- 2 Mayıs 2019
- 7.480
- 14.053
- 198
- Konu Sahibi Tuanatuna01
-
Takma kafani canim bebim. Stres kaynaklidir ya. Doktorun halleder merak etme canimcim. Yeterki cozumsuz bi dert vermesin RabbimMaalesef saat kaç oldu hala kesilmedi bu da benim kısmetim demek belkide çok stres yaptım yada yolunda gitmeyen birşey oldu yarın gidicem hastaneye hiç bilmiyorum 9 haziranda adet oldum bugün 14. Gün hiç böyle olmamıştım
Neyse çift çizgiye takan bi ben degilmisim4 temmuz da doğrudan kan testi yaptır idrar yapma dedi. Tabi reglim gelirse tutmamış olacak sanırım. Ama ahtım var hamile olduğumu öğrenirsem idrar testi yapıp o çift çizgiyi sırf zevkimden görmek istiyorum. Yıllardır tek çizgi çıkan testlerin intikamını alacam
Sıkma canını dicem ama ne mümkün. Üzülme hiç. Allah canina saglik versin yeniden baslarsin. Rabbim cozumsuz dert vermesin. Cok gecmis olsun. Doktorla gorustukten sonra bize de haber ver.Sabah 8 de su gibi beyaz akıntım oldu önemsemedim herhalde yumurtalar büyüyor dedim 12 gibi yataktan kalktığım gibi akıntı oldu oo bu ne derken bi baktım ki kanamadoktorla görüştüm aktif kanamaya dönerse ilacı kes dedi ama kanama kesilirse devam et dedi ilaca
Aminnn İnşallah canım inşallahTakma kafani canim bebim. Stres kaynaklidir ya. Doktorun halleder merak etme canimcim. Yeterki cozumsuz bi dert vermesin Rabbim
Teşekkür ederim allah razı olsun allah kimseye yaşatmasın inşallah sizin güzel haberlerinizi alırız inşallah yarın haber veririmSıkma canını dicem ama ne mümkün. Üzülme hiç. Allah canina saglik versin yeniden baslarsin. Rabbim cozumsuz dert vermesin. Cok gecmis olsun. Doktorla gorustukten sonra bize de haber ver.
Valla canim progestan siskinlik yapmamisti bende onceki hamileligimde baya kullandim. Aksamlari yatmadan aliyordum. Ama sarhos gibi yapiyordu, nasil yataga kosuyordum anlatamam. Kabizlik konusunu hatirlamiyorum fistik. Sonucta her ilac, her vuctta farkli tepki de verebiliyor. Ama Hamileler hep kabiz olur zaten, genel kuraldir.kızlar bu progestan hapı beni öyle bir şişirdi ki anlatamam. önümde kocamana bir karın ile geziyorum sanki içim gaz dolu. ayrıca kabızlıkta yaptı. sizde böyle bir şey oldumu tecrübesi olanlar bi yorum yazsın yaff.
Cok gecmis olsun. Rabbim beterinden korusun. Cok sukur sen iyisin. Onemli olan o suan. Tedaviye tekrar baslarsin. Hic sıkma canini. Rabbim tez zamanda hayirli evlatlarla guldursun yuzunu insallah❤Maalesef benim tedavim dün itibariyle sonlandı adet kanamasına dönüştü doktordan geldim şimdi çok nadirde olsa görüşebiliyormuş bu da benim şansıma işte rahim kanlanmasıymış 2. Adetimde tekrar başlycm benim kısmetimde bu ay yokmuş inşallah rabbim sizlere nasip eder❤
Kızlar bana da progestan hapı verdi doktor. Neden veriyor bilginiz varmıValla canim progestan siskinlik yapmamisti bende onceki hamileligimde baya kullandim. Aksamlari yatmadan aliyordum. Ama sarhos gibi yapiyordu, nasil yataga kosuyordum anlatamam. Kabizlik konusunu hatirlamiyorum fistik. Sonucta her ilac, her vuctta farkli tepki de verebiliyor. Ama Hamileler hep kabiz olur zaten, genel kuraldir.
Su an progestanin benzeri bi jeli kullaniyorum canim ben. Vajinadan. Bu jeli daha cok sevdim acikcasi.yan etkisi olmadi bana pek.
Dusmesin,tutunsun die iste. Kanamayi durdurucu etkisi var. Pihtilasma saglayici daha dogrusu.Kızlar bana da progestan hapı verdi doktor. Neden veriyor bilginiz varmı
Ayyy kuzum yaaa. Icim buruldu valla, kiyamam sana. Nadir olan sey de seni bulmus demek. Uzulmussundur adim gibi eminim, ancak stres olmamali bizim durumumuzda olanlar icin bebegim. En onemli faktor aslinda bu. Bi sonraki ay direkt baslayabiliyorsun sen. Allah korusun uzun tedavi gereken bi hormonal bozukluk ya da kist,tumor olsaydi nolurdu kuzum bi de boyle dusunmek gerek. Rabbim hayirli olani hayirli zamanda versin hepimize.Maalesef benim tedavim dün itibariyle sonlandı adet kanamasına dönüştü doktordan geldim şimdi çok nadirde olsa görüşebiliyormuş bu da benim şansıma işte rahim kanlanmasıymış 2. Adetimde tekrar başlycm benim kısmetimde bu ay yokmuş inşallah rabbim sizlere nasip eder
İnşallah güzel haberlerini de alırız canımKizlar benim yarin ogleye dogru asilamam olacak insallah. Dua edin nolur. Rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin. Hepimize tez zamanda hayirli evlatlar nasip eylesin.
O kadar iyi anliyorum ki bende bu grubu acarken bu sorulari merak ettigim acmistimİnşallah güzel haberlerini de alırız canımZeynep Kamil’de yaptırıyorsun değil mi ?? bende adet olmayı bekliyorum daha iki hafta var. Tedavi sürecini anlatır mısın şuana kadar ki. Kullandığın ilaçlarda farklı sanırım neye göre veriyorlar bilgilendirme yapıyorlar mı önerileri vs oluyor mu?? Bir de hangi doktor belli mi yoksa kim denk gelirse mi ilgileniyor Fazla soru sordum ama ilk defa yaşayacak olunca merak ediyor insan
Dosyan hangi infertilite bolumunde acildiysa orasi takip ediyor sureci. Doktora da hemsireye de istedigini sorabiliyosun. Anlatiyolar. Ben spor yapiyorum normalde. Bu surecte yapamam sanmistim. Ama hemsire hanim yuzme de dahil her sporu yaparsin yasak yok dedi. kilo almak disinda bi yasak yok. Hatta fazlan varsa verirsen cok iyi olur diyolar hastalara. Tuza dikkat et,hamur isinden uzak dur yoksa ödem olur dedi. Ben dikkat ettim. Bugun tartildim 1 kilo vermisim bile. Ama hafif bi ödem var gobek cevremde. O kadar. Gayet ilgililer. Saygililar. Cok memnunum ben. Evet kalabalik ama ben arkadas bile edindim orda beklerken :)İnşallah güzel haberlerini de alırız canımZeynep Kamil’de yaptırıyorsun değil mi ?? bende adet olmayı bekliyorum daha iki hafta var. Tedavi sürecini anlatır mısın şuana kadar ki. Kullandığın ilaçlarda farklı sanırım neye göre veriyorlar bilgilendirme yapıyorlar mı önerileri vs oluyor mu?? Bir de hangi doktor belli mi yoksa kim denk gelirse mi ilgileniyor Fazla soru sordum ama ilk defa yaşayacak olunca merak ediyor insan
Ne güzel yazmışsın her şeyi teşekkür ederim tatlımDosyan hangi infertilite bolumunde acildiysa orasi takip ediyor sureci. Doktora da hemsireye de istedigini sorabiliyosun. Anlatiyolar. Ben spor yapiyorum normalde. Bu surecte yapamam sanmistim. Ama hemsire hanim yuzme de dahil her sporu yaparsin yasak yok dedi. kilo almak disinda bi yasak yok. Hatta fazlan varsa verirsen cok iyi olur diyolar hastalara. Tuza dikkat et,hamur isinden uzak dur yoksa ödem olur dedi. Ben dikkat ettim. Bugun tartildim 1 kilo vermisim bile. Ama hafif bi ödem var gobek cevremde. O kadar. Gayet ilgililer. Saygililar. Cok memnunum ben. Evet kalabalik ama ben arkadas bile edindim orda beklerken :)
İnşallah diğer tedavi sürecini bebekle taçlandırır rabbim. Geçmiş olsun.Maalesef benim tedavim dün itibariyle sonlandı adet kanamasına dönüştü doktordan geldim şimdi çok nadirde olsa görüşebiliyormuş bu da benim şansıma işte rahim kanlanmasıymış 2. Adetimde tekrar başlycm benim kısmetimde bu ay yokmuş inşallah rabbim sizlere nasip eder❤
Hadi hayırlısı olsun inşallah aminKizlar benim yarin ogleye dogru asilamam olacak insallah. Dua edin nolur. Rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin. Hepimize tez zamanda hayirli evlatlar nasip eylesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?