- 27 Temmuz 2012
- 2.925
- 2.751
- 133
- Konu Sahibi PembeHelvam
-
- #1.301
Hey kixlarrrrr.... 10 tane yumurtadan 6 embriyom olmussss.... cumartesi transferim vaaarrrrrrr... Allahım sen büykşun. Hepimizin yüzünü guldur
Öyle rica edecegim. Ha bi de cumartesi hepsi ulaşacak mi o da varCok sevindim canimm.. hadi hayirlisi..
2 tane mi transfer olucaksin?test günün o zaman nenzamaaannnn.
Ulasirlar insallah.. donmuslarinda olur insallah canim..Öyle rica edecegim. Ha bi de cumartesi hepsi ulaşacak mi o da var
Ulasirlar insallah.. donmuslarinda olur insallah canim..[/QUOTE
İnşallah. .. 29 haziran canim
Yarin yap istersen genelde cikiyor diyorlar kuzumKizlar bisii sorcam..
erken gebelik testi siparis verdim ya, onda sey yaziyo.. hcg degeri 25 den itibaren ölcüyo diye..sizce 5. gün embriosunda 7. günde idrarda cikar mi?
Yarin yap istersen genelde cikiyor diyorlar kuzum
Aaaa doğru ya öyle oluyor sen bana bakma yoldayim şuan sarhoş gibiyim ben ne dedigimi bile bilmiyorumYarin miii
Huuu adanali.. yarin 5. gün naSipsee.. cok erken.
Pazar 7. gün oluyo kismet olursa.
Bende tam sorucaktim.. naptin vardin mi diye.. hayirli yolculuklar ..
Aaaa doğru ya öyle oluyor sen bana bakma yoldayim şuan sarhoş gibiyim ben ne dedigimi bile bilmiyorum
Selam cnm ben de oldum 2.transferimi sırt üstü yatıyorum vallahi,hastaneden 2-3 saat sonra ayrılıcam.Bundan sonrası Allah ın takdiri.Donduracak yumurtam yokmuş bi tane 3.gün bi tane de 5.gün aldım bakalım...
Cumartesi sabah 7 :30 da opum var kızlar önerileriniz varmı bide ultrasondaki
Yumurtayla toplanan yumurta arasında fark oluyormu acaba meraklardayıımm
Cumartesi sabah 7 :30 da opum var kızlar önerileriniz varmı bide ultrasondaki
Bende öyle düsündüm.. bakalim belki arkadaslarimin gazina gelirim burda pozitif olursa insallahErkenden yapıp morelini bozma bence sonra test gunu gelene kadar endişen fazla olur.
Selam cnm ben de oldum 2.transferimi sırt üstü yatıyorum vallahi,hastaneden 2-3 saat sonra ayrılıcam.Bundan sonrası Allah ın takdiri.Donduracak yumurtam yokmuş bi tane 3.gün bi tane de 5.gün aldım bakalım...
Sirt üstü bana göre degil canim.. bende hep yan yatiyorum..Kizlar ben cok yan yatiyorum ya pek sirt ustu yatmadil. Sizler nasıl uyuyorsunuz
Sağol canım benim aksam 5 de falan adiyamanda olurumBende tam sorucaktim.. naptin vardin mi diye.. hayirli yolculuklar ..
Hadi hayirlisi kuzum inşallah hepsi dolu dolu cikar kaliteli olsunlar sonra gelsin transfer gerçi sanada rahim dinlendirme tekniği yapip transfer olacakCumartesi sabah 7 :30 da opum var kızlar önerileriniz varmı bide ultrasondaki
Sağol canım benim aksam 5 de falan adiyamanda olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?