merhaba hilal geçmiş olsun.en azından dediğin gibi düşüklerin neden olduğunu öğrenmeden hamile kalmanın hiç bir anlamı yok.sonunda daha çok üzülüyoruz.kendimizi suçluyoruz.kanaman çoksa pekmez ye biraz demir hapı al istersen gerçi vermişlerdir mutlaka.benimde çok kanamam olmuştu düşükten sonra.ballı yumurta yapmışlardı:)kendine dikkat et...
geçmiş olsun canım..inş bişey çıkmaz sonucundan...sorun ortadan kalkmışsa neden tüp bebek deniyorsunuz anlamadım..
teşekkür ederim canım sorun bu olabilr dedi am kesşin bişey demedi doktorum bakalım bundada hamile kalırsam inş. bir sorun çıkmazsa tüp bebek yaptırmam artık
inşallah canım benim..Allah gönlüne göre verir inşallah..
bende çikolata kisti vardı 2 sene önce ameliyat oldum.3 ay önce de laparoskopi oldum.endometriozis başa bela geçmiyoki tekrarlıyo ve içerde baya tahribat yapıyo yapışıklık falan.şimdi bi sorun kalmadı diyo doktor ama bakalım 3 ay oldu henüz bişey yok.normal yolla deniyoruz şimdilik artık olmazsa aşılama en son ihtimalde tüp bebek deniycez.1-2 ay daha normal deneyelimde bakıcaz çaresine.doktorum ovulasyon testini önerdi 2 aydır onu deniyoruz işte.
slm kızlar ben geldim perşembe günü beni rahimden ameliyat ettiler rahimde çöküntü ve küçük bir et parçasını aldılar çöküntüyü düzelttiler düşüklerin sebebi bunlarda olabilirmiş dedi doktorum et parçasını patalojiye gönderdiler çarşamba günü alıcam sonucunu inş. iyi çıkar biraz kanamam var yatıyorum geremiyorum kızlar kusura bakmayın artık gelecek aya kaldı bizim bebiş olmazsada ramazandan sonra direk tüpbebek yaptırıyoruz inş. bu ameliyat artık sorunsuz bir hamilelği devam ettirir tekrarlayan düşük yapan arkadaşlara sadece gidin rahiminize kamerayla mutlaka baktırın diyorum aksatmayın çünkü düşük yapmamın sebepleri bazen rahim filminde görülmeyebiliyor erkenden önleminizi alın neyse çok konuştum kendinize iyi bakın kızlar iyi olduğumda gelicem tekrar
bende seni gördüğüme sevindim canım gerçi ben gelene kadar sen çıkmışsın ama olsun gelince okursun artıksırnaşık şey
10 haziran adet günüm beklemedeyim bakalım neler olacak bu ay hiç umudum yok çalışma falanda arada oldu öle yumurtlama falan hesaplamadım takmıyorum bu ay stres yapmamaya çalışıyorum nasılsa artık temmuz ağustos gibi tedaviye başlıcam diye sallıyorum canım tavsiye ediyorum böle rahat olmayı gerçi çok zor ama düşünmemeye çalışıyorum hakkımızda hayırlısı olsun.:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
slm kızlar ben geldim perşembe günü beni rahimden ameliyat ettiler rahimde çöküntü ve küçük bir et parçasını aldılar çöküntüyü düzelttiler düşüklerin sebebi bunlarda olabilirmiş dedi doktorum et parçasını patalojiye gönderdiler çarşamba günü alıcam sonucunu inş. iyi çıkar biraz kanamam var yatıyorum geremiyorum kızlar kusura bakmayın artık gelecek aya kaldı bizim bebiş olmazsada ramazandan sonra direk tüpbebek yaptırıyoruz inş. bu ameliyat artık sorunsuz bir hamilelği devam ettirir tekrarlayan düşük yapan arkadaşlara sadece gidin rahiminize kamerayla mutlaka baktırın diyorum aksatmayın çünkü düşük yapmamın sebepleri bazen rahim filminde görülmeyebiliyor erkenden önleminizi alın neyse çok konuştum kendinize iyi bakın kızlar iyi olduğumda gelicem tekrar
günaydın kızlar
Nasılsın prettycim a.s.
nimet son 9 gün bizim
eveett :) çok merak ediyorum ya.. eyvahedigeldismile
günaydın kızlar...bugün hamile adayı sayısı çok.. iyi haberleri olur inş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?