Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canımSende bir sıkıntı yoksa olur insallah bir cok insan varikoselde ameliyattan sonra gayet iyi oluyor zaten
Ne zaman kullandın canımMerhaba ben klomen kullandım hazıran ayında şimdi beklemedeyim inşallah hayırlı sonuçlar alırım![]()
Ayın 15 de ilaca başladım canım 25’de göbekten çatlatma iğnesi yapıldıNe zaman kullandın canım
ebe yerine özel doktora götürsün aslında ebe kadına götürmesinden korkma onlardan zarar gelmiyor korkma canım stres yapma ama ikna et özele götürsün kendini tam anlatabildigin seni tam dinleyen bi doktor çok yararlı olurÖncelikle 2 yıllık evliyim eşimde varikosel vardı .Allah ' a şükür ameliyat oldu düzeldi bizde bu ay tedavi olmaya karar verdik ben birazcık korkuyorum bu ay olmazsa kaynanam ebe kadın varmış ona götürcek beni
Aaa bende aynı canımAyın 15 de ilaca başladım canım 25’de göbekten çatlatma iğnesi yapıldı
ne bilim kuzum büyüklerim ne derse o oluyo bizde korkuyom benebe yerine özel doktora götürsün aslında ebe kadına götürmesinden korkma onlardan zarar gelmiyor korkma canım stres yapma ama ikna et özele götürsün kendini tam anlatabildigin seni tam dinleyen bi doktor çok yararlı olur
İnşallah tez zamanda anne olursun buraya yaz olurmuAyın 15 de ilaca başladım canım 25’de göbekten çatlatma iğnesi yapıldı
Bi doktor bul internetten yada burda arkadaşlara sor bu doktor çok iyiymiş çok kişi tavsiye etti falan de özele git canımne bilim kuzum büyüklerim ne derse o oluyo bizde korkuyom ben
İnşallah tez zamanda anne olursun buraya yaz olurmu
Canım zaten özele gidiyom ama bir faydası yok diye ebeye götürcekBi doktor bul internetten yada burda arkadaşlara sor bu doktor çok iyiymiş çok kişi tavsiye etti falan de özele git canım
Anladım canım klomen mi kullandın sabah akşammı yoksa günde 1 mi aldın kaç yumurtan oluştuCanım zaten özele gidiyom ama bir faydası yok diye ebeye götürcek
Ben bu gün çok ağrım vardı sağ kasıkta dr aradım test vermemi istedi Ama negatifAaa bende aynı canım
Amin canım inşallah bütün istiyen herkese nasip etsin rabbimne bilim kuzum büyüklerim ne derse o oluyo bizde korkuyom ben
İnşallah tez zamanda anne olursun buraya yaz olurmu
Amin inşallah canımAmin canım inşallah bütün istiyen herkese nasip etsin rabbim![]()
Canım benim durımum karışık 25 inde ovitrelle vuruldum iğnenin 7. Günü pembe kanamam oldu aynı zamanda rahimde yanma ve ağrı birde belim çok ağırdı doktorum izindeydi gece acile gitti idrar ve kan testi yaptı beta 19.50 çıktı hamile olabilirsin dedi ilaç yazmadı dedi sen tedavi görüyon kendi doktorun yazsın ben sorumlu olamam idrar testimde idrara kan karışmıştı ağrıdan ağlıyodum resmen ikinci gün özele gittik o da kan aldı beta 14.3 çıktı kimyasal gebelik dedi adetinle birlikte düşer dedi ama nedense inanmadım ona daha adetime 10 gün vardı o zamanBen bu gün çok ağrım vardı sağ kasıkta dr aradım test vermemi istedi Ama negatifseninki ne zaman belli olacak canım
Canm benim inşallah hayırlı sonuçlar alırsın benim içimde çok rahat ama insan üzülüyor tabiCanım benim durımum karışık 25 inde ovitrelle vuruldum iğnenin 7. Günü pembe kanamam oldu aynı zamanda rahimde yanma ve ağrı birde belim çok ağırdı doktorum izindeydi gece acile gitti idrar ve kan testi yaptı beta 19.50 çıktı hamile olabilirsin dedi ilaç yazmadı dedi sen tedavi görüyon kendi doktorun yazsın ben sorumlu olamam idrar testimde idrara kan karışmıştı ağrıdan ağlıyodum resmen ikinci gün özele gittik o da kan aldı beta 14.3 çıktı kimyasal gebelik dedi adetinle birlikte düşer dedi ama nedense inanmadım ona daha adetime 10 gün vardı o zaman
Evet canımCanm benim inşallah hayırlı sonuçlar alırsın benim içimde çok rahat ama insan üzülüyor tabi![]()