- 24 Şubat 2017
- 2.939
- 3.685
- 133
- Konu Sahibi PembeHelvam
-
Canim sperm sayi konusunda neler yaptin yazabilirmisin bizimki test yaptirdik ilk defa biraz sayi dusuk cikti her zaman normal cikiyordu doktor bazen olabilir perhizide kisa tutmussunuz dedi ama yinedekafama takildiŞükür sayı ve hareket düzeldi bizde de 1 yıl önceki testte bu değerlerde sınırdaydı yaptığım kürlerle toparladı, sperm kitabı yazıcam yakında beynim yandı bunları araştırmaktan ama artık bıraktım en güzelinin cehalet ve kadere bırakmak olduğunu anladım
Bence işin problem yaratmıyorsa en azından ilk 3 gün izin almalısın ben rapor alacağım yıllık iznimi tedaviyle geçirdim çünkü Sivastan geldim devamı da rapor bankacıyım ben iş stresli riske atmak İstemiyorumKızlar ben bu süreçte hem çalıştım hem kontrollere gittim hem de oruç tuttum..kimseye de tüp bebekten bahsetmedim.Opu da çok şükür haftasonuna denk geldi izin almam gerekmedi.Transfer günü de muhtemelen salı veya çarşamba olucak.İşim çok yorucu değil ama sizce bu süreçte sadece transfer günü izin alıp ertesi gün işe gitsem yanlış mı yaparım?
Bence işin problem yaratmıyorsa en azından ilk 3 gün izin almalısın ben rapor alacağım yıllık iznimi tedaviyle geçirdim çünkü Sivastan geldim devamı da rapor bankacıyım ben iş stresli riske atmak İstemiyorum
Hayirli olsun canim dualarimiz seninle gelsin ikizler:)))
Evet geldi cnm sadece şu an 4 yumurtanın 4ünün de döllendiğini biliyorum.Yarın bir daha arayacaklarmış.
ohhh cok sevindim hadi hayirli olsun bebislerin sana sıkı sıkı tutunsunlar insallah
Süperrrr sayfa bugün güzel haberlerle dolu inşallah her günümüz böyle güzel haberle devam etsin
Kızlar ARanızda progestan iğne kullanan varmı bana opu dan sonra başla dediler 2 ampul tek seferde yapılıyor bugün 2.gün ama yan etkileri çok jel kullansam aynı etkiyi göstermezmi aşılamada jel vermişlerdi hiç böyle değildim gözüm bile ağrıyor
Kızlar ben bu süreçte hem çalıştım hem kontrollere gittim hem de oruç tuttum..kimseye de tüp bebekten bahsetmedim.Opu da çok şükür haftasonuna denk geldi izin almam gerekmedi.Transfer günü de muhtemelen salı veya çarşamba olucak.İşim çok yorucu değil ama sizce bu süreçte sadece transfer günü izin alıp ertesi gün işe gitsem yanlış mı yaparım?
amin canisi.. sanada ücüz diliyorumHayirli olsun canim dualarimiz seninle gelsin ikizler:)))
Agzindan bal damliyorrrr balllllll ahh ahhh doktorum koysa vallahi 3 tane koydururum :)))❤❤amin canisi.. sanada ücüz diliyorum
Agzindan bal damliyorrrr balllllll ahh ahhh doktorum koysa vallahi 3 tane koydururum :)))❤❤
Hahaaa ayyy hic gulecegim yoktu allah iyiligini versin olmadi transfere girerken antep baklavasi gotureyim :)))))Transfer günü cikolatayla kandir
Cnm bana bir keresinde aşılama sonrası test gününden önce reglim başladığı için vermişlerdi belki yerleşme kanamasıdır diye.Çok yağlı ve bi kaç gün acıtan bi iğneydi.O dönem crione jel de kullanmıştım.şu an ben de senin gibi opu sonrasıyım doktorum bana yine jel vermek istedi ama ben o jelden çok ama çok kötü olmuştum tahriş olmuştum hem mantar hem de vajinit olmuştum bu kez alternatif bi şey istedim progestan kapsül verdi vajinal yolla günde 3 kez.Onu kullanıyorum şimdilik inşallah o da mantar vajinit vs yapmaz hiç sevmiyorum bu vajinal yolla ilaç işini ama mecbur kullanıcam:)Kızlar ARanızda progestan iğne kullanan varmı bana opu dan sonra başla dediler 2 ampul tek seferde yapılıyor bugün 2.gün ama yan etkileri çok jel kullansam aynı etkiyi göstermezmi aşılamada jel vermişlerdi hiç böyle değildim gözüm bile ağrıyor
Oooo arkadasim anteplimisinnnn.. ben pek bi severim antep baklavasiniii.. hele o tatli katmer yokmu sabahlari yenilen... allahimmmm aciktim...Hahaaa ayyy hic gulecegim yoktu allah iyiligini versin olmadi transfere girerken antep baklavasi gotureyim :)))))
Isin cok streslimi canim? Masabasindamisin? Bence 1-2 gün istirhat yeterli.. hem piskolojikmende insan kendini daha ii hissediyo evde kalinca ilk günler.. 3. gün doktorum nirmal hayAtina dönebilirsin.. sonucta hasta degilsin yatma öyle hep dedikan dolasimida sonucta önemli.,
Hahaaa bayilacam gulmekten suan disardayim millet bu bayan delimi diyecek :)))☺☺☺yok canim ben adanaliyim ama esimin isinden dolayi adiyamandayiz antep yakin gecerken aliriz baklavalari:))ahhh o katmer zaten bir fena olsada yesek kiz orucmusun sen diger arkadaslarinda cani cekecek valla olmadi sana yurtdisina gondereyim hic usenmem gonderirim sen nerelisin canimOooo arkadasim anteplimisinnnn.. ben pek bi severim antep baklavasiniii.. hele o tatli katmer yokmu sabahlari yenilen... allahimmmm aciktim...
götür götür sen baklava dururken cikoya ne gerek var.. antep baklavasina belki 4 bile koyar
Valla öyle canım yandıki dün yürüyemedim git gide arttı ağrı bugün hala acıyor bizim merkez bazılarına jel bazılarına iğne veriyor heralde yarın soracağım ama çünkü çok fenaCnm bana bir keresinde aşılama sonrası test gününden önce reglim başladığı için vermişlerdi belki yerleşme kanamasıdır diye.Çok yağlı ve bi kaç gün acıtan bi iğneydi.O dönem crione jel de kullanmıştım.şu an ben de senin gibi opu sonrasıyım doktorum bana yine jel vermek istedi ama ben o jelden çok ama çok kötü olmuştum tahriş olmuştum hem mantar hem de vajinit olmuştum bu kez alternatif bi şey istedim progestan kapsül verdi vajinal yolla günde 3 kez.Onu kullanıyorum şimdilik inşallah o da mantar vajinit vs yapmaz hiç sevmiyorum bu vajinal yolla ilaç işini ama mecbur kullanıcam:)
Eh işte kapalı ortam ve biraz stresli..Bakayım artık transfer günüm netleşsin de bir.Sen nasılsın?Nasıl hissediyorsun?Evde zaman nasıl geçiyor?
Hahaaa bayilacam gulmekten suan disardayim millet bu bayan delimi diyecek :)))☺☺☺yok canim ben adanaliyim ama esimin isinden dolayi adiyamandayiz antep yakin gecerken aliriz baklavalari:))ahhh o katmer zaten bir fena olsada yesek kiz orucmusun sen diger arkadaslarinda cani cekecek valla olmadi sana yurtdisina gondereyim hic usenmem gonderirim sen nerelisin canim
Bence vajinal kapsül iste progestandan canim.,Valla öyle canım yandıki dün yürüyemedim git gide arttı ağrı bugün hala acıyor bizim merkez bazılarına jel bazılarına iğne veriyor heralde yarın soracağım ama çünkü çok fena
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?