Ben en sondayken aldım ilk madalyamı, sıralamanın öneminin olmadığının en doğru adresiyimOyy guzumm benimm
Nasıl geçti iş bugün ?
İyi ki tarif yapmamışsın y harfinden en sona iteleyecekti Nevoş seni
Birde n ile p tevafuğu alt alta benden de ayıramamış kendini
Kalpli opucugumude ver geribitti buraya kadarmis (aglamamaliyim, uzuldugumu belli etmemeliyim)
Hadi yine baristim o zaman al bi opucuk daha
Git
Git
Git
Me dur n olursun gitmee kal yalaann söylediiimm
Şimdiden özledim
MaşaAllah cmt pazar izin kullanıyorsun yani :) Rabbim kolaylıklar versinBen en sondayken aldım ilk madalyamı, sıralamanın öneminin olmadığının en doğru adresiyim
Yorucu geçti canım benim, yarını da atlatırsam 2 gün yatacağım
Eee napıyosun nerdesin kaç yaşındasın anan varmidur baban varmidur emicen emicenin kızi varmidurHadi yine baristim o zaman al bi opucuk daha
Hahaha yiter daacok nazlisin
Evet canım benimMaşaAllah cmt pazar izin kullanıyorsun yani :) Rabbim kolaylıklar versin
Bunu @wyonna ya söyle :)
Ben en sondayken aldım ilk madalyamı, sıralamanın öneminin olmadığının en doğru adresiyim
Yorucu geçti canım benim, yarını da atlatırsam 2 gün yatacağım
Canım benimki sondan 5. Olabilir mi?Arkadaşlar ilk mesaj düzenlendi.Sunum resimleriniz uygun mudur?Uygun değilse düzelteyim:)
@azerinnn
_Bayankus_
@BlancKahkul
@Canfeb
@-cantanem-
@deynepnaz
@ervanazlim
evlaefe
gurtmingotam
@Lunya
@Makyajkolik13
@Nameles
E Evvab
@s i d e l y a
Smile Forever
@tontriko
@TurkuazKrampon
@-VUSLAT-
Wynonna
Varidur varidur olmami, 3.5 a yeni girdim insallahEee napıyosun nerdesin kaç yaşındasın anan varmidur baban varmidur emicen emicenin kızi varmidur
Tamam düzeltttim:)Canım benimki sondan 5. Olabilir mi?
Teşekkür ederim canmTamam düzeltttim:)
Yok canım her ay farklı bir kurala göre sıralama yapıyoruz:)Uzun zamandir katilmadim ondan sondayimdir kesin:))
uygun gibi canım kısmet artık bakalımArkadaşlar ilk mesaj düzenlendi.Sunum resimleriniz uygun mudur?Uygun değilse düzelteyim:)
@azerinnn
_Bayankus_
@BlancKahkul
@Canfeb
@-cantanem-
@deynepnaz
@ervanazlim
evlaefe
gurtmingotam
@Lunya
@Makyajkolik13
@Nameles
E Evvab
@s i d e l y a
Smile Forever
@tontriko
@TurkuazKrampon
@-VUSLAT-
Wynonna
Birkaç kişinin resimlerde kararsız kaldım.Bunlardan biri sensin:)Hem canlı,hemde yakın olması lazım bence:)Çünkü oylamayı çoğunluk telefondan takip ediyor ve telefondan uzak resimler küçük görünüyor.Emin değilsen düzeltirim canım:)uygun gibi canım kısmet artık bakalım
Iyi gibi görünüyor canım Haklısın Aynen telefondan Takip ediliyor sahsen bende telefondn giriyorum yillardirBirkaç kişinin resimlerde kararsız kaldım.Bunlardan biri sensin:)Hem canlı,hemde yakın olması lazım bence:)Çünkü oylamayı çoğunluk telefondan takip ediyor ve telefondan uzak resimler küçük görünüyor.Emin değilsen düzeltirim canım:)
Tamam o zaman canımIyi gibi görünüyor canım Haklısın Aynen telefondan Takip ediliyor sahsen bende telefondn giriyorum yillardir
Bn kacurmisim
Aynen canım sen nerelerdesinBn kacurmisim
Benim resimlerden sondan 3. Resim olsa Nasıl olur ablaArkadaşlar ilk mesaj düzenlendi.Sunum resimleriniz uygun mudur?Uygun değilse düzelteyim:)
@azerinnn
_Bayankus_
@BlancKahkul
@Canfeb
@-cantanem-
@deynepnaz
@ervanazlim
evlaefe
gurtmingotam
@Lunya
@Makyajkolik13
@Nameles
E Evvab
@s i d e l y a
Smile Forever
@tontriko
@TurkuazKrampon
@-VUSLAT-
Wynonna
Düzelttim canım:)Benim resimlerden sondan 3. Resim olsa Nasıl olur abla
Teşekkür ederim ablacımDüzelttim canım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?