- Konu Sahibi PembeHelvam
-
- #7.241
Canim doktor cumartesi kan ver dedi benim tek embriyo yaşım genç ve ilk deneme olduğu için tek konuldu. Hiç belirtide yok sen kan vermeden önce idrar testi yaptin mi?Cok sükür bende iyim canim.. baslarda bi kac kere hastanelik oldum kanamalarla.. ama o dönem gecti insallah yaradanimin izniyle.. cinsiyetlerin belli oldumu? Benimkileri göstermiyobacaklar hep kapali bi sekilde..
Anca geldim diyelim
Cok sükür..
ayyy cok aevindim.. kac tane embrio?
Veee idrar testi aldin mi.. ne zaman yapiyoruz? :)
ben ikinciye hamileyimIkiside diyelim.. anam tek giden ben degil ..ama ben geri dönenlerdenim..
Sen ne alemdesin? Basladin mi tedaviye?
Canim doktor cumartesi kan ver dedi benim tek embriyo yaşım genç ve ilk deneme olduğu için tek konuldu. Hiç belirtide yok sen kan vermeden önce idrar testi yaptin mi?
Hahahahahahahahaben ikinciye hamileyimdeeermişim
2. TEDAVİYE başladım...
5. günüm iğnede.
GONAL F 150 doza devammmm cnm
unutmuşsundur sen GONAL F i.... menaporu... estrofemiiii... narkozuuuu...opuyuuuu...
Ay canım sanki uzun zamandır görüşmediğim bir dostumla görüşmüş gibi hissettim. Benim Haziran'da embriyolar donmuştu ya. Ağustos'ta transfer olacaktı. Ama opu sonrası adet 1 ay sürdüğü için Eylül'e kaldı. Şimdi transfer sürecindeyim. Doktorumun transfer tarihi vereceği günü bekliyorum. Sen neredeydin?Evet ben geldigime göre... herkes geri dönmeli ve rapor vermeli
@jeliboni
@Hope01
gunes0101
@Dmrz
@alya001
S sinkar
@nevesta81
@Minesuu
@freyja1979
@Temmuz_24
@yagmurcuk80
@Mrsklnc
@Yelne
@drunkenduck
ilsas
@Maviay1778
@utopian
@nevesta81
kasırga falan bilmem konuyu açan konusunu bırakmazzzzYurtdisinda kasirga var ya kasirga bu taraflara atmişPembeHelvam i
HahahHaaahaah de getttttYurtdisinda kasirga var ya kasirga bu taraflara atmişPembeHelvam i
Ay canım sanki uzun zamandır görüşmediğim bir dostumla görüşmüş gibi hissettim. Benim Haziran'da embriyolar donmuştu ya. Ağustos'ta transfer olacaktı. Ama opu sonrası adet 1 ay sürdüğü için Eylül'e kaldı. Şimdi transfer sürecindeyim. Doktorumun transfer tarihi vereceği günü bekliyorum. Sen neredeydin?Evet ben geldigime göre... herkes geri dönmeli ve rapor vermeli
@jeliboni
@Hope01
gunes0101
@Dmrz
@alya001
S sinkar
@nevesta81
@Minesuu
@freyja1979
@Temmuz_24
@yagmurcuk80
@Mrsklnc
@Yelne
@drunkenduck
ilsas
@Maviay1778
@utopian
@nevesta81
Gidiyim mi?kasırga falan bilmem konuyu açan konusunu bırakmazzzz
OKADAR
Ay canım sanki uzun zamandır görüşmediğim bir dostumla görüşmüş gibi hissettim. Benim Haziran'da embriyolar donmuştu ya. Ağustos'ta transfer olacaktı. Ama opu sonrası adet 1 ay sürdüğü için Eylül'e kaldı. Şimdi transfer sürecindeyim. Doktorumun transfer tarihi vereceği günü bekliyorum. Sen neredeydin?
DONDURMA olur mu bilmem canım il muayene de sıkıntı yoktu 8 mm 9mm saydı 5 6 tane ama yarında var kontrol orta bıraz daha netleşir yumurta durumları.Hahahahahahahaha
Ay bi an cok sevindim hamilelik yazinca valla yaaaa.. insallah yazicaksin buraya .. duam bu yönden sana en icteeeennnn..
Kiz oragutani unuturmuyumilsas sagolsun.. hala gülerim
Yumoslar ne alemdeymis? Dondurcskmisiniz? Yoksa taze transfer mi düsünüyon?
Canim ben ayin 7 sinde transfer oldum 16 sinda test yapıcam 9 gün sonra yane. Benim 15 yumurta toplandı 11 tanesi Blast oldu bunların 7 tanesi 5AA, 2 tanesi 5AB, 1 tanesi 5BA ve 1 taneside 5BB. Bir tane 5. Gün embriyosu transfer oldum. Digerleri dondurulduEvet canim ben yaptim6. günümdü sanirim.. ama hcg ignesi oldugum icin zaten pozitif cikar dedim kacinci gün embriosuydu? E cumarteside zaten kan icin ideal bi gün 7. günün demi.. hayret doktorlar genelde 10. günü en az bekliyo
DONDURMA olur mu bilmem canım il muayene de sıkıntı yoktu 8 mm 9mm saydı 5 6 tane ama yarında var kontrol orta bıraz daha netleşir yumurta durumları.
seninkiler niye göstermiyor ki.
efe ege koy. nbu arada ıkızdi değil mi?
çok zaman oldu unuttuk
Canim ben ayin 7 sinde transfer oldum 16 sinda test yapıcam 9 gün sonra yane. Benim 15 yumurta toplandı 11 tanesi Blast oldu bunların 7 tanesi 5AA, 2 tanesi 5AB, 1 tanesi 5BA ve 1 taneside 5BB. Bir tane 5. Gün embriyosu transfer oldum. Digerleri donduruldu
Hay hayyyyy.. bende gitmem olur biter küslerde barisirgitttttttttttt
ME
SAKA YAPIYORUM..Nasil unutursunnnn.. ben unuttum mu bak...
evet ikiz Allahin izniyle.. darisi basiniza..
bakalim haftaya kontrol var göstericekler mi.. iki kiz sanirim edepliler bayagi
SAKA YAPIYORUM..
Allah analı babalı büyütsün inşallah :)
kız kız kesin..
aferin edepli kızlar :)
TABİ KİYeterki saglikli olsunlar... cinsiyetin önemi yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?