Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Güzel düşün güzel.olsun inşallah.Daha önce bu sekilde ilerleyip sağlıklı hamilelik geçiren duymuslugum var senin de inşallah öyle olur.Psikiloji etkiler bebeğin hisseder duanı et sabırla bekle sonu mutlu bitsin inşallah

Amin çok aminin

Doktoruma sordum gitme direk bana gel dedi kafam karıştı, bir de çok uzun dayanmak çok zor olacak
Ben nacizane su tavsiyede bulunayim 12 13. haftaniza dek takibinizi tup bebek hekiminizle yapmanizda fayda var. Ilaclariniz ve diger ayarlamalariniz icin. Bununla beraber bir normal kadin dogumcuyla da olmak isterseniz, en azindan simdi keseyi gormek icin, ben sahsen gidecegim ama bu benim tercihim. Tup bebek hekimini de bayram sonrasi ayrica gorecegim.

Ya bende öyle düşündüm ama nereye gideceğim bilmiyorum şimdi biz tüp bebekle hamile kaldik ya her hangi bir doktora gidebiliriz değil mi canım
Eger ki tup bebek doktorunuz uzak degilse gebelik takibi yapıyorsa gidebilirsin canim..ha yapiyor ama cok ta pahalıysa kendine iyi bir uzman dr bulabilirsin..

Kızlar kanda kromozom analizi testi yaptıran var mı? Doktorum istedi. Devlet Hastanesi'nde yapılıyormuş ama bu talepte bulunmak için belge gerekiyor mu? Yoksa başımıza gelenleri anlatmamız yeterli mi?
Biz Şubat'ta yaptırdık hala sonuç çıkmadı. 1 tane başka çıktı sadece trombofili falan kromozom hala bekliyorum.eşimle verdik .direk gittim anlattım kimyasal oluyor falan filan işte öyle verdik

Yok çok haklısın canım doğru söylüyorsun, kalp atışına kadar bana geleceksin dedi ama sonrasını hiç konusmadim bir de benim gittiğim yer hastane değil klinik sanki doktor gebelik takibi yapmıyor gibi hissettim, bayramdan sonra gidince öğreneceğim eğer devam derse Dediğin gibi 12. Haftaya kadar doktoruma giderim

Çok teşekkür ediyorum. Buraya yazana kadar aklıma dış gebeliğim gelmişti ve umudum azalmıştı. Sizler bana yeniden umut oldunuz

Var biraz ağrım, can
İnşallah yarına rahatlarız
Kiz bi deyinsene nasil oldu ne dedi dr kac yumus oldu..heyecanli bekleyiş basliyor
9 yumurta canım ilk tedavimde 5 taneden 3 tanesi 5.güne gelmişti, bakalım bunda nasıl Olcak, yarını iple cekiyorum benım transferi eykül diye dusunduk, adet sonrası histerekopı ve bagısıklık testı yapılacak, lucrın vurulacak, adet ile transfer hazırlığı baslayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…