- 26 Mart 2018
- 28.449
- 127.972
- 598
Benim de doktorum Bülent Beydi. Sonucum negatif oldu maalesef. Ama doktor olarak kendisinden çok memnun kaldım. Bir daha yine onda denerim sanırımMrb arkadasim bulent beyi cok duydum onceden baskentteydi. Bende adana da doktor ariyorum yillarca baskent esra hanima gittim artik baska hastane ve doktor ariyorum. Sen memnun kaldin mi arkadasim bulent beyin tedavisinden nasil sence
Canım benim Rabbim ferahlık versin gönlüne. Yolumuz zorlu. Lütfen pes etme. Biraz dinlen, sonra tekrar devam. Yaşın kaç canımBenim sonucum negatif.. 12 gundur ilaclar o kadar yan etki yapti ki hastanelik oldum, ac kaldim agri cektim..Ona yaniyorum..
bu son denememde 2.5 yilda o kadar vitamin kullandım 4 opu oldum ancak 3 embriyo elde etmistik..elde 1 tane kaldi.. cozdurup donduruldugu icin ondan da umidim yok..bu yasadigim 4.negatif.. artik devam edemem sanirim yasim genc olsaydi belki ama maddi olarak bitirdi beni..Allah hamile kalanlariniza kucagina almayi nasip etsin..
Aaaaa neden öyle diyorsun bak benim arkadaşlarım suan ikizlere hamile taze transfer ile hiç öyle düşünme Rabbim ol dedikten sonra kim engel olabilir pozitif düşünmemiz gerekiyormuş hep olacağına inanmalıyız umut etmeliyiz ben şimdiye kadar hep umut etmedim olmaz Benim dedim durdum umut ediyorum bu defa olacağına inanmız gerek beebişlerimizle konuşalım bol bol dua Yasin Meryem süresi okuyalım dinleyelim tesbih cekelim elini karnına koy ve 100 defa ya varis cek ve 100 defa günde embiya 89. Ayeti oku kuzum bol bol Allah’ın adlarını zikret tesbihte senin suan var mı şikayetlerin belirti olarak aslında cok takılmak istemiyorum bu konuya ama herkesten duyuyorum hep kasık agrısı bir cok agrıBenim transfer gününü sayarsak 5. Saymazsak 4. Gün bugün bende 8. Gün idrar testi yapsam mı diye düşünüyorum oysa bu tedaviye başlarken kendime söz vermiştim kan tahlili haricinde hiç test yapmaycağıma ama şuan dayanamıyorum geçi benim taze transfer 5. Gün 1 kalite ama taze transfer olduğu için dondurulmuşa göre tutma ihtimali daha düşük yinede Ümit işte olursa da allahtan olmaz ise de allahtanBakalım belki yaparım ben de
Sana yazdıklarımı kullan kuzum hiçbir zararı yok ben kullandım yine sen bilirsin dogaldan arkdasın rahim kalınlasmasını bekledi doktoru olmadı doktor bir dahiline ilaçla ileri yaş oluyoruz biz buna rağmen nasıl ilaçsız başladı aklım almıyor ama sen macun Omega havuç suyu Koenzim QH folik asit hepsini kullanTedavim başladı da yumurta oluşmasını bekliyoruz kendiliğinden ilaç iğne vermiyor doktor
Yasim 40 ama 35 ten bu yana embriyo zor elde ediyoruz.. 5 senede 7 kez yumurta toplandi 4 transfer negatif.. pes etme zamani geldi sanirim cunku vitamin takviye vs herseye sil bastan baslayip artik daha fazla kendimi uzmek istemiyorum..1 tane 3.gun embriyom kaldi bosa gitmesin diye cozundugunde bozulma olmazsa belki onu koydururum..sonrada bu isi noktalarim..Annem artik maddi manevi yorulma birak kendini uzmekten baska bisey yapmiyorsun dedi..hakli sanirim..Canım benim Rabbim ferahlık versin gönlüne. Yolumuz zorlu. Lütfen pes etme. Biraz dinlen, sonra tekrar devam. Yaşın kaç canım
Geçmiş olsun canım.Icindeki yangini su an bende yaşıyorum cok zor..
Adet oldum...
Sonuc bekleyenler umarım pozitif görürsünüz benim yolculuğum bu kadardi..
3 gun erken adet oldum toparlanmam lazm kötüyüm hemde cok..
Tebrik ederim sonuna kadar sağlıkla sürsünArkadaşlar dün kesemiz görüldü çok şükür, iki hafta sonra da kalp atışları için çağırdı doktorum. Rabbim bekleyen herkese en güzel şekilde bu anı yaşamayı nasip etsinherkesin bekleyişini en güzel haberlerle sonuçlandırsın inşaallah
Hiç denemedim. Ananas ve avakado yedim ilk hafta her gün. Şimdi nar suyu içiyorum arada.Arkadaşlar bir sorum olacak transfer sonrası havuç suyu içmemde bir sıkıntı olur mu havuç suyu içen oldu mu tecrübesi olan lütfen yazarsa sevinirim ona göre içemeyeceğim dün bir bardak içtim sadece
Merhaba ben yaptırdım ve suanda hamileyim cok sukur cumartesi kese gormeye gidicem Allah izin verirse benım eşimde problem oldugu için baktırdıkHerkese merhabaHamile olan arkadaşlarıma hayırlı sağlıklı bir gebelik diliyorum. Benim gibi olma yolunda ilerleyenlere de rabbim inşallah hayırla sağlıkla nasip etsin Ben aklıma takılan bir şey sormak istiyorum fikri veya tecrübesi olan arkadaşlarım cevap verirse çok memnun olurum. Eşlerin kromozomlarında bir hastalık yoksa ve yaşlar da normal ise, Embriyoların genetik teste(pgt) ye gönderilmesi gerekir mi? Hem yüksek maliyetler açısından hem de pgt sonuçta embriyodan alınan biyopsi ile bakılıyor az da olsa zarar görme riski taşıdığından kafamdaki soru işaretlerine yön veremiyorum. Pozitif alan arkadaşlarım sizler pgt yaptırmış mıydınız?
Sizin sağlığınız her şeyden önemli. Yine de umut var eğer olacaksa o 1 taneden olacak. İçinizi ferah tutun. Kaderde bize eşlik edecek bizi ebeveyn yapacak bir bebek varsa çabamızla da elbette o olacaktır. En kısa Zamanda daha iyi hissetmenizi dilerim.Yasim 40 ama 35 ten bu yana embriyo zor elde ediyoruz.. 5 senede 7 kez yumurta toplandi 4 transfer negatif.. pes etme zamani geldi sanirim cunku vitamin takviye vs herseye sil bastan baslayip artik daha fazla kendimi uzmek istemiyorum..1 tane 3.gun embriyom kaldi bosa gitmesin diye cozundugunde bozulma olmazsa belki onu koydururum..sonrada bu isi noktalarim..Annem artik maddi manevi yorulma birak kendini uzmekten baska bisey yapmiyorsun dedi..hakli sanirim..
Öyle söylüyorlar rahim dinlenmiş olduğu için yapılan araştırmalarda donmuş embriyonun daha fazla tuttuğu ortaya konmuşTaze transfer niye dondurulmusa gore dusuk ihtimal ??
Birde test yapma kan gununu bekle insan bi kere yapti mi her gun yapiyor iyi degil
Rabbim bana annelik duygusunu 9 sene once yasatti..Allah yavruma omur versin..her gece benden önce hic olmayanlara da ver diye dua ettim..belki de ondan bi kardesi olamadi..yavrum kardes ozlemi ile yanip tutusuyor.. gecen gun tek cocuk arkadasina kardesin olmasini ister miydin diye soruyor..icim gitti..ben sadece ona uzuluyorum..o ne zaman bunu dile getirse kiziyorum kestirip atiyorum..artik ona buyuyunce anlatirim onun bu istegi icin ne kadar cabaladigimi ama olmadigini..Allah o gunleri gostersin yeterki..Sizin sağlığınız her şeyden önemli. Yine de umut var eğer olacaksa o 1 taneden olacak. İçinizi ferah tutun. Kaderde bize eşlik edecek bizi ebeveyn yapacak bir bebek varsa çabamızla da elbette o olacaktır. En kısa Zamanda daha iyi hissetmenizi dilerim.
Canım benim dün akşama kadar. Hiç bir belirtim olmadı dün transferden sonra ki 3. Akşamımda adet sancım oldu biraz onun dışında akıntım başladı ama yoğun değil hafif bir alıntı göğüslerim şiş ama benim transferden önceden beri şiş kullandığımı ilaçlardan. Yani kısacası ara ara özellikle de ayakta çok durursam böyle bir ağrı giriyor onun haricinde çokta bir belirtim yol açıkçasıAaaaa neden öyle diyorsun bak benim arkadaşlarım suan ikizlere hamile taze transfer ile hiç öyle düşünme Rabbim ol dedikten sonra kim engel olabilir pozitif düşünmemiz gerekiyormuş hep olacağına inanmalıyız umut etmeliyiz ben şimdiye kadar hep umut etmedim olmaz Benim dedim durdum umut ediyorum bu defa olacağına inanmız gerek beebişlerimizle konuşalım bol bol dua Yasin Meryem süresi okuyalım dinleyelim tesbih cekelim elini karnına koy ve 100 defa ya varis cek ve 100 defa günde embiya 89. Ayeti oku kuzum bol bol Allah’ın adlarını zikret tesbihte senin suan var mı şikayetlerin belirti olarak aslında cok takılmak istemiyorum bu konuya ama herkesten duyuyorum hep kasık agrısı bir cok agrı
Sen gelismeleri yazarsin demi canim bulent bey 5.gun embriyosu transfer ediyormus. Yanlis anlamazsan fiati nasil canim cok mu yuksek ortalama ne kadar gider senceBen t rahim ameliyatı oldum sonra gebe kalamadım yine tekrar gittim tup bebeğe başladık bilgili ve ilgili ama tabii beni izle sen bakalim cuma günü test sonucum belli olacak canim yani güveniyorum cok iyi tavsiye ederim başarılı da ama her hastaya her doktor iyi gelmiyor tabii o yüzden bilemiyorum
Biz hataydan gidis geliş yaptik hep tedavi 10.250 tuttu muayene 750 ilaçlar da 4 ü buldu sanırım öyle yaniSen gelismeleri yazarsin demi canim bulent bey 5.gun embriyosu transfer ediyormus. Yanlis anlamazsan fiati nasil canim cok mu yuksek ortalama ne kadar gider sence
Her karariniz size ozel, kendiniz icin beden ve ruh sagliginiz icin en dogrusunu bilirsiniz. Insallah sizi bizim bile tahmin edemedigimiz guzellikler bekliyordur.Benim sonucum negatif.. 12 gundur ilaclar o kadar yan etki yapti ki hastanelik oldum, ac kaldim agri cektim..Ona yaniyorum..
bu son denememde 2.5 yilda o kadar vitamin kullandım 4 opu oldum ancak 3 embriyo elde etmistik..elde 1 tane kaldi.. cozdurup donduruldugu icin ondan da umidim yok..bu yasadigim 4.negatif.. artik devam edemem sanirim yasim genc olsaydi belki ama maddi olarak bitirdi beni..Allah hamile kalanlariniza kucagina almayi nasip etsin..
Ben pgt degil ama ngs yaptirdim. Hatta basarisiz denemem de yoktu ama gebelik olusmayinca her sey normalken sebepsiz infertilite bazen sebep bu olabiliyordu. Basarisiz tup bebek denemeniz, 8m haftaya ulasmayan dusugunuz, bos gebeliginiz oldu mu? Embriyolarin pgt ve ngsde hasar gorme riski dondurulup cozulme riskinden fazla degil, o biraz aceleci doktorlarin aciklamasi da olabiliyor acikcasi. Isin ehli labda bu riskler anlamsiz hale gelir.Herkese merhabaHamile olan arkadaşlarıma hayırlı sağlıklı bir gebelik diliyorum. Benim gibi olma yolunda ilerleyenlere de rabbim inşallah hayırla sağlıkla nasip etsin Ben aklıma takılan bir şey sormak istiyorum fikri veya tecrübesi olan arkadaşlarım cevap verirse çok memnun olurum. Eşlerin kromozomlarında bir hastalık yoksa ve yaşlar da normal ise, Embriyoların genetik teste(pgt) ye gönderilmesi gerekir mi? Hem yüksek maliyetler açısından hem de pgt sonuçta embriyodan alınan biyopsi ile bakılıyor az da olsa zarar görme riski taşıdığından kafamdaki soru işaretlerine yön veremiyorum. Pozitif alan arkadaşlarım sizler pgt yaptırmış mıydınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?