HAZiRAN AYI TÜP BEBEK

29 yaşındayım en son amh 0,64 idi
benim genetik bir durumdan dolayı amh düşük embriyolara pgt yapılacak 2 defa hem tek gen analizi hemde kromozom
genel 3-4 yumurta toplanıyor o nedenle havuz yapıyoruz

hangi hastanede tedavi oluyorsun kaçıncı tedavin ?
Bu ikinci canim adanada ankada tup bebek merkezi genetikte sorun varsa ilaci falan yokmu acaba

Kizlar cok mutluyum bugun aradilar 2 tane 5.gun embriyomu bugun dondurdular rezerv az oldugu icin havuz yapacagiz eylulde tekrar ignelere baslayacam sonra ameliyat olacakmisim hamile arkadaslarim dualarinizi eksik etmeyin :nazar::nazar:rabbime binlerce şükür:dua:
Inşallah güzel haberlerini aliriz tüm kalbimle dua ediyorum sana bu topikteki diğer arkadaşlara ve akabinde isteyen herkese...

Kizlar iyi akşamlar..Tüpbebekte yumurta geliştirici iğnelere başlamadan bir gün önce saç boyanır mi?

Kiz yoksa normal yolla hamilemi kaldin hadi insallah rabbim yuzunu guldursun:dua:
Haber ver bana
Amin canım cümlemizin inş evet canm allah nasip etti şükür 4+4 günlük ama geriden geliyor ilaç felan yazdı haftaya perşembe bakcak gelişimi iymi nasıl diye :dua:nasip baklım inş bu gebelik sağlıklıdır :dua::işsiz:

Allahim cok mutlu oldum rabbim sagliklica kucagina almayi nasip etsn:dua:
Senin daha once tup bebekle olmustu degilmi canim
Amin canım cümlemizin inş evet canm allah nasip etti şükür 4+4 günlük ama geriden geliyor ilaç felan yazdı haftaya perşembe bakcak gelişimi iymi nasıl diye :dua:nasip baklım inş bu gebelik sağlıklıdır :dua::işsiz:

Back