şimdi öncelikle ben hemen transfer olmadım, 2 ay sonra oldum, benim tüm embriyolarım donduruldu (ohss riskim var diye)
benim ohss riskim vardı o sebeple bana ek orgalutran yapıldı, kan sulandırıcı iğne eklendi
başlangıçta 10 kutu puregon yazıldı (ben düşük doz ve kısa süre kullandım 7 kutusu arttı diyebilirim)
7 kutu orgalutran yazdı ama opu sonrası ohss riski dolayısıyla sanırım 3 kutu daha kullandım
1 adet lucrin yazdı (çatlatma iğnesi amaçlı) ve 1 adet ovitrelle (çatlatma iğnesi yine) yazdı ama lucrini kullandırdı bana
transfer öncesi lucrin depot diye iğne ayrıca aldım (280 tl olan) fazla yumurtladığım için transfer öncesi kontrol altına almak için
transfer dönemi daha farklı ilaçlar kullanılıyor (estrofem, crinone jel, vitaminler, kan sulandırıcı iğneler haplar) ama bunlar zaten raporlu ilaçlar değil, ondan bunları ücret ile aldım
o 280 tl lik iğne herkese verilmiyor, benim özel durumum vardı, transfer dönemi yumurtlamamı kontrol altına almak istedi, 1 ay etkisi süren bir iğne bu, sana muhtemelen yazılmaz
ben beylikdüzü medicana international da oldum ama benim doktorum Çorlu'da özel muayenehanesi olan bir doktor, işlemleri sadece Medicana'da yapıyor.
meslek hastalığı ben de uzuuun uzun açıkladım