hazır o kız aradan çekilmişken?

blankspace1

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2015
404
147
çok sevdiğim bir insan vardı. ama hayallerimi hep başkaları yaşıyordu ben hep 2. plandaydım. ama sonra ne olduysa o kızın gerçek yüzünü gördü. yani artık eskisi gibi değiller. aralarında mesafe var. ama sevdiğim insanla benim aram hala iyi. beni gördüğünde gülümsüyor. hazır o kız yokken araya girsem, ve onu unuttursam olur mu? :110: yarın ona küçük bir hediye alıp onun yanına gitmek istiyorum...

Son düzenleme:
''Ben hep 2. plandaydım.'' Bu cümleyi kullanan birinin o hoşlandığı kişiyle duygusal bir şeyler paylaşıyor olması lazım.

Anlattıklarınızdan platonik bir aşk yaşıyor gibisiniz ama bir yandan da bu cümleniz sanki sizinle de duygusal bir ilişki kurmuş gibi o erkek.

Sana gülümsemesi, aranızın iyi olması size aşık olduğu anlamına gelmez. Hatta en azında hoşlandığını bile göstermez sana karşı bu yaptıkları.

O kızı da suçlu gibi göstermişsiniz. Yok benim hayallerimi yaşıyor falan diyerek. Sanki sevdiğiniz adamı elinizden bilerek, isteyerek çalmış gibi bir ima da bulunmuşsunuz..

Doğru bulmadım bu düşünceni. Şahsen biri beni unutturmaya kalksa arkasından neler sayarım hiç hoş gelmedi bana . İstiyosan bi süre daha bekle tamamen nolcaklarina karar versinler adamda bişeyler varsa içinde hala en azından biter ondan sonra yaz yada git söyle hediye falan alma .

''Ben hep 2. plandaydım.'' Bu cümleyi kullanan birinin o hoşlandığı kişiyle duygusal bir şeyler paylaşıyor olması lazım.

Anlattıklarınızdan platonik bir aşk yaşıyor gibisiniz ama bir yandan da bu cümleniz sanki sizinle de duygusal bir ilişki kurmuş gibi o erkek.

Sana gülümsemesi, aranızın iyi olması size aşık olduğu anlamına gelmez. Hatta en azında hoşlandığını bile göstermez sana karşı bu yaptıkları.

O kızı da suçlu gibi göstermişsiniz. Yok benim hayallerimi yaşıyor falan diyerek. Sanki sevdiğiniz adamı elinizden bilerek, isteyerek çalmış gibi bir ima da bulunmuşsunuz..

o kız onu hak etmiyor çünkü ona ihanet etti ve sonunda gerçek yüzü ortaya çıktı

o kız da arkadaşınız mi? kızın yüzünü gördü diyorsunuz acaba nelerini gördü? barışma olasılıkları varsa hiç girmeyin reddedilebilirsiniz de.

o kız da arkadaşınız mi? kızın yüzünü gördü diyorsunuz acaba nelerini gördü? barışma olasılıkları varsa hiç girmeyin reddedilebilirsiniz de.

eskiden arkadaştık ama sonra kızın gerçek yüzünü gördüm. son 2-3 haftadır da o kızın başka bir erkekle çıktığını herkes duydu kız rezil oldu. arkadaşım görmüş, kıza bakıp suratını asmış

X