katkı maddesi olan her şeyden uzak durmamız lazım,süt yoğurt da dahil öyle çok işlem görüyorki süt sütlükten çıkıyor molekülleri bile değişiyormuş pastörize olurken ama şehirde de inek sütü bulmak zor ben günlük bardağa mayalıyorum peteğin üstünde-kalorifer-yapıyorum
CANIM BENCE SEN BİRAZ DAHA BEKLE HAZIR YOĞURTLARI YEDİRME.ÇÜNKÜ FENA HALDE GAZ YAPTIĞINI BİLİYORUM.AMA EĞER YEDİRMEK İSTERSENDE BEBEKLER İÇİN MEYVELİ YOĞURTLAR VAR AMA ÖYLE HER GÖRDÜĞÜNÜDE ALMAMAYA ÇALIŞ.SAĞLIKLI OLANLARINDAN VE ONAYLANMIŞ BEBEK YOĞURTLARI VAR.merhabalar bebegim 7 aylık hazır yoğurt yedirsem bişey olurmu zararlı diyolar ama yoğurt yapamıyorum ne yapayım.cevaplarsanız çok sevineceğim
66emos66cum yogurdun üzerine koydugun kagit havlu yogurdun bütün degerli yerini alip götürüyor.Biz türklerde tas gibi yogurt hastaligi var.Ama yogurdun en saglikli ve besleyici yeri o begenmedigimiz yesil suyu.Özellikle cocuklarda saglikli sac ve tirnak gelisiminde cok faydasi var.YOGURDUN SUYUNU ATMAYALIM:Corba veya yogurt sulandirici ,ya da ayran yapiminda kullanalim.Doktor Bana Kendi Yaptiğin Yoğurdu Yedir Dedi.bende 1 Senedir Kendim Yapiyorum Kizimda Seviyor Bizde.canim 3 Kilo Sütü Parmağini Hafif Yakacak Kadar Isit.
Mayaliycan Yere Tencereni Koy Içine 2 çorba Kaşiği Yoğurt Kat Hafif Kariştir Ve Ağzini Kapat.tencerenin üzerine çabuk Soğumamasi Için Battaniye Falan Sar.ama 6,7 Saat Hiç Kimildatmadan Beklet.açtiktan Sonra Buzdolabina Koy.hemen Bozma.birde Yoğudun Sert Olmasi Için Ben Dolaba Koyduktan Sonra üzerine Kalin Ve Temiz Bir Havlu Koyuyorum Yoğurdun Fazla Suyunu çekiyor.hatta Bir Kaçgün Sikip Tekrar Havluyu Koyuyorum.taş Gibi Tutuyor.şimdi Yoğurt Makinalari çikmiş.ama Ben Annemden Gördüğüm Yöntemlede çok Seviyorum Yoğurdu.
Bende çok denedim normal paket sütlerle yoğurt mayalayamadım.Olmuyor bir türlü çevremdede aynı dertten yakınan çok insan var
evet canım sana katılıyorum.pastörize sütü pastörize yoğurtla mayalamak direk hazır yoğurt vermekle aynı şey bence.ben de hazır yoğurt yediriyorum.açıkta satılan sütle yoğurt yapmıycama göre bence bu daha sağlıklı.meyveli yoğurttan fazla verme dedi dr bana bir danone sade küçüğe 2 meyveli karıştırıp öyle vermemi söyledi ben öyle yapıyorum.
aldığım sütte hazır olacak kendim yapsam da hiçbirşey farketmeyecek.a.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?