- 9 Mart 2017
- 1.316
- 6.166
- 158
- Konu Sahibi PembeHelvam
-
İlk testte ml de 20 milyon vardı, ileri harekette %27 di, doktor klomen be trental verdi 2 şer kutu onu içti, bu arada bende 2 ay keçiboynuzu kürümü yaptım artı vitamin olarakta evicap e vitamini ve çinko kullandı 6 ay sonra yaptırdığımız testte ml de 50 milyon sperm ve ileri hareket % 50 ye yükseldi bunların hangisi işe yaradı inan bilmiyorum ama ben keçiboynuzu ve vitaminlerin çok işe yaradığını düşünüyorum.Canim sperm sayi konusunda neler yaptin yazabilirmisin bizimki test yaptirdik ilk defa biraz sayi dusuk cikti her zaman normal cikiyordu doktor bazen olabilir perhizide kisa tutmussunuz dedi ama yinedekafama takildi
Canım yok bende hiç ağrı yok dün akşama doğru çok hafif yürürken oluyordu ama bugün hiç yok çok şükür,bugün temizlik ütü vs bile yaptım :)Artık temizliğe giremem diye haftaiçi:)Bence evde kalman piskolojine iyi gelicek.. hani en azindan uzanip dinlendim dersin..
ben iyim cok sükür canimuzaniyorum kalkiyorum yemek yapiyorum.. burda takilicamm bir süre kafam dagilsin vakit gecsin diye...
darisi basina.. beraber gün sayariz insallah sen nasilsin asil? Agrin falan yok dimi.,,
Oooo az cok biliyorsun evet biber salcamiz cok meşhurdur buranin biberi ayri oluyor onun icin farkli kebabi soylemeye gerek :))hiii içli kofteyi unuttum onun yeride adanada ayridir evet ayiptir yemeklerimiz iyidir meshurdur dolmalarimiz falan☺☺☺❤sen o zaman yurtdisina alismissindir orada dogdugun icin tabi yinede bilemem ben bile 5 saatlik yol yinede memleketim burnumda tütüyorYok bugün tutamadim canikom transferden dolayi..
Bana bakarsin her gün acim her gün baklava yiyebilirim
Düsünmen yeter yaaa.. cok sagol.. adanaya gitmedkm ama sizinde yemekleriniz güzel oluyo heeee hele salcaniz.. bak gördün mü cok bogazima düakünüm okudugun üzere
Ben aslen bursaliyim canim almanyada yasiyorum, burda dogdum burda büyüdüm burda evlendim
Ama doktoruna kesinlikle baklava götürmelisinn
Sagol canim bende bir arastirayimİlk testte ml de 20 milyon vardı, ileri harekette %27 di, doktor klomen be trental verdi 2 şer kutu onu içti, bu arada bende 2 ay keçiboynuzu kürümü yaptım artı vitamin olarakta evicap e vitamini ve çinko kullandı 6 ay sonra yaptırdığımız testte ml de 50 milyon sperm ve ileri hareket % 50 ye yükseldi bunların hangisi işe yaradı inan bilmiyorum ama ben keçiboynuzu ve vitaminlerin çok işe yaradığını düşünüyorum.
Canım yok bende hiç ağrı yok dün akşama doğru çok hafif yürürken oluyordu ama bugün hiç yok çok şükür,bugün temizlik ütü vs bile yaptım :)Artık temizliğe giremem diye haftaiçi:)
Oooo az cok biliyorsun evet biber salcamiz cok meşhurdur buranin biberi ayri oluyor onun icin farkli kebabi soylemeye gerek :))hiii içli kofteyi unuttum onun yeride adanada ayridir evet ayiptir yemeklerimiz iyidir meshurdur dolmalarimiz falan☺☺☺❤sen o zaman yurtdisina alismissindir orada dogdugun icin tabi yinede bilemem ben bile 5 saatlik yol yinede memleketim burnumda tütüyor
Hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun canım iyi bak kendineKIZLAAAARRRRRRR...
Transferim olduuuu 5. gün embriosu 2 tane...
1 tanede dondurulmusum oldu...
dualarinizi benden eksik etmeyinn..
21 haziran test günüm insaAllahhh..
Hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun canım iyi bak kendine
Tüp bebek yapacak olan doktor rapor yazar mı acabaBence işin problem yaratmıyorsa en azından ilk 3 gün izin almalısın ben rapor alacağım yıllık iznimi tedaviyle geçirdim çünkü Sivastan geldim devamı da rapor bankacıyım ben iş stresli riske atmak İstemiyorum
Geneli yazmiyor canim.. ama doktoruna bagli.. cünkü hastalik olarak görülmüyo,.Tüp bebek yapacak olan doktor rapor yazar mı acaba
Buralardayım takipteyim...canım. Sessizim demi iki gündür ama takipteyim.sizi. Güzel haberleri okuyorum seviniyorum. Yarın hastanede kontrol var. Çarşamba toplanacak büyük ihtimal. Keşke şurda olan herkes hamile kalsa. Hayat bayram olsaAdige_ canimmmm sen nerelerdesinnnn
Anladım bi konuşurum . Yazarsa ne ala. Yazmaz iseeee. Sağlık ocağından istErim. En az 2 gunGeneli yazmiyor canim.. ama doktoruna bagli.. cünkü hastalik olarak görülmüyo,.
Normal hayatina devam edebilirsin diyo..
Eveeet hic sesin cikmadi.. merak ettimBuralardayım takipteyim...canım. Sessizim demi iki gündür ama takipteyim.sizi. Güzel haberleri okuyorum seviniyorum. Yarın hastanede kontrol var. Çarşamba toplanacak büyük ihtimal. Keşke şurda olan herkes hamile kalsa. Hayat bayram olsa
Evet canım yazıyorlar hatta bilinsin istemiyorsan idrar yolları iltihabı yazıyorlarmışTüp bebek yapacak olan doktor rapor yazar mı acaba
Evet canım isteyeyim yarın. Embriyoların 5.güne ulaşmış çok sevindim inşallah ikizler sımsıkı tutunurlar annelerineBence vajinal kapsül iste progestandan canim.,
Evet canım isteyeyim yarın. Embriyoların 5.güne ulaşmış çok sevindim inşallah ikizler sımsıkı tutunurlar annelerine
Gel gel beklerim adanaya bende giderken biraz alacam valla kuru patlicanim var ama taze kucuk kucuk patlicanlardan alacam eger yolu adanaya dusenler olursa kesinlikle salcanizi dolmalik minik minik patlicanlarinizi almayi unutmayin cunku baska yerde bulanazsiniz birde antepte vardir:)):))Ooo ayipsin bilmem miiii.. yemek konusu olunca
Icli köftede en bi sevdigim yahuuuu ay susss ucaga binip adanaya gelesim geldihele o kuru patlican dolmaniz yok muuuu...
ah canim alistik ta... yine memleketim gibisi yoook.. her sene illa 3-4 kere geliyoruz..özlüyorum cok ...
Âmin Canım inşallah hepimize. Hormonlar tavan yaptı zaten embriyoların bölünmesini düşünürken orda tek başlarına yaşam mücadelesi verdiklerini düşünüp başladım ağlamaya. Hiç Böyle duygusal tepkilerim olmaz benim ne değişik duygularmış neyseki sizler varsınız insan BÖyle duygularını kimseye anlatamıyorAmiin insaAllah canim.. darisi basina hayirlisiyla
Ben her sabah aç karnına kayısı yiyorum üzerine su içiyorum kabız olmamak için. Oruç tutmuyorum. Fitil değil ama vajinal jel kullanıyorum sabahları. Ananas yemedim çünkü ülkemizde doğal şartlarda yetişmediği için çok ilaçlandigini söylediler. Meyve tuketiyorum süt içiyorum hazır hiç bir şey tüketmiyorum yani ambalajlı ürünler bisküvi cips vs gibi. Ilk 2 gun hep yattim ama bugun daha hareketliydim. Işte öyle canım. Bir de çok düşünemeye çalışıyorum yani düşününce hayal kuruyorum o da sonrasında hayal kırıklığına neden olabilir. Test günüm 21 haziran fakat 18 inde evde test yapicam o gün babalar günü ve belki de eşimin ilk babalar gunudur totem gibi bisey yani senin test gunun ne zaman ya bir de kasiklarimda batmalar oluyor ve midem bulaniyor zaman zaman sen de bu tarz fiziksel etkiler var miSagol canim benim.. senin test günün ne zaman? Neler yiyosun?nelere dikkat ediyorsun yani.. oruc tutabiliyormusun.. fitili günde 3 kere kullanmaliykm.. o bende sknti sanirim oruca..
ananas tüketiyormusun? Ay cok sordummm kusura bakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?