- 9 Kasım 2013
- 965
- 577
- 358
- 37
- Konu Sahibi isabellaus
Merhabalar, yeni burun estetiği olanlar olarak burada toplanıp birbirimize destek olabiliriz diye düşündüm. Ben 10 Haziran’da ameliyat oldum. Şuna için memnunum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
HoşbuldumHoşgeldin Tam oturması 1 yılı bulacak diyor doktorlar ve herkes. Umarım bir yıl sonunda hersey istediğin gibi olur. Kalın derili miydin ince mi? Tecrübelisin bana göre o yüzden iyi ki geldin acaba burun içi yaralarının iyileşmesi ne kadar sürdü?
Bende çok kayma yapıyorduBromalin duymamistim araştırayım bende kullanayım olmadı. Nostril retainer doktorum verdi ancak kullanamiyorum. Hem kayiyor hem de burnumun içini acıtiyor. Yarın bir daha deneyeceğim takmayı. Şimdilik burun deliklerim eşit ama ilerisi için ne olur bilmiyorum. Şeklini begeniyor musunuz burnunuzun?
ameliyat fotonu burdan yada özelden atarsan fikir sunabilirim cnmMerhabalar ben 3 gün önce ameliyat oldum ameliyat fotoğrafımda burnum çok dik gözüküyor öyle olsun istemiyorum sizce değişir mi ameliyat fotoğrafımda olduğum gibi mi kalırım
Merhaba bende 10 haziranda oldum ve sonuçtan hiç memnun değilim psikolojim alt üst oldu hergün ağlıyorum gözlerim ufaldı dudak boşluğum uzadı aynaya bakmaya korkuyorum verdiğim parayamı yanıyim yüzümün halinemi bilemedim hayattan soğudumMerhabalar, yeni burun estetiği olanlar olarak burada toplanıp birbirimize destek olabiliriz diye düşündüm. Ben 10 Haziran’da ameliyat oldum. Şuna için memnunum.
Merhaba ben de ameliyat olalı 11 gün oldu bende aynı şeyi düşünüyorum doktoruma kalkık burun istemiyorum dedim ve çok az kaldıracağım çünkü düşüyor, burnun zaten düşük değil dedi ama kalkıkligi şuan gözüme batıyor. Sağlam bir psikoloji ile yapılması gereken bir ameliyatmis onu anladım. Çünkü hergun başka geliyor gözüme şuanda.Merhabalar ben 3 gün önce ameliyat oldum ameliyat fotoğrafımda burnum çok dik gözüküyor öyle olsun istemiyorum sizce değişir mi ameliyat fotoğrafımda olduğum gibi mi kalırım