Haziran ayinda hamile kalanlar

Bizde 3 ayı bitirdik ama bulantılar hala bitmedi. 10. Haftalarda geçer gibi olmuştu ama 4. Ayın bitmesini bekliyorum şimdi. Hâlâ halsizlik ve uyku hali var. Dün 2 li için gittik cevremde herkes erkek hissediyorum vs deselerde dün doktor kiz geliyor sanırım Yanılma payı var ama yüksek ihtimal kiz dedi. Eşim kısa süreli şok geçirdi çünkü oda erkek olacağına inanıyordu ikili de ultrasonda bişey çıkmadı şükür doktor tekrar gelin bi ara cinsiyeti kesinlestirelim dedi. 2 hafta içinde tekrar gidicez bakalım.

Benim esimde erkek cocuk istiyor aileside.Evet benimkide kizi duyunca biraz bozula bilir.ama kizda evlat erkekde hele kizlar daha tatli geliyor bana.ama banada erek cocuk gibi geliyor .qaliba tum annelere oyle doguyor ))) iki gun ard arda ruyamda erkek bebegimin oldugunu gordum ve normalde ruyalarim yanilmaz hamile olan kimi gordumse gercek cikti cinsiyyetleri.bakalim hayrlisi.saglikla gelsinlerde.

Benimde gorumcemin kızı vardı buda erkek olsun dediler. Her gören karin ve bel bölgen bile erkek dedi. Bende hep erkek hissediyordum ama kiz istiyordum benim gönlüme göre oldu sanırım. Sağlıkla gelsinler de kiz erkek farketmiyor ama dediğin gibi kızlar bir başka seviliyor

Aynen.Saglikla gelsin.ben hep korkuyorum ya bebegime bir sey olursa??o kadar alistimki bebegime insan tedirgin oluyor qaliba kucagimiza alana kadar endise bitmeyecek

Aynen.Saglikla gelsin.ben hep korkuyorum ya bebegime bir sey olursa??o kadar alistimki bebegime insan tedirgin oluyor qaliba kucagimiza alana kadar endise bitmeyecek

Tek ben değil misim.demek ki.. bazen bulantılar kesilirdi neden kesildi diye kendi kendi kendimi yer bitirirdim. Kasığa az bi sanci girse noluyo diyorum. Şükür namazını kıldım sadakasini çıkardım elden gerisi Rabbimin takdiri. Allah'a emanet ettim artık yiyecek ekmeği varsa gelecek minik limonum. Allah sağlıkla tamamlamanızı nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…