- 24 Şubat 2017
- 2.939
- 3.685
- 133
- Konu Sahibi PembeHelvam
-
- #7.061
Bu ikinci canim adanada ankada tup bebek merkezi genetikte sorun varsa ilaci falan yokmu acaba29 yaşındayım en son amh 0,64 idi
benim genetik bir durumdan dolayı amh düşük embriyolara pgt yapılacak 2 defa hem tek gen analizi hemde kromozom
genel 3-4 yumurta toplanıyor o nedenle havuz yapıyoruz
hangi hastanede tedavi oluyorsun kaçıncı tedavin ?
Amin tatlımHadi bakalım inşallah dualarımız seninle :)
yok canım genetik problemlerde durum kromozom ve genlerle ilgili olduğundan herşey laboratuvar ortamında çözülüyorBu ikinci canim adanada ankada tup bebek merkezi genetikte sorun varsa ilaci falan yokmu acaba
Cok sevindim canim masallah :*Amin tatlım
Inşallah güzel haberlerini aliriz tüm kalbimle dua ediyorum sana bu topikteki diğer arkadaşlara ve akabinde isteyen herkese...Kizlar cok mutluyum bugun aradilar 2 tane 5.gun embriyomu bugun dondurdular rezerv az oldugu icin havuz yapacagiz eylulde tekrar ignelere baslayacam sonra ameliyat olacakmisim hamile arkadaslarim dualarinizi eksik etmeyinrabbime binlerce şükür
Amin canim benim cok sağol sen nasilsin nasil gidiyor hamilelikInşallah güzel haberlerini aliriz tüm kalbimle dua ediyorum sana bu topikteki diğer arkadaşlara ve akabinde isteyen herkese...
Tesekkur ederim canimCok sevindim canim masallah :*
Nasılsınız kızlarTesekkur ederim canim
Merhaba evet boyanir hic sorun olmaz tedavide dikkat et amaKizlar iyi akşamlar..Tüpbebekte yumurta geliştirici iğnelere başlamadan bir gün önce saç boyanır mi?
Merhaba eminsin değil mi canm?Tedaviye sorun çıkmazsa yarın başlayabiliriz.Merhaba evet boyanir hic sorun olmaz tedavide dikkat et ama
Ben boyattim..Merhaba eminsin değil mi canm?Tedaviye sorun çıkmazsa yarın başlayabiliriz.
KızMerhaba evet boyanir hic sorun olmaz tedavide dikkat et ama
Tamam canım çok teşekkür ederim.Hamilelik oluştu mu canm?İnşallah olumlu sonuçlanmıştır.Ben boyattim..
Hatta igne kullanirkende boyattim bi sorunla karsilasmadim
maalesef canım ,Tamam canım çok teşekkür ederim.Hamilelik oluştu mu canm?İnşallah olumlu sonuçlanmıştır.
Kızgünaydın ben bugün doktora gidicem 11 de dua et bana tamam mı
Amin canım cümlemizin inş evet canm allah nasip etti şükür 4+4 günlük ama geriden geliyor ilaç felan yazdı haftaya perşembe bakcak gelişimi iymi nasıl diyeKiz yoksa normal yolla hamilemi kaldin hadi insallah rabbim yuzunu guldursun
Haber ver bana
Amin canım cümlemizin inş evet canm allah nasip etti şükür 4+4 günlük ama geriden geliyor ilaç felan yazdı haftaya perşembe bakcak gelişimi iymi nasıl diyenasip baklım inş bu gebelik sağlıklıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?