• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Haziran-Temmuz-Ağustos ayına hamile girmek isteyenler burada toplanalım...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sağol canm 1 yıldr bekliyorum hamiile kalmayı inşallah nasip hazıranadır sen ne kdardr bekliyosn

Canım bnde 1 yıla yakın yumurtlama günlerime dikkat etmeden korunmayıp kendimiz denedik ama olmadı. Dr a gittim ilk klomenle hamile kaldım ama malesef bebeğimi 2. ayda kalbi durması sonucu kaybettim. 2 ay oldu kürtaj olalı. Adet olmayı bekliyorum rahim filmi çekilecem . Ondan sonra hemen tekrar bebiş istiyorum.
Sen dr a gitmiş miydin peki

Geçmişi olsun canm kaybın için üzüldğm Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsn hepimize ben vajiydim yeni atlattm.Doktora gtiik bir sıkontı yok eşimde de ben de de bakalım bekliyorum

Geçmişi olsun canm kaybın için üzüldğm Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsn hepimize ben vajiydim yeni atlattm.Doktora gtiik bir sıkontı yok eşimde de ben de de bakalım bekliyorum

Çok sağol canım. Umarım en kısa sürede güzel haberlerini yazarsın buraya.

Saol canim Insallah hamilerle dolup tassin topik hayirli olsun:KK200:

İnş. canım. Rabbim hayırlısını nasip etsin. Ben çok istiyordum hamile kaldım ama bebeğimi kaybettim malesef 2. ayda ve hamileliğimde lekelenme şeklinde kanamam oluyordu ve 2 ay hep yatmıştım. Herşeyin hayırlısını dilemek lazım.

İnş. canım. Rabbim hayırlısını nasip etsin. Ben çok istiyordum hamile kaldım ama bebeğimi kaybettim malesef 2. ayda ve hamileliğimde lekelenme şeklinde kanamam oluyordu ve 2 ay hep yatmıştım. Herşeyin hayırlısını dilemek lazım.
Amin canim insallahh birdahaa yasamazsin oyle bisey saglikli bir gebelik gecirirsin. Bendede pko var esimin de tahlil domsonuçları biraz kötü cikti klomen kullanacağım bende

Amin canim insallahh birdahaa yasamazsin oyle bisey saglikli bir gebelik gecirirsin. Bendede pko var esimin de tahlil domsonuçları biraz kötü cikti klomen kullanacağım bende
İnş. canım kimse yaşamasın bu acıyı çok zor. Benimde yumurtalıklarım pko görünümünde. Eşiminde hafif düşük çıkmıştı eşimde vitamin kullanmıştı. Bende ilk klomende hamile kalmıştım.
Kürtajdan sonra başka bir doktora gittim bana yanlış tedavi uygulandığını söyledi dr. Eşimin testlerinede normal dedi. Rahim filmi istedi bnden, adetimi bekliyorum. Rahmimi 2 ye bölen ince bir zar varmış belki o da alıanacak dr uygun görürse. Şu işlemler bitsede bizde bebek çalışmalarına başlasak.

İnş. canım kimse yaşamasın bu acıyı çok zor. Benimde yumurtalıklarım pko görünümünde. Eşiminde hafif düşük çıkmıştı eşimde vitamin kullanmıştı. Bende ilk klomende hamile kalmıştım.
Kürtajdan sonra başka bir doktora gittim bana yanlış tedavi uygulandığını söyledi dr. Eşimin testlerinede normal dedi. Rahim filmi istedi bnden, adetimi bekliyorum. Rahmimi 2 ye bölen ince bir zar varmış belki o da alıanacak dr uygun görürse. Şu işlemler bitsede bizde bebek çalışmalarına başlasak.
Insallah hersey yolunda gider canim

Bende umutla bekliyorum canım haziran temmuz fark etmez .Temmuzda 1 sene olacak korunmayı bırakali inşallah bizlerede nasip olur

İnş. canım. Hoşgeldin bu arada. Canım bence bekleme Temmuzu dr gidip gerekli testleri yaptır.
Bende mecbur Temmuzu bekliyorum. Rahimle ilgili ufak bir operasyon geçirebilirim. Belki korunma zamanı da vardır. Bilemiyorum.

Gerekli testler yapıldı canım benim bir sıkıntım yok geçen ay detaylı tedaviye basladik çatlama iğnesi vuruldu yumurta takibi hormon vs bir problem gözükmüyor dedi doktor ..Eşimde de hafif ileri hareketlilik de az bi düşüklük var ilaç kullanıyor ama doktoa engel değil demiş. BU ay doktor hamile kalmazsan gel klomen e başlarız dedi ramazan dolayısıyla gidemedik 1 ay daha bekliycem .Senin durumun nedir canım
İnş. canım. Hoşgeldin bu arada. Canım bence bekleme Temmuzu dr gidip gerekli testleri yaptır.
Bende mecbur Temmuzu bekliyorum. Rahimle ilgili ufak bir operasyon geçirebilirim. Belki korunma zamanı da vardır. Bilemiyorum.

Gerekli testler yapıldı canım benim bir sıkıntım yok geçen ay detaylı tedaviye basladik çatlama iğnesi vuruldu yumurta takibi hormon vs bir problem gözükmüyor dedi doktor ..Eşimde de hafif ileri hareketlilik de az bi düşüklük var ilaç kullanıyor ama doktoa engel değil demiş. BU ay doktor hamile kalmazsan gel klomen e başlarız dedi ramazan dolayısıyla gidemedik 1 ay daha bekliycem .Senin durumun nedir canım

Canım bnde senin gibi 1 yıla yakın korunmadık olmayınca dr a gittim bana ve eşime tüm testler yapıldı eşimin hafif düşük çıktı ve dr vitamin verdi onu kullandı. Dr klomen verdi bana da ilk ay hamile kaldım ama 2. ayda bebeğimin kalbi durdu malesef. 2 ay öncede kürtaj oldum. ve kürtaj olurkende rahmimin kalp şeklinde olup aşağıya kadar ince bir zarla bölünmüş olduğunu öğrendim. Dr um bunu hamile olmadan önce söylememişti belkide bu sebepten dolayı bebeğimin kalbi durmuş olabilir. Çünkü genetiğinde bişey çıkmadı. Başka bi dr a gittim hemen gördü muayenede ve rahim filmi istedi. Bi bakalım zarı alalım dedi. Adet olmayı bekliyorum rahim filmi çektirmek için.

Back