedim. Hemen burada sizlere yazdım hepiniz bana umut verdiniz. Bugün 17.gün değerim 309 Allah'ıma şükürler olsun katlanmaya devam ediyor. Dilerim buradaki herkesin değerleri katlansın, kucaklar sağlıklı bebişlerle dolsun. Ne olur umudunuzu kaybetmeyin. Ben 12.gün bütün umudumu kaybetmiştim.Allah kullarına 3 şekilde cevap verir. Evet der istediğini verir. Hayır der daha iyisini verir. Bekle der en iyisini verir. Rabbim bekleyen herkese en iyi sonuçları versin inşallah.

Az önce araştırdım brş arkdasın kardeşi hacattepede doçentmiş bir bardağında fazlaca havuç olduğundan onun yerine havuç yenmesi daha uygun demiş falzası zarar demiş A vitamini zehirlenmesi oluyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…