- Konu Sahibi **garfield**
yorgan ve battaniyelerin tek kişilik olanları evde çok rahat yıkanır. ve hatta mutlaka yıkanmalıdır. diğerleri ise bu işi profesyonel firmalara yaptırılabilir. benim favorim duygu halı temizleme 2 ayda bir kere mutlaka yıkatırım sizede tavsiye ederim . Yorgana asılınca şöyle mis gibi kokması bilmiyorum ama yaşam kalitesinin komple etkilemesi bence. Güzel duygular içinde uyursak güzel rüyalar görürrüz. Güzel rüya görürsek bilinçaltımız güzel biçimlenir. Ertesi gün de iş arkadaşlarımıza sinirlenmeyiz belki :)
uzatmayayım herkes bulunduğu şehirdeki yıkamacılara yorganlarını yıkatsın arkaşlar şu benim yıkattığım yer Antalya Pamuk Yorgan Yıkama
evde yıkayabileceğimiz çoğunluktadır. birkaçtanesini de böyle firmalara yıkatırız olur biter. evde yıkayanlar için ayda bir kere tavsiyemdir.
uzatmayayım herkes bulunduğu şehirdeki yıkamacılara yorganlarını yıkatsın arkaşlar şu benim yıkattığım yer Antalya Pamuk Yorgan Yıkama
evde yıkayabileceğimiz çoğunluktadır. birkaçtanesini de böyle firmalara yıkatırız olur biter. evde yıkayanlar için ayda bir kere tavsiyemdir.