Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar ben transferden bu yana progesteron ve kan sulandirici ignelerini hep ayni saatte aksam 9 da yaptim.. bugun bi yere gitmem gerekiyor ve yanimda goturmem mumkun degil..7 bucukta yapsam 1.5 saat erken bisey olur mu acaba?

8 temmuzda transferim yapıldı 18 temmuzda test yapacağız. Dondurulmuş 5. Gün embriyosu çift embriyo transferi yapıldı. Daha önce pozitif sonuç almıştım ama 15 gün sonra kimyasal gebelik olduğunu öğrenmiştim. Allahım hepimize gönlümüzdeki yavrulamizi nasip etsin sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza alırız insallah hepimiz

Çok sevindim, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, verdiğin bilgiler için teşekkür ederim

Ekledim hamileyim demek nasip olur inşallah

Adet olucam sanırım...
Neden öyle diyorsun canım, belirtilerin mi başladı ?
Sana şunu anlatmak isterim bir kişi adet zamanı hangi belirtileri yaşıyorsa gebelik de de 9. Günden itibaren bu belirtiler başlayabiliyor. Bende adet olacağım sanmıştım ve çok ağlamıştım birebir aynı şeyleri yaşadım. Kişiden kişiye tabi ki değişir ama benim yaşadıklarım bunlardi

Lekelenme vardi ya çoğaldı kanamam baslayabilir cok kotuyum 3 gun var adetime erken olmak istemiyorm of bu ne simdi

Benim de 5. Gün 2 embriyo 13 temmuz transfer sonuç 22 temmuzda hayırlısı olsun

Dr söyledin mi canım arttığını belki ek birsey verebilir dinlemeye bak umarım bir sorun yoktur test gününe az kaldı senin ins güzel haberler alırsın canım benim

Bize bir suru igne ilac verildi..yas ve deneme sayisiyla alakali olabilir..

İnşallahh adet değildir canım ya

Bebek tutunması içindir
Bilmiyorm kizlar adet sancim var ve leke kirmizo gibiydi cok korktum bi aglama krizine girdim iyi degilim cumadan beri kahve leke vardi bu kez hafif kirmizilik gorunce butun umutlarım çöp su an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…