Haziran ayı 5. Gün transfer olanlar

dkugu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2018
1.222
718
29
17 haziranda 5. Gün 3AA tek embriyo transferi oldum
İlk gün kasık batması
2. Gün kasık batması- göğüs gerilmesi hasadlaşması
3. Gün baş dönmesi sırt ağrısı
4. Gün mide ağrısı sırt bacak romatizma gibi ağrı
5. Gün uzanınca kasıkta batma.
Göğüslerimde hassaslaşma azaldı buda beni ürküttü

Bu arada 5. Transferim 3 düşüğüm var malesef. Diğer pozitif hallerimi hatırlayamıyorum
Sizlerde belirtiler neler ?

Merhaba benim de 5. Gün kan verdim
0.100 dü Progesteronumda 1.6 dı günümden önce Şuan
Beta 0.5 Progesteron 27
Bu ne demek

Neden progesteron testi verdin ki anlamadım bide 5. Gün değil 12 gün beta hcg bakılır
Merhaba benim de 5. Gün kan verdim
0.100 dü Progesteronumda 1.6 dı günümden önce Şuan
Beta 0.5 Progesteron 27
Bu ne demek

İlk gün kasık batması

Bu arada 5. Transferim 3 düşüğüm var malesef. Diğer pozitif hallerimi hatırlayamıyorum
Bende 17haziranda çift embriyo transfer oldum 5aa ve 4bb. İlk transferim taze transferdi ve ağrım olmuştu baya 5.günden sonra kesilmişti ve 8.gün regl olarak negatif sonuçlandı. Bunda dondurulmuş transfer edildii ve transfer öncesi adet olacakmış gibi ağrım vardı transferden sonra kesildi. Ve neredeyseee hiiiiiiiç ağrım yok kendimi fazla iyi hissediyorum. Sonuç ne olacak merak ediyorum.🙇🏼‍♀️

Kızlar merhaba 🌸 bende dün transfer oldum 16.30 daydı transferim 5.gün embriyosu dondurulmuş olarak 4AA kalitesinde 1 adet embriyo transfer edildi sizler nasılsınız belirtiler nasıl ben bu sabah uyandığımda kuyruk sokumumda bi ağrı ile uyandım ters yattım uyudum diye düşündüm bide gece sıcak basması oldu bol su içiyorum beslenmeme çok dikkat ediyorum sürekli yatmıyorum yarım saat yatıp kalkıp evin içinde 10-15 dk dolaşıyorum yavaş adımlarla onun dışında öğünlerimde bol tahıl tüketiyorum çiğ fındık ceviz badem kayısı şeklinde her öğün sonrası atıştırmalı olarak tüketiyorum kahvaltıda portakal ve havuç suyu karışımı içiyorum avakado 2 adet haşlanmış yumurta yiyorum onun dışında bal kaymak tereyağ pekmez tahin yiyorum akşam yemeğimde nohut fasülye yoğurt ayran tüketiyorum çay kahve asla içmiyorum transferden bi kaç gün önce kestim hepsini ilaç olarak coraspin içiyorum günde 1 tane, folik asit alıyorum 1 adet, estrofem alıyorum sabah 2 akşam 2 bide prolutex iğne vuruyorum sabah 1 akşam 1 bu şekilde kızlar ilk denemem benim bizim sıkıntımız eşimin sperm sayısıydı çok şükür öncesinde 4 ay o tedavi gördü yeterli sayıya ulaştık sonra da tüp bebek tedavimize başladık 25 yaşındayım ilk kez deniyoruz Rabbim hepimizin kucağını doldursun en kısa zamanda hayırlısı ile miniklerimizi bize kavuştursun inşallah 🤲🤲🐣🐣♥️♥️♥️

Kizlar merhaba,

Dondurulmuş 5.gun embriyosu transferi oldum. Bugun 10. Günüm, sali günü test yaptıracağım. Belki bugun yaptırsam da cikar ama korkuyorum;(

2. Denemem bu, ilki taze 3. Gun embriyosu idi, 12. Gun degerim 8 idi sonra 55 e kadar artmaya devam etti, kimyasal gebelikti, 3 hafta içinde degerim kademeli olarak 0 landi ve regl oldum
inslah bu seferki tutunur saglikla kucağıma alirim.

Ilk transferimde 4. Gun lekelenmem olmustu 2 gun devam etmişti ama bunda hic bir sey yok, standart regl olacağım gibi ara ara agrim oluyor ama baska bir sey yok.

İlk gün kasık batması

Belli oldu mu sonucunuz? Bu belirtilerin hic biri olmadi bende.

Kızlar merhaba 🌸 bende dün transfer oldum 16.30 daydı transferim 5.gün embriyosu dondurulmuş olarak 4AA kalitesinde 1 adet embriyo transfer edildi sizler nasılsınız belirtiler nasıl ben bu sabah uyandığımda kuyruk sokumumda bi ağrı ile uyandım ters yattım uyudum diye düşündüm bide gece sıcak basması oldu bol su içiyorum beslenmeme çok dikkat ediyorum sürekli yatmıyorum yarım saat yatıp kalkıp evin içinde 10-15 dk dolaşıyorum yavaş adımlarla onun dışında öğünlerimde bol tahıl tüketiyorum çiğ fındık ceviz badem kayısı şeklinde her öğün sonrası atıştırmalı olarak tüketiyorum kahvaltıda portakal ve havuç suyu karışımı içiyorum avakado 2 adet haşlanmış yumurta yiyorum onun dışında bal kaymak tereyağ pekmez tahin yiyorum akşam yemeğimde nohut fasülye yoğurt ayran tüketiyorum çay kahve asla içmiyorum transferden bi kaç gün önce kestim hepsini ilaç olarak coraspin içiyorum günde 1 tane, folik asit alıyorum 1 adet, estrofem alıyorum sabah 2 akşam 2 bide prolutex iğne vuruyorum sabah 1 akşam 1 bu şekilde kızlar ilk denemem benim bizim sıkıntımız eşimin sperm sayısıydı çok şükür öncesinde 4 ay o tedavi gördü yeterli sayıya ulaştık sonra da tüp bebek tedavimize başladık 25 yaşındayım ilk kez deniyoruz Rabbim hepimizin kucağını doldursun en kısa zamanda hayırlısı ile miniklerimizi bize kavuştursun inşallah 🤲🤲🐣🐣♥️♥️♥️
Merhaba 26 sında mı transfer oldunuz

Ne çıktı sonucunuz merak ettim inşallah pozitif olmuştur 🌸
Maalesef 0 çıktı hiç küsürat falan da yok yani direkt sıfır hastaneden aradılar erken olduğunu söylediler test gününde tekrar vericem bakalım ama umudum yok açıkcası… Nasip herşey Hakkımızda hayırlısı olsun

X