• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Bakım Ürünleri hazır saç bakım yağları mı yoksa...????

Kirmiziplakci318

Guru
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2009
151
2
316
merhaba arkadaşlar saçlarımın bakımı için hazır saç bakım yağı aldım.içinde badem yağı, çamterebentin, zeytinyağı, jojoba yağı, buğday yağı, ısırgan yağı, susam yağı gibi yağlar var. acaba bu yağları tek tek alıp kullanmak mı yoksa böyle hazır saç bakım yağları kullanmak mı daha faydalıdır ? :26:

ben hazır yağları tercih etmiyorum haftada 1 zeytinyağı badem yağı karıştırıp 1 saat bekletiyorum şampuanımda çamterebenti var bunları yapıyorum sadece

merhaba arkadaşlar saçlarımın bakımı için hazır saç bakım yağı aldım.içinde badem yağı, çamterebentin, zeytinyağı, jojoba yağı, buğday yağı, ısırgan yağı, susam yağı gibi yağlar var. acaba bu yağları tek tek alıp kullanmak mı yoksa böyle hazır saç bakım yağları kullanmak mı daha faydalıdır ? :26:

canım ben mecitefendinin saç bakım yağını kaullanıyorum..bir de sarımsaklı şampuanını saç dökülmem için..çok memnun kaldım baya saçım çıktı ve inanılmaz parlak ve canlı..haftada 3 defa yapıyorum..3 aydır..bu yağın içine ben yılan yağı ekledim sadece..saç dökülmem için..tavsiye ederim..saç bakım yağı 10 lira çok pahalı değil..bende senin gibi düşünmüştüm sonra vazgeçtim..belki karışım oranları farklıdır diye..yağ uzun bir süre gidiyo hemen bitmiyo da

saçlarim ince telli ve az gürlesmesini va kalın telli olması icin ne önerirsiniz daha önceden yılan yagı kullandım bıraz faydasını gördüm ama daha cok gürlestiren ne önerirsiniz?

saçlarim ince telli ve az gürlesmesini va kalın telli olması icin ne önerirsiniz daha önceden yılan yagı kullandım bıraz faydasını gördüm ama daha cok gürlestiren ne önerirsiniz?[/QUOT
ben yukarıda da yazdığım gibi mecitefendi saç bakım yağını öneririm içine yılan yağını katarak..en az haftada 3 kez düzenli yapılacak..şimdi herkesin bir saç yapısı var öle deli gibi saç fırkırmasını beklememek lazım..kişiden kişiye değişr..ben arkadaşım sadece yılan yağı yaptı saç fışkırdı..kuaföre tarakla açamıyodu ve bırak yapma artık dedi..onun anne babası ve ablası baya gür saçlı..yani genetiğinde varsa oluyo yoksa ne yaparsan yap belli bir aşamayı geçemiyorsun..bir de 3 ay en az sabretip uygulamak lazım

Back