Canim ben de iskenderundan gelecem. Yumurta toplama ve transfer ucreti ne kadar canim. Sorularimla bunalttiysam kusura bakma nolur . Ucreti az cok bilirsem esimi oyle ikna edecemBiz hataydan gidis geliş yaptik hep tedavi 10.250 tuttu muayene 750 ilaçlar da 4 ü buldu sanırım öyle yani
Transfer günü sayılmıyor sanırım benim eğer saymazsak bugün 2.gunum yarin iğne yapacağım tek kullanımlık biz elimizden geleni yaptık Rabbime tevekkülle bağlandık o ne derse o olur ol derse zaten olacak kuzum bebişlerinle konusCanım benim dün akşama kadar. Hiç bir belirtim olmadı dün transferden sonra ki 3. Akşamımda adet sancım oldu biraz onun dışında akıntım başladı ama yoğun değil hafif bir alıntı göğüslerim şiş ama benim transferden önceden beri şiş kullandığımı ilaçlardan. Yani kısacası ara ara özellikle de ayakta çok durursam böyle bir ağrı giriyor onun haricinde çokta bir belirtim yol açıkças
Kaçıncı gününüz ben ilk haftadayım daha 2.gun avakado yiyorum ananas yemiyorum kimisi cok iyi diyor eşimin arkdası yemesin rahimde kasılma yapıyor demiş onun eşi de tüp bebekle ikizleri oldu belki kişiden kişiye değişir bakın size bri yazı atayım daha önce duydum ama emin olamıyorum havuç suyu icinHiç denemedim. Ananas ve avakado yedim ilk hafta her gün. Şimdi nar suyu içiyorum arada.
İnşallah canım beklemek zor olacakAaa ozamana kese degil kalp atisini bile duya bilirsin
Amin cok sagolun..insallah oyle olur..Her karariniz size ozel, kendiniz icin beden ve ruh sagliginiz icin en dogrusunu bilirsiniz. Insallah sizi bizim bile tahmin edemedigimiz guzellikler bekliyordur.
Bak ilk gidiyorsun seni muayene ediyor oyle hop diye tup bebek yapmaz onu ikna etmen lazım senin gerçekten tup bebek tedavisi olman gerekiyor demesi lazım muayene ücreti 750 lira. Tup bebek acibadem de yapıyor transfer ve opu 10.250 lira . Ilaclar kişiye göre değişiyor benimde 4 ü buldu gidince orda kalman gerekmiyor umarım randevu alabilirsiniz cunku en erken Eylül demişti en son güneş hanim transfer in bugun bende 8. Transfer gününü sayarsak 9m gunCanim ben de iskenderundan gelecem. Yumurta toplama ve transfer ucreti ne kadar canim. Sorularimla bunalttiysam kusura bakma nolur . Ucreti az cok bilirsem esimi oyle ikna edecem
Amin evladınıza size sağlıklı birlikte uzun ömürler dilerim.Rabbim bana annelik duygusunu 9 sene once yasatti..Allah yavruma omur versin..her gece benden önce hic olmayanlara da ver diye dua ettim..belki de ondan bi kardesi olamadi..yavrum kardes ozlemi ile yanip tutusuyor.. gecen gun tek cocuk arkadasina kardesin olmasini ister miydin diye soruyor..icim gitti..ben sadece ona uzuluyorum..o ne zaman bunu dile getirse kiziyorum kestirip atiyorum..artik ona buyuyunce anlatirim onun bu istegi icin ne kadar cabaladigimi ama olmadigini..Allah o gunleri gostersin yeterki..
Rabbim olmayan herkese nasip etsin insallah..
İnşallah çok teşekkür ederim güzel haberi paylaşirımHayırlı olsun canım işallahhh guzel haberlerini alırız
Her şeyin aşırısı zararlı diye düşünüyorum. Bir dilim ananas yiyordum. Avakado ya hep devam ettim. Türk kahvesi çok severdim taa tedavinin başında bıraktım. Hiç bir çeşit kahve içmiyorum. İlk hafta bol bol ilikli kemikli haşlama tarzı yemekler yedim. Yumurta vazgeçilmezim. Ama havuç suyu hiç denemedim.Kaçıncı gününüz ben ilk haftadayım daha 2.gun avakado yiyorum ananas yemiyorum kimisi cok iyi diyor eşimin arkdası yemesin rahimde kasılma yapıyor demiş onun eşi de tüp bebekle ikizleri oldu belki kişiden kişiye değişir bakın size bri yazı atayım daha önce duydum ama emin olamıyorum havuç suyu icin
Emekleriniz boşa gitmiş üzüldüm keşke ikinci evladinizi da kucağınıza almak nasip olsaydı ancak rabbim taktir etmeyince de olmuyor ne yapsak faydasızBenim sonucum negatif.. 12 gundur ilaclar o kadar yan etki yapti ki hastanelik oldum, ac kaldim agri cektim..Ona yaniyorum..
bu son denememde 2.5 yilda o kadar vitamin kullandım 4 opu oldum ancak 3 embriyo elde etmistik..elde 1 tane kaldi.. cozdurup donduruldugu icin ondan da umidim yok..bu yasadigim 4.negatif.. artik devam edemem sanirim yasim genc olsaydi belki ama maddi olarak bitirdi beni..Allah hamile kalanlariniza kucagina almayi nasip etsin..
Amin sagolun..Suan tek istedigim onun can sağlığı..gerisi boş..Emekleriniz boşa gitmiş üzüldüm keşke ikinci evladinizi da kucağınıza almak nasip olsaydı ancak rabbim taktir etmeyince de olmuyor ne yapsak faydasızoğlunuz vardı zannedersem Allah onu eksik etmesin size bağışlasın O size teselli olur insallah
Çok doğruAmin sagolun..Suan tek istedigim onun can sağlığı..gerisi boş..
Merhaba,Herkese merhabaHamile olan arkadaşlarıma hayırlı sağlıklı bir gebelik diliyorum. Benim gibi olma yolunda ilerleyenlere de rabbim inşallah hayırla sağlıkla nasip etsin Ben aklıma takılan bir şey sormak istiyorum fikri veya tecrübesi olan arkadaşlarım cevap verirse çok memnun olurum. Eşlerin kromozomlarında bir hastalık yoksa ve yaşlar da normal ise, Embriyoların genetik teste(pgt) ye gönderilmesi gerekir mi? Hem yüksek maliyetler açısından hem de pgt sonuçta embriyodan alınan biyopsi ile bakılıyor az da olsa zarar görme riski taşıdığından kafamdaki soru işaretlerine yön veremiyorum. Pozitif alan arkadaşlarım sizler pgt yaptırmış mıydınız?
Evet canım çok normal, bende de olmuştu hatta 3 gün kasık ağrısı çekmiştim, ilk iki günde oturup kalkarken çok zorlanmistimOpudan sonra hala şişkinlik gitmedi gaz sancıları oluyor ve arada çok pis uyku basıyor anında pat diye uyuyorumnormal dimi bunlar
Benim bir agabeyim vardi, kendisini erken yasta kaybettim, cok iyi arkadaslarla cok guzel bir cevre icerisinde yasadim. Evlatlariniz icin en guzelini istiyorsaniz, zaten onlar kendilerine kardes gibi dostlar bulurlar. Analar tahtini yapar da bahtini yapamaz diye bir soz vardir. Oyle düşünün. Insallah evladiniz kendisine kardesten de ote arkadaslar da edinir.Rabbim bana annelik duygusunu 9 sene once yasatti..Allah yavruma omur versin..her gece benden önce hic olmayanlara da ver diye dua ettim..belki de ondan bi kardesi olamadi..yavrum kardes ozlemi ile yanip tutusuyor.. gecen gun tek cocuk arkadasina kardesin olmasini ister miydin diye soruyor..icim gitti..ben sadece ona uzuluyorum..o ne zaman bunu dile getirse kiziyorum kestirip atiyorum..artik ona buyuyunce anlatirim onun bu istegi icin ne kadar cabaladigimi ama olmadigini..Allah o gunleri gostersin yeterki..
Rabbim olmayan herkese nasip etsin insallah..
Anladım canım teşekkür ederim cevabın içinEvet canım çok normal, bende de olmuştu hatta 3 gün kasık ağrısı çekmiştim, ilk iki günde oturup kalkarken çok zorlanmistim
Az önce araştırdım brş arkdasın kardeşi hacattepede doçentmiş bir bardağında fazlaca havuç olduğundan onun yerine havuç yenmesi daha uygun demiş falzası zarar demiş A vitamini zehirlenmesi oluyormusHer şeyin aşırısı zararlı diye düşünüyorum. Bir dilim ananas yiyordum. Avakado ya hep devam ettim. Türk kahvesi çok severdim taa tedavinin başında bıraktım. Hiç bir çeşit kahve içmiyorum. İlk hafta bol bol ilikli kemikli haşlama tarzı yemekler yedim. Yumurta vazgeçilmezim. Ama havuç suyu hiç denemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?