How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba bu sabah transfer oldum işlem esnasında hepinize dua ettim inş hepimiz sağlık hayırlı evlatlar kucaklarımıza alırız🤩🤲
İnşallah canım benim hayırlı olsun sağlıkla büyüsün sana tutunsun 🥰🥰

Ya sorma,verecektim vazgeçmiştim biliyorsun. Sonra hastenenin önünden geçiyordum,hadi yaptırayım dedim. Aslında sonuç çoktan çıkmıştır. 2,3 saat oldu. Çok rahattım,umursamiyordum,kanı verince iş değişti. Arayıp öğrenmek istemiyorum 🤣🤣🤣🤣 dedim e devletten bakayım yazı olarak
Ay inşallah güzel haberlerin olur ❤️

Canım kimsenin modunu düşürmek istemem ama korkulacak cevabı alacağımı dusundugum için bir korku kapladı beni. Ne zaman rahatlarsam artık,ya e devletten bakarım ya da ararım hastaneyi
Çok iyi anlıyorum canım benim o sonuca bakmak o kadar zordur ki. İnşallah korktuğun gibi olmaz🤲🤲🤲

Transfer için aradılar yarın 9 30 da tarnsferin dualarınızı bekliyorum canlarim😍
Yarin bende buranin saati ile 11.20 de transfer olcam😍 hayirla sonuçlansın inşallah 😘
Anladım canım.Bak benimde tek yumurtam çıktı ve döllenip gelişti.İnan seninki de öyle olacak.Önemli olan çok olması değil ki kaliteli olması.İnşallah güzelce döllenip annesine tutunur minnoşun
İnşallah canm 😘
Kızlar merhaba bu sabah transfer oldum işlem esnasında hepinize dua ettim inş hepimiz sağlık hayırlı evlatlar kucaklarımıza alırız🤩🤲
Hadi hayırla sonuclansin inşallah test gunlerimiz hemen hemen ayni olacak 😍

Yarin bende buranin saati ile 11.20 de transfer olcam😍 hayirla sonuçlansın inşallah 😘

İnşallah canm 😘

Hadi hayırla sonuclansin inşallah test gunlerimiz hemen hemen ayni olacak 😍
Hadi bakalım inşallah güzel haberlerle gelirsin canım sağ salim tutunsun sana🥰🥰

Back