- 9 Mart 2017
- 1.316
- 6.166
- 158
- Konu Sahibi PembeHelvam
-
Hayırlı olsun canımÇok teşekkür ederim cnm yarın döllenip döllenmediğini söyleyecekmiş doktor arayıp.Doktor büyük ihtimalle salı transfer olur dedi.Biz tam çıkarken bi kadın ve eşi ağlayarak çıktı sanırım negatifti..her şeyin hayırlısı..
Dün aynı şeyi ben sordum, çamaşırım sürekli ıslak, bugün kontrolüm vardı hepsi yerinde duruyor, doktora sordum yumurtalar geliştiği için normal dediPazartesi kontrolü m ... o zamana kadar aman bi se olmasın da
Pazartesi kontrolü m ... o zamana kadar aman bi se olmasın da
Çok teşekkür ederim cnm yarın döllenip döllenmediğini söyleyecekmiş doktor arayıp.Doktor büyük ihtimalle salı transfer olur dedi.Biz tam çıkarken bi kadın ve eşi ağlayarak çıktı sanırım negatifti..her şeyin hayırlısı..
Kızlar şimdi çıktım doktordan salı sabah opu olacak, heyecan başlıyor yavaş yavaş
5 yumurta görünüyor, ilk tedavim de 4 dü, inşallah kaliteli ve sağlıklı embriyolar olur.Yok yok olmaz insallah canim, akinti gayet normal.
Hadi hayirlisi canim.. o zaman büyük ihtimal 3. gün embriosu transfer edicekler.. ayni bendede olmustu ilk tedavimde öyle.. 4 folikül 3. gün embriosu.. dilerim sonucuda benim gibi pozitif olur.. tek bir farkla... senin ikizin olsun innnnnnsallaaaahhh...
Oyyy.. opular cogaldi aramizda,. Hadi hayirlisi canim.. seninde agrisiz sizisiz gecsin insallah.. kac yumos görüldü?
Insallah canim.. nerde tedavi görüyorsun?gözden kacirdim bunuda galiba5 yumurta görünüyor, ilk tedavim de 4 dü, inşallah kaliteli ve sağlıklı embriyolar olur.
Ilk saYfadki listeye senide ekliyim istersen? Bana tüm bilgilerinyollarsan..5 yumurta görünüyor, ilk tedavim de 4 dü, inşallah kaliteli ve sağlıklı embriyolar olur.
Antalya memorial da tedavi görüyorum, ekle tabi Yaş 39 ikinci deneme, ilk tedavimde kalp atışı olmadı düşükle sonuçlandı. Başka bişgiye ihtiyaç varmı?Ilk saYfadki listeye senide ekliyim istersen? Bana tüm bilgilerinyollarsan..
Sizdeki sorunnneydi canim?Antalya memorial da tedavi görüyorum, ekle tabi Yaş 39 ikinci deneme, ilk tedavimde kalp atışı olmadı düşükle sonuçlandı. Başka bişgiye ihtiyaç varmı?
Korkm korkma..PembeHelvam cnm çok teşekkür ederim...Ben emin değilim ikiz istediğime gözüm çok korkuyor ama tabi gelecekse de hoşgelsinler
Merhaba arkadaşlar tedavisi devam eden yeni başlayacak tüm arkadaşlara kolaylıklar diliyorum inşallah herkes pozitif sonuçlar alırIlk saYfadki listeye senide ekliyim istersen? Bana tüm bilgilerinyollarsan..
Doktorların söylediğine göre bi sorun yok eşimde morfoloji %3 ama onlara göre bunaltın değil, benim araştırmalarıma göre büyük bir sorunSizdeki sorunnneydi canim?
Tahmin ettigin gibi oldu canimKizlar benim de sali olacak opu insallah :)
Aramiza hosgeldin canim.. gecmis olsun.. yumos sayin ne durumdaydiMerhaba arkadaşlar tedavisi devam eden yeni başlayacak tüm arkadaşlara kolaylıklar diliyorum inşallah herkes pozitif sonuçlar alır
Benim ilk denemem 29 mayısta başladık dün opu oldu yaş 33 acıbadem Maslak hastanesinde yaptırıyoruz sebepsiz infertilite. Beni de eklersen sevinirim
Aynı gün opu lanıcaz hadi bakalım hayırlısı bol şans ikimize deKizlar benim de sali olacak opu insallah :)
Hayirlisi olsun canim.. rabbim kucaklarimizi saglikli evlatlarla doldursun..Okumadığım literatür kalmadı bu konuda bütün doktor arkadaşlarımla konuştum görüşler hep farklı bir kez de doğal yoldan hamile kaldım o da kimyasal oldu ben morfolojiye bağlıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?