- 9 Ocak 2021
- 1.221
- 2.128
- 63
Harikasiniz ♡ Cok guzel olacak. Hissediyorum.
Teşekkürler canımtransfere kadar d vitamini de depoluyorum, ınsallah saglıklı bi takım kurarız
Ben dun yaptım öyle bir acı yok sonra arkdas dedi iğneyi cok yavaş biraz eğik 45 derece sonra yavaş yavaş batır ve yavaş yavaş yap dedi gerçekten cok az yaktı deneyebilirsinizBen kendim yapamıyorum cok yakiyor ya ama pozitifi görürsem inşallah yapmak zorunda kalacam gibi görünüyor
ẞanslisiniz maşallah benm yaş 42 ve hiç yumurtam yok 3 aydır takipte doktor ama hep olumsuz o yüzden üzgünüm umutsuzum hep bi umutla gidiyorum ama boş dönüyorumGecmis olsun Allah bir daha yasatmasin..Masallah yumurta konusunda yasiniza gore cok sanslisiniz..hazir varken dusundugunuz gibi yapmaniz daha mantikli..benim yas 40 ve 35 yasimdan beri rezerv sıkıntıda..herhalde bir sene icinde hic bulamayabiliriz.Gerci ben cok deneme yaptim ama elimde sadece 1 tane 3.gun embriyosu kaldi..keske olsaydi da son bi sans genetik falan denerdik ama en son onu da koydurup bu isi noktalayacagim sanirim..Bu son denememde ilaclar asiri yan etki yapti 10 gundur berbat durumdayim..
Ben cok sansli degilim aslinda 35 ten beri rezerv sikintisi yasiyorum.. arka arkaya 3 opudan boş döndüm..sonuncuda cikti ama 5.gune bile goturmeyi denemediler..suan 40 yasindayim sanirim 41 de bende sizin durumunuzda olabilirim..gorunen tek yumurta bile gorunmeyebilir artik..sizinde sansiniz acik olsun insallah Allah nasip etsin..ẞanslisiniz maşallah benm yaş 42 ve hiç yumurtam yok 3 aydır takipte doktor ama hep olumsuz o yüzden üzgünüm umutsuzum hep bi umutla gidiyorum ama boş dönüyorum
ẞanslisiniz maşallah benm yaş 42 ve hiç yumurtam yok 3 aydır takipte doktor ama hep olumsuz o yüzden üzgünüm umutsuzum hep bi umutla gidiyorum ama boş dönüyorum
Neler kullanıyorsunuz acaba ? İlac takviye olarakẞanslisiniz maşallah benm yaş 42 ve hiç yumurtam yok 3 aydır takipte doktor ama hep olumsuz o yüzden üzgünüm umutsuzum hep bi umutla gidiyorum ama boş dönüyorum
Rabb'im seninde ve biizim gibi rezerv azlığı olanlara yardım etsin Rabb'im kucagimizi boş bırakmasın ben çok sigara kullandım büyük ihtimalle sigaradan oldu önceki tüp bebek tedavilerim de 4 tane oluyordu bu sene hiç yokBen cok sansli degilim aslinda 35 ten beri rezerv sikintisi yasiyorum.. arka arkaya 3 opudan boş döndüm..sonuncuda cikti ama 5.gune bile goturmeyi denemediler..suan 40 yasindayim sanirim 41 de bende sizin durumunuzda olabilirim..gorunen tek yumurta bile gorunmeyebilir artik..sizinde sansiniz acik olsun insallah Allah nasip etsin..
Bıosteron aslan pençesi çayı incir kürü ceviz badem bunları kullanıyorum ama faydası olmadı henuzNeler kullanıyorsunuz acaba ? İlac takviye olarak
Gecen yan olarak denedik canim mosmor oluyor beze beze tamn90 derece açıyla yaptırıyorum ben ama tabi herkezin kendi kararıBen dun yaptım öyle bir acı yok sonra arkdas dedi iğneyi cok yavaş biraz eğik 45 derece sonra yavaş yavaş batır ve yavaş yavaş yap dedi gerçekten cok az yaktı deneyebilirsiniz
10 - 15gun arası sürüyor, almayıp napıcaksınızKızlar tüp bebek tedavi sırasında yani iğneleri vurulurken duş alınır mı
Teşekkür ederim koktum 5 gün oldu10 - 15gun arası sürüyor, almayıp napıcaksınıztransfer günü bile alabilirsiniz demişlerdi bana
Al canım, hatta koşarak git şimdi banyoyaTeşekkür ederim koktum 5 gün oldu
9.gun 89 iken 91.5 olan 11.gun degeri ise kimyasala dönmüş olabilir malesef ayni durumu yasamistim..ayni yerde ve ayni saatte yaptirdiniz degil mi?Kızlar benim 8.gün değerim 58.7 9.gün değerim 89.2 2 gün sonra tekrar yaptırdım 91.5 cıktı çok az artmış 2 günde niye bole oldu ki
Doktorunuzlq gorustunuz mu? Mutlaka iki gun sonra yeniden kan verin. Bir düşüş gorulurse ya da artis cok az olursa kimyasal gebelik olabilir demektir.Kızlar benim 8.gün değerim 58.7 9.gün değerim 89.2 2 gün sonra tekrar yaptırdım 91.5 cıktı çok az artmış 2 günde niye bole oldu ki
Aynı yerde yaptırdım ama saat aynı degil9.gun 89 iken 91.5 olan 11.gun degeri ise kimyasala dönmüş olabilir malesef ayni durumu yasamistim..ayni yerde ve ayni saatte yaptirdiniz degil mi?
2 gün sonra testi tekrarla dediDoktorunuzlq gorustunuz mu? Mutlaka iki gun sonra yeniden kan verin. Bir düşüş gorulurse ya da artis cok az olursa kimyasal gebelik olabilir demektir.
Kimyasal gebelik olabilir canim..Kızlar benim 8.gün değerim 58.7 9.gün değerim 89.2 2 gün sonra tekrar yaptırdım 91.5 cıktı çok az artmış 2 günde niye bole oldu ki
O zaman size tavsiyem impryl ,Koenzim QH (ocean)Omega 3 balık yagı yani D vitamini (Venatura marka olacak ama ) adet başlar başlamaz havuç suyu her gün bir bardak taze sıkılmış olsun süt yumurta et bir de macun has bal olacak propolis arı sütü tarçın polen kendiniz karıştırın yapın sabah öğlen akşam ac karnına 1 tatlı kaşığı yemeklerden 10 dk önce Bunları deneyin bence yumurtanız oluşacak inanıyorum o aslan pençesi bir kur işe kullanılıyor tek başına asla kuşlanmayın ben hepsini denedim hormonlarım alt üst etti Saracoğlu’nu aradım bu şekilde bilinçsiz kullanılmaz dedi aynen de öyle oldu ona gerke yok aslan pençesineBıosteron aslan pençesi çayı incir kürü ceviz badem bunları kullanıyorum ama faydası olmadı henuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?