Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben kendim yapamıyorum cok yakiyor ya ama pozitifi görürsem inşallah yapmak zorunda kalacam gibi görünüyor
Ben dun yaptım öyle bir acı yok sonra arkdas dedi iğneyi cok yavaş biraz eğik 45 derece sonra yavaş yavaş batır ve yavaş yavaş yap dedi gerçekten cok az yaktı deneyebilirsiniz

ẞanslisiniz maşallah benm yaş 42 ve hiç yumurtam yok 3 aydır takipte doktor ama hep olumsuz o yüzden üzgünüm umutsuzum hep bi umutla gidiyorum ama boş dönüyorum

ẞanslisiniz maşallah benm yaş 42 ve hiç yumurtam yok 3 aydır takipte doktor ama hep olumsuz o yüzden üzgünüm umutsuzum hep bi umutla gidiyorum ama boş dönüyorum
Ben cok sansli degilim aslinda 35 ten beri rezerv sikintisi yasiyorum.. arka arkaya 3 opudan boş döndüm..sonuncuda cikti ama 5.gune bile goturmeyi denemediler..suan 40 yasindayim sanirim 41 de bende sizin durumunuzda olabilirim..gorunen tek yumurta bile gorunmeyebilir artik..sizinde sansiniz acik olsun insallah Allah nasip etsin..

Rabb'im seninde ve biizim gibi rezerv azlığı olanlara yardım etsin Rabb'im kucagimizi boş bırakmasın ben çok sigara kullandım büyük ihtimalle sigaradan oldu önceki tüp bebek tedavilerim de 4 tane oluyordu bu sene hiç yok

Ben dun yaptım öyle bir acı yok sonra arkdas dedi iğneyi cok yavaş biraz eğik 45 derece sonra yavaş yavaş batır ve yavaş yavaş yap dedi gerçekten cok az yaktı deneyebilirsiniz
Gecen yan olarak denedik canim mosmor oluyor beze beze tamn90 derece açıyla yaptırıyorum ben ama tabi herkezin kendi kararı

Kızlar benim 8.gün değerim 58.7 9.gün değerim 89.2 2 gün sonra tekrar yaptırdım 91.5 cıktı çok az artmış 2 günde niye bole oldu ki

Kızlar benim 8.gün değerim 58.7 9.gün değerim 89.2 2 gün sonra tekrar yaptırdım 91.5 cıktı çok az artmış 2 günde niye bole oldu ki
Doktorunuzlq gorustunuz mu? Mutlaka iki gun sonra yeniden kan verin. Bir düşüş gorulurse ya da artis cok az olursa kimyasal gebelik olabilir demektir.

Bıosteron aslan pençesi çayı incir kürü ceviz badem bunları kullanıyorum ama faydası olmadı henuz
O zaman size tavsiyem impryl ,Koenzim QH (ocean)Omega 3 balık yagı yani D vitamini (Venatura marka olacak ama ) adet başlar başlamaz havuç suyu her gün bir bardak taze sıkılmış olsun süt yumurta et bir de macun has bal olacak propolis arı sütü tarçın polen kendiniz karıştırın yapın sabah öğlen akşam ac karnına 1 tatlı kaşığı yemeklerden 10 dk önce Bunları deneyin bence yumurtanız oluşacak inanıyorum o aslan pençesi bir kur işe kullanılıyor tek başına asla kuşlanmayın ben hepsini denedim hormonlarım alt üst etti Saracoğlu’nu aradım bu şekilde bilinçsiz kullanılmaz dedi aynen de öyle oldu ona gerke yok aslan pençesine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…