benim koyu değil ama
benim koyu değil ama
hamılık varsa akıntı olur canım peynır rengı gıbı beyaz ve koyu bı akıntıı olması lazım :kedi:
benim akıntılarım hep öyle koyu oluyor ama bak canım 10 aydır tık yok bende.Olacağı varsa koyu açık bence fark etmezbenim koyu değil ama
bu topiğin ınatla calısmalarına devam eden anne adayları ..bakın bızler ınatla devam edıyoruz kızlar ılk denemenızde hemen hayal kırıklıgına ugrayıpta kendınıze stres yapmayın olurmu bakın bızler hala ınatla cabalıyoruzsırnaşık şey
hperi 05.07.2010 16.deneme
1masal 30.06.2010 15.deneme
biozard 28.06.2010 5 yıl
hayat!!! 17.06.2010 11.deneme
nurberra 23.06.2010 13.deneme
ua27 20.06.2010 13.deneme
kızlar benim peynır gibi çalışmadan anladım dışarı çıkanlardan beyaz koyu ayyyyyyyyyy inşşşşşşşşş ay durun heveslenmiyim
benim akıntılarım hep öyle koyu oluyor ama bak canım 10 aydır tık yok bende.Olacağı varsa koyu açık bence fark etmez
evet canım calısmalarınızda dısarı cıkan o beyaz peynır rengı gıbı akıntı yumurtalıgının catladıgını calıstıgını gosterıyor suanda aynısı bende de var ve benımde 10 gunum kaldı:lepi:
Biliyorumki bütün bu sabırlı bekleyişleri yüce rabbim mükafatlandıracak ve göbüşlerimizi bebekle taçlandıracak :Saruboceq::Saruboceq:
canım oyle deme tabıkı allahtan gelen bısey o nasıp etmezse olmuyo ıste .calısmalardan sonra bu tarz akıntın cıktımı dısarı eger cıktıysakı yumurtalıgın catlamıs vede calısıyor anlamına gelıyor.olmuyorsada oda rabbımden elımızden gelen bısey yok..benımde 1 yıldır bu sekılde oluyor ama kısmet ıste olmuyoo 1 yıldırsenağlama
Biliyorumki bütün bu sabırlı bekleyişleri yüce rabbim mükafatlandıracak ve göbüşlerimizi bebekle taçlandıracak :Saruboceq::Saruboceq:
kızlar ben yemege gıdıyorum hemencık yer gelırım oldumu kaldımız konudan devam ederız :dance:
kızlar bende de beyaz ve yoğun kıvamlı bi akıntı var, hatta hastamı oldum acaba diye WC ye koşuyorum ama hasta değilim. yarım saatte bir lavaboya gider oldum kafamçokkarıştı
kızlar bende de beyaz ve yoğun kıvamlı bi akıntı var, hatta hastamı oldum acaba diye WC ye koşuyorum ama hasta değilim. yarım saatte bir lavaboya gider oldum kafamçokkarıştı
canım halaa test yapmıcan mı ben çoktan yapmıştım...kaydirigubbakcemile
yapmadım canım, doktorum beşinci haftanın ortalarından sonra idrarda çıkar dedi. önce çıkması küçük bir ihtimalmış. ben bugun beşinici haftaya girdim. cuma günü veya cumartesi sabahı yapmayı düşünüyorum.
eyvahedigeldismileama cumartesi yaparsan biz nasıl beklicez pzt ni:gitme:
Cuma yapsın di mi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?