• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak Dekorasyonu Hazır mutfak yapırmak ıstıyorum

mizdamiz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2006
6.750
19
0
39
Ankara
KIZLAR BENIM EVIM 2 SENELIK YENI BINA AMA MUTAHIT HIC KULLANISLI DOLAP YAPMAMIS HC BIRSEYIM SIGMIYOR AYRICA MUTFAGIM BUYUK OLMASINA RAGMEN BUZ DOLABI YERI KOYMADIGI ICIN ORTADA KALIYOR BUDA HALIYLE HEM SEKLINI HEMDE KUCULTUYOR KOSEYEDE KOYAMIYORUM KOSEYE KOMBI YAPILMIS ORTADA KALDI GITTI EEEEEE MASADA SANLDALYE NEYSE KONUYA GELIYIM RESIMLI SEKILDE ANLATIRIM BIRAZDA YENI HAZIR MUTFAK ALMAK ISTIYORUM AMA IKEA KOCTAS O TARZ YERLERDEKI MUTFAKLAR IYIMIDIR YADA MUTFAKCILARA GIDERSEM COK FIYAT DERLERMI EN FAZLA 1 MLYAR VERIO ESIM BANA BOYLE RESIMDEKI GIBI KLASIK UZUNLAMASINA YAPILMIS MUTFAK DOLABI http://trprom-image.s3.amazonaws.com/171048_w640_h640_modelmutfakdolapbuyukfoto6.jpg

Yanı o kapının yanı bos benım bu kadar mesefa cok olmasada kapıyla dolap arası nerdeyse bır buzdolabı kadar

sımdı tam bas btım noktasında fırın yerı yanı baca delıgı davlunbaz yerı oldugu ıcın buzdolabını o bosluga koyamıyorum fırın kapagı acılmıyor

yenı mutfakla fırın yerı ve levye yerı degısınce ordakı yerı dolap yaparak buzdolabını ıcıne koymak ortayı genısletmek ıstıyorum fıkır verın kızlar 1 mılyara yapabılırmıyım herseyı dahılllll

valla cnm sadece mermerini bile 1 milyara anca yaptırırsın. hadi onu şu mermer tozu olanlardan fln 500 e mal ettin diyelim. dolaplar mümkün değil 500 lira tutsun.

koçtaştaki bu boyutta hazır mutfaklar bile 1500 den başlıyo. ama yine araştır. umarım istediğin gibi olur

Evet haklısın ama sureklı goruyorum uygun 650 veta 750 boy dolaplarıyla bırlıkte ama ıste sadee bakarak acaba tezgah fılan vermıyorlamı kı

:9: Evet baya bakındım hanı gıdebıldıgım yerlere ama ıste gene kafamda seyler var sorular o koydıgın ok begenıyorum renklerını fılan ama buzdolabım kalacak gıbı ortada bunla

bence ikea koçtaş bauhous denilen yerlerde gayet 1 milyara güzel mutfak yaptırabilirsin .

kalıtelı olurlar ınslah bazı nette yorumlara baktım kalıtesız dıyorlar yok montaj kotu dıolar fılan

ama alıp montajı tanıdık bırılerıne yaptırsam super olur

bugun bahaus gıttım orda var ama kucuk gıbı olacak 2.40 mı ne dıyor benım mutfak 2 metre halı almıstım kucuk gelmıstı ordan aklıma takıldı en kotu 3 var dolapların uzunlugu benım ek parca alarak tamamlanırmıkı acaba

Back
X