- 19 Kasım 2020
- 22.057
- 48.161
- 548
Şimdi daha iyim canım baya ağrılarım olmuştu çok şükür daha iyim. Sen ne yaptın nasılsın
DualarımdasınnnBirazdan transfere giricem dua bekliyorum kızlar
Ahh insallah canimAmin çok teşekkür ediyorum. İnanın sayenizde keyfim yerine geldi. Çok umutsuzdum. Dilerim buradaki bütün anne adayları bebişlerini sağlıklı bir şekilde kucaklarına alırlar.
Kac yumos toplanmis deyin heleŞimdi daha iyim canım baya ağrılarım olmuştu çok şükür daha iyim. Sen ne yaptın nasılsın
Güzel düşün güzel.olsun inşallah.Daha önce bu sekilde ilerleyip sağlıklı hamilelik geçiren duymuslugum var senin de inşallah öyle olur.Psikiloji etkiler bebeğin hisseder duanı et sabırla bekle sonu mutlu bitsin inşallahArkadaşlar 28 haziranda dondurulmuş 2 tane blast transferim var. 10. gün değerim 50, 12.gün 58, 15.gün 125 değerlerim 2şer kat artmıyor. Daha önce 1 dış gebeliğim var. 1 aşılama ve 2 tüp bebek tutmadı. Bu 3.tüp bebek denemem. Değerlerim dış gebelikteki gibi ilerliyor. Sizce nasıl benim pek umudum yok? Doktorum ilaçlara devam 2 günde bir teste devam dedi.
Amin çok amininVallah 5bucuk sene sonra böyle bi sonuc alinca insan mutluluktanmi aglasin yasadiklarinami aglasinn duygular karma karisik oluyor. Böyle görünce birden gözümün önünden film gibi gecti hersey. Allahim hic kimsenin kucagini bos birakmasin . Isteyen herkese versin insallah
Evet ben yaptırdım araştırma Hastanesi'ne iki aya yakın çıktı sonuç özeller çok pahalıdir dedi doktorPeriferik kromozom analizi universite ve arastirma hastanelerinde yapılıyor ama sonuç 2 ayı buluyor sanirim. Acaba ozel genetik tani merkezlerine mi sorsaniz?
Teşekkür ederim, sen nasılsın, agrı sancı yoktur ınsallahGeçmiş olsun canım
Bu konuyu tup bebek hekiminizle mutlaka konusmaniz gerekir.Ya bende öyle düşündümama nereye gideceğim bilmiyorum şimdi biz tüp bebekle hamile kaldik ya her hangi bir doktora gidebiliriz değil mi canım
Bende iyiyim canım çok şükür ağrılarım var biraz, biraz da kanamam var, kaç yumurtan toplandı?Şimdi daha iyim canım baya ağrılarım olmuştu çok şükür daha iyim. Sen ne yaptın nasılsın
Var biraz ağrım, canTeşekkür ederim, sen nasılsın, agrı sancı yoktur ınsallah
Doktoruma sordum gitme direk bana gel dedi kafam karıştı, bir de çok uzun dayanmak çok zor olacakBu konuyu tup bebek hekiminizle mutlaka konusmaniz gerekir.
Kiz bi deyinseneTeşekkür ederim, sen nasılsın, agrı sancı yoktur ınsallah
Ben nacizane su tavsiyede bulunayim 12 13. haftaniza dek takibinizi tup bebek hekiminizle yapmanizda fayda var. Ilaclariniz ve diger ayarlamalariniz icin. Bununla beraber bir normal kadin dogumcuyla da olmak isterseniz, en azindan simdi keseyi gormek icin, ben sahsen gidecegim ama bu benim tercihim. Tup bebek hekimini de bayram sonrasi ayrica gorecegim.Doktoruma sordum gitme direk bana gel dedi kafam karıştı, bir de çok uzun dayanmak çok zor olacak
Eger ki tup bebek doktorunuz uzak degilse gebelik takibi yapıyorsa gidebilirsin canim..ha yapiyor ama cok ta pahalıysa kendine iyi bir uzman dr bulabilirsin..Ya bende öyle düşündümama nereye gideceğim bilmiyorum şimdi biz tüp bebekle hamile kaldik ya her hangi bir doktora gidebiliriz değil mi canım
Biz Şubat'ta yaptırdık hala sonuç çıkmadı. 1 tane başka çıktı sadece trombofili falan kromozom hala bekliyorum.eşimle verdik .direk gittim anlattım kimyasal oluyor falan filan işte öyle verdikKızlar kanda kromozom analizi testi yaptıran var mı? Doktorum istedi. Devlet Hastanesi'nde yapılıyormuş ama bu talepte bulunmak için belge gerekiyor mu? Yoksa başımıza gelenleri anlatmamız yeterli mi?
Yok çok haklısın canım doğru söylüyorsun, kalp atışına kadar bana geleceksin dedi ama sonrasını hiç konusmadim bir de benim gittiğim yer hastane değil klinik sanki doktor gebelik takibi yapmıyor gibi hissettim, bayramdan sonra gidince öğreneceğim eğer devam derse Dediğin gibi 12. Haftaya kadar doktoruma giderimBen nacizane su tavsiyede bulunayim 12 13. haftaniza dek takibinizi tup bebek hekiminizle yapmanizda fayda var. Ilaclariniz ve diger ayarlamalariniz icin. Bununla beraber bir normal kadin dogumcuyla da olmak isterseniz, en azindan simdi keseyi gormek icin, ben sahsen gidecegim ama bu benim tercihim. Tup bebek hekimini de bayram sonrasi ayrica gorecegim.
Çok teşekkür ediyorum. Buraya yazana kadar aklıma dış gebeliğim gelmişti ve umudum azalmıştı. Sizler bana yeniden umut oldunuzGüzel düşün güzel.olsun inşallah.Daha önce bu sekilde ilerleyip sağlıklı hamilelik geçiren duymuslugum var senin de inşallah öyle olur.Psikiloji etkiler bebeğin hisseder duanı et sabırla bekle sonu mutlu bitsin inşallah
İnşallah yarına rahatlarızVar biraz ağrım, can
9 yumurta canımKiz bi deyinsenenasil oldu ne dedi dr kac yumus oldu..heyecanli bekleyiş basliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?