- 8 Aralık 2007
- 8.110
- 2.248
- 698
- Konu Sahibi turuncu_girl
Selam kızlar,
Ewt Haziran Temmuz Ağustosta hamile kalmak isteyenler nerdesiniz?
Ewt Haziran Temmuz Ağustosta hamile kalmak isteyenler nerdesiniz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canm 1 yıldr bekliyorum hamiile kalmayı inşallah nasip hazıranadır sen ne kdardr bekliyosnHoşgeldin canım
Sağol canm 1 yıldr bekliyorum hamiile kalmayı inşallah nasip hazıranadır sen ne kdardr bekliyosn
Geçmişi olsun canm kaybın için üzüldğm Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsn hepimize ben vajiydim yeni atlattm.Doktora gtiik bir sıkontı yok eşimde de ben de de bakalım bekliyorum
Bende varim
Saol canim Insallah hamilerle dolup tassin topik hayirli olsunSende hoşgeldin canımm
Saol canim Insallah hamilerle dolup tassin topik hayirli olsun
Amin canim insallahh birdahaa yasamazsin oyle bisey saglikli bir gebelik gecirirsin. Bendede pko var esimin de tahlil domsonuçları biraz kötü cikti klomen kullanacağım bendeİnş. canım. Rabbim hayırlısını nasip etsin. Ben çok istiyordum hamile kaldım ama bebeğimi kaybettim malesef 2. ayda ve hamileliğimde lekelenme şeklinde kanamam oluyordu ve 2 ay hep yatmıştım. Herşeyin hayırlısını dilemek lazım.
İnş. canım kimse yaşamasın bu acıyı çok zor. Benimde yumurtalıklarım pko görünümünde. Eşiminde hafif düşük çıkmıştı eşimde vitamin kullanmıştı. Bende ilk klomende hamile kalmıştım.Amin canim insallahh birdahaa yasamazsin oyle bisey saglikli bir gebelik gecirirsin. Bendede pko var esimin de tahlil domsonuçları biraz kötü cikti klomen kullanacağım bende
Insallah hersey yolunda gider canimİnş. canım kimse yaşamasın bu acıyı çok zor. Benimde yumurtalıklarım pko görünümünde. Eşiminde hafif düşük çıkmıştı eşimde vitamin kullanmıştı. Bende ilk klomende hamile kalmıştım.
Kürtajdan sonra başka bir doktora gittim bana yanlış tedavi uygulandığını söyledi dr. Eşimin testlerinede normal dedi. Rahim filmi istedi bnden, adetimi bekliyorum. Rahmimi 2 ye bölen ince bir zar varmış belki o da alıanacak dr uygun görürse. Şu işlemler bitsede bizde bebek çalışmalarına başlasak.
Bende varım gönül ağustos tan yana hayırlısı inşallahh
Bende umutla bekliyorum canım haziran temmuz fark etmez .Temmuzda 1 sene olacak korunmayı bırakali inşallah bizlerede nasip olur
İnş. canım. Hoşgeldin bu arada. Canım bence bekleme Temmuzu dr gidip gerekli testleri yaptır.
Bende mecbur Temmuzu bekliyorum. Rahimle ilgili ufak bir operasyon geçirebilirim. Belki korunma zamanı da vardır. Bilemiyorum.
Gerekli testler yapıldı canım benim bir sıkıntım yok geçen ay detaylı tedaviye basladik çatlama iğnesi vuruldu yumurta takibi hormon vs bir problem gözükmüyor dedi doktor ..Eşimde de hafif ileri hareketlilik de az bi düşüklük var ilaç kullanıyor ama doktoa engel değil demiş. BU ay doktor hamile kalmazsan gel klomen e başlarız dedi ramazan dolayısıyla gidemedik 1 ay daha bekliycem .Senin durumun nedir canım