Aşılama Haziran da aşılama yaptiracaklar buraya!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Takma kafani canim bebim. Stres kaynaklidir ya. Doktorun halleder merak etme canimcim. Yeterki cozumsuz bi dert vermesin Rabbim

Neyse çift çizgiye takan bi ben degilmisim

Sıkma canını dicem ama ne mümkün. Üzülme hiç. Allah canina saglik versin yeniden baslarsin. Rabbim cozumsuz dert vermesin. Cok gecmis olsun. Doktorla gorustukten sonra bize de haber ver.

Sıkma canını dicem ama ne mümkün. Üzülme hiç. Allah canina saglik versin yeniden baslarsin. Rabbim cozumsuz dert vermesin. Cok gecmis olsun. Doktorla gorustukten sonra bize de haber ver.
Teşekkür ederim allah razı olsun allah kimseye yaşatmasın inşallah sizin güzel haberlerinizi alırız inşallah yarın haber veririm

kızlar bu progestan hapı beni öyle bir şişirdi ki anlatamam. önümde kocamana bir karın ile geziyorum sanki içim gaz dolu. ayrıca kabızlıkta yaptı. sizde böyle bir şey oldumu tecrübesi olanlar bi yorum yazsın yaff.

Valla canim progestan siskinlik yapmamisti bende onceki hamileligimde baya kullandim. Aksamlari yatmadan aliyordum. Ama sarhos gibi yapiyordu, nasil yataga kosuyordum anlatamam. Kabizlik konusunu hatirlamiyorum fistik. Sonucta her ilac, her vuctta farkli tepki de verebiliyor. Ama Hamileler hep kabiz olur zaten, genel kuraldir.

Su an progestanin benzeri bi jeli kullaniyorum canim ben. Vajinadan. Bu jeli daha cok sevdim acikcasi.yan etkisi olmadi bana pek.

Maalesef benim tedavim dün itibariyle sonlandı adet kanamasına dönüştü doktordan geldim şimdi çok nadirde olsa görüşebiliyormuş bu da benim şansıma işte rahim kanlanmasıymış 2. Adetimde tekrar başlycm benim kısmetimde bu ay yokmuş inşallah rabbim sizlere nasip eder

Cok gecmis olsun. Rabbim beterinden korusun. Cok sukur sen iyisin. Onemli olan o suan. Tedaviye tekrar baslarsin. Hic sıkma canini. Rabbim tez zamanda hayirli evlatlarla guldursun yuzunu insallah❤

Kizlar benim yarin ogleye dogru asilamam olacak insallah. Dua edin nolur. Rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin. Hepimize tez zamanda hayirli evlatlar nasip eylesin.

Kızlar bana da progestan hapı verdi doktor. Neden veriyor bilginiz varmı

Ayyy kuzum yaaa. Icim buruldu valla, kiyamam sana. Nadir olan sey de seni bulmus demek. Uzulmussundur adim gibi eminim, ancak stres olmamali bizim durumumuzda olanlar icin bebegim. En onemli faktor aslinda bu. Bi sonraki ay direkt baslayabiliyorsun sen. Allah korusun uzun tedavi gereken bi hormonal bozukluk ya da kist,tumor olsaydi nolurdu kuzum bi de boyle dusunmek gerek. Rabbim hayirli olani hayirli zamanda versin hepimize.
Ve hala iyi niyetinle, bize sans diliyorsun. Rabbim guldurur yuzunu merak etme, kalbinin ekmegini yersin.

Kizlar benim yarin ogleye dogru asilamam olacak insallah. Dua edin nolur. Rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin. Hepimize tez zamanda hayirli evlatlar nasip eylesin.
İnşallah güzel haberlerini de alırız canım Zeynep Kamil’de yaptırıyorsun değil mi ?? bende adet olmayı bekliyorum daha iki hafta var. Tedavi sürecini anlatır mısın şuana kadar ki. Kullandığın ilaçlarda farklı sanırım neye göre veriyorlar bilgilendirme yapıyorlar mı önerileri vs oluyor mu?? Bir de hangi doktor belli mi yoksa kim denk gelirse mi ilgileniyor Fazla soru sordum ama ilk defa yaşayacak olunca merak ediyor insan

O kadar iyi anliyorum ki bende bu grubu acarken bu sorulari merak ettigim acmistim adetliyken gittim normal muayene ettiler vajinal ultrasonla. Sonra bana disarda bekle seslenicez dedi. Doktor ilac yazıyormuş. Sonra o gun ilac yazilan ne kadar hasta varsa herkesin ismini okuyup raporunu veriyor. Ilacini al gel diyor. Ama aklinda olsun once saglik kuruluna git raporumun onaylanmasi gerekiyormus de. Yoksa eczane de rapor gorunmuyor. Seni geri yollayip raporunu onaylat diyor. Bosuna git gel yaparsin. Ben ilk kez yaptirdigim icin bilmedigimden 3 kez eczaneye gidip geldim. 4. De alabildim. Bosuna zaman kaybi. Sonra hemsireye ilaclari anlatirmisiniz dedim. O sana nasil kullanacagini hem anlatiyor hemde gunluk doz takibi icin cizelge veriyor. Ilac fostimon 75 lik. Benimle birlikte giden herkese ilk tedaviyse eger bu ilaci yazdi. Yan etki yapmadi. Siskinlik vs hiiic bisey hissetmedim hatta kontrole gidene kadar bi ise yaramadi bu ilac dedim ama 4. Gun 13 mm olmus bile minnakim bi kez kontrole gittim 2. Gidisimde asilama olacak insallah. Umarim seninki de bu kadar hizli ilerler. Ha bi de 14 unite ilac yazdilar ama ben 6 tane kullandim. Gerisi kaldi elimde. Cok oluyo ilaclar gozunu korkutmasin. Hepsini kullanmazsin insallah varsa baska bisey aklina gelen sor mutlaka

Dosyan hangi infertilite bolumunde acildiysa orasi takip ediyor sureci. Doktora da hemsireye de istedigini sorabiliyosun. Anlatiyolar. Ben spor yapiyorum normalde. Bu surecte yapamam sanmistim. Ama hemsire hanim yuzme de dahil her sporu yaparsin yasak yok dedi. kilo almak disinda bi yasak yok. Hatta fazlan varsa verirsen cok iyi olur diyolar hastalara. Tuza dikkat et,hamur isinden uzak dur yoksa ödem olur dedi. Ben dikkat ettim. Bugun tartildim 1 kilo vermisim bile. Ama hafif bi ödem var gobek cevremde. O kadar. Gayet ilgililer. Saygililar. Cok memnunum ben. Evet kalabalik ama ben arkadas bile edindim orda beklerken :)

Ne güzel yazmışsın her şeyi teşekkür ederim tatlım yarın aşılama sürecini de merakla bekliyorum yazarsın

İnşallah diğer tedavi sürecini bebekle taçlandırır rabbim. Geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…