- 31 Mayıs 2024
- 78
- 121
- 8
- Konu Sahibi ceylan070707
-
Sakin ol desemde insan heyecan yapıyor ama 15 dk bı işlem ağrı sızı olmuyor Yarım saat dinlendirip gönderiyorlarBenimde 12 haziran kızlar dondurulmjş embriyo transferi heyecandan öleceğim ne olur biri bana iyi birşeyler desin
Benimde 12 haziran kızlar dondurulmjş embriyo transferi heyecandan öleceğim ne olur biri bana iyi birşeyler desin
Aynen bu şekilde cevap yazacaktımSakin ol desemde insan heyecan yapıyor ama 15 dk bı işlem ağrı sızı olmuyor Yarım saat dinlendirip gönderiyorlar
Bende aynı yeni transferi oldum dondurulmuş embriyo wardi Rabbim inşallah hayırlı haberleri almayi nasip etsinBenimde 12 haziran kızlar dondurulmjş embriyo transferi heyecandan öleceğim ne olur biri bana iyi birşeyler desin
Bende aynı yeni transferi oldum dondurulmuş embriyo wardi Rabbim inşallah hayırlı haberleri almayi nasipBenimde 12 haziran kızlar dondurulmjş embriyo transferi heyecandan öleceğim ne olur biri bana iyi birşeyler desin
Gayet güzel cnm sonucun benimde 2022 8 aralıkta 139 du ikinci testimde 359 du oglum oldu rahat olun derim 100 üzeri iyi bi sonuçBugün test günümdü sonucum 135 çıktı. değerim çok düşük gibi geliyor. İnşallah yanılıyorumdurAllahım dileyen isteyen hepimize nasip etsin
Yaaa nasıl sevindim anlatamam inşallahGayet güzel cnm sonucun benimde 2022 8 aralıkta 139 du ikinci testimde 359 du oglum oldu rahat olun derim 100 üzeri iyi bi sonuç
Geç döllenme olmuş olabilir. Benim bı arkadaşımda öyle olmuş tü iki günde bı gidip kan testi verdi yükseldi senin de öyle olur inşallahBugün test günümdü sonucum 135 çıktı. değerim çok düşük gibi geliyor. İnşallah yanılıyorumdurAllahım dileyen isteyen hepimize nasip etsin
Geç döllenme olmuş olabilir. Benim bı arkadaşımda öyle olmuş tü iki günde bı gidip kan testi verdi yükseldi senin de öyle olur insaBugün test günümdü sonucum 135 çıktı. değerim çok düşük gibi geliyor. İnşallah yanılıyorumdurAllahım dileyen isteyen hepimize nasip etsin
Amin inşallah kavuşursun cnm endişelenme önemli olan iki katı yükselmesiYaaa nasıl sevindim anlatamam inşallahdaha önce olumsuz deneyimlerim olduğu için açıkçası yüksek olmayınca endişelendim. İnşallah sağlıkla bende yavruma kavuşurum size çok teşekkür ederim umut olduğunuz için
Canım ben de 12 Haziran'da transfer oldum. Belirtilerim bir var bir yok bu benim ikinci transferim o yüzden sürekli karşılaştırma yapıyorum malesef . Daha da dayanamicam Perşembe test yapicamKızlar 5. gün embriyosu transferi oldum 12 haziranda bugün 6. gün.. Allahım hiç belirti yok gibi ama ne bileyim vesvese de yapmak istemiyorum
Sizin test günü erkenmiş bana 24 dedi doktorCanım ben de 12 Haziran'da transfer oldum. Belirtilerim bir var bir yok bu benim ikinci transferim o yüzden sürekli karşılaştırma yapıyorum malesef . Daha da dayanamicam Perşembe test yapicam
Amin inşallah kavuşursun cnm endişelenme önemli olan iki katı yükselmesi❤
Kızlar 5. gün embriyosu transferi oldum 12 haziranda bugün 6. gün.. Allahım hiç belirti yok gibi ama ne bileyim vesvese de yapmak istemiyorum
Benimde 12 Haziran da oldu tranferim bana da 24 u dedi sizde belirti varmı bnm göğüs ağrım çok varSizin test günü erkenmiş bana 24 dedi doktor
Onun dışında bir şey hissetmiyorum çok endileseliyim inşaallah hayırlısıyla tutunurBenimde 12 Haziran da oldu tranferim bana da 24 u dedi sizde belirti varmı bnm göğüs ağrım çok var
Herkese Merhaba transfer olacaklar buluşalım sohbet edelimBenim 3 haziranda transferim var. 4 Haziranda doğum günüm inşallah bana en güzel hediye olacak Allahın izniyle inşallah bu kez pozitif olur ve sağlıkla bebişime kavuşurum benimle aynı süreci yaşayan yoldaşlarım inşallah Haziran ayı bize uğur getirir neler yapıyorsunuz? Ben estrofem, progestan ve prolutex iğne ile transfere hazırlandım. D vitamini ve Tranferin 8. Günü evde erken gebelik testi yaptım negatif çıktı 5.gun embriyosu taze transfer daha sonra pozitif sonuc alan varmı
Merhaba benim 10 haziranda transferim oldu öğleden sonra 3 gibi Tranferin 8. Günü bugün sabah evde erken gebelik testi yaptım negatif çıktı 5.gun embriyosu taze transfer daha sonra pozitif sonuc alan varmıHerkese Merhaba transfer olacaklar buluşalım sohbet edelimBenim 3 haziranda transferim var. 4 Haziranda doğum günüm inşallah bana en güzel hediye olacak Allahın izniyle inşallah bu kez pozitif olur ve sağlıkla bebişime kavuşurum benimle aynı süreci yaşayan yoldaşlarım inşallah Haziran ayı bize uğur getirir neler yapıyorsunuz? Ben estrofem, progestan ve prolutex iğne ile transfere hazırlandım. D vitamini ve folik asit kullandım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?