Gelinlik Modelleri Hazır gelinlikmi diktirme gelinlikmi?

gyirmibes

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2009
179
0
116
41
Bursa
kızlar selam.. temmuz18 de düğünüm var gelilik diktirsemmi yoksa hazır mı alsam? karar veremedim.. bi yardımcı olurmusunuz.

Canım öncelikle hayırlı olsun,
Diktirenlerin pek çoğu kalite yerlere diktirenler hariç hüsrana uğradı,
Oldum olası diktirme işinden nefret ederim, çünki yapı itibariyle olmamış diyemem, beğenmedim diyemem ve yeniden yapın diyemem...
Bir kerede bir şeyden hevesim kaçtımı o şey bana zevk vermez,
Ben gelinliğimi gördüm beğendim, üzerime giyincede şahane durdu ve içim pırpır etti, işte bu dedim..
Hatta başka gelinlik içime sinmeyecek diye düğünden 4-5 ay önce almıştık gelinliğimi çünki tesadüfen karşıma çıktı ve bayıldık hepimiz,
Dilerim sende içine çok sinen bir gelinliği mutlulukla giyersin.

ben nette gördugum bir modeli fotografını götürüp diktirdim ama moda evinde nette gördugum cogu modelin birebir aynısı vardı ben şanslıyım bu konuda sanırım 1 provayla bekledigimden guzel bir gelinlik giydim tabi 1 provaydı ama yaklaşık 5 defa gidip dikim aşamasını takip ettim kumas ve danteli geldiginde beni aradılar gidip baktım onay vermeden baslamadılar tek sıkıntım onlar taş ekleyelim diye inat ettiler biraz ben baskın çıktım ekletmedim guclubacismile ama çok iyi araştırmalısın hüsrana uğrayan çok kişi var bu konuda bzende fiziklerine uymadıgı halde o modelde diretenler diktirdik ama olmadı diyorlar bunada dikkat etmek lazım

cnm ben hazır aldım nişanda olsun kınada olsun bütün kıyafetlerim hazır. diktirmeyle hem vakit kaybetmek istemedim hemde istediğim gibi dikilemeyeceğinden şüphe ettiim . hazır gelinliği denedim 1 hafta sonra boy provasına çağırdılar kısmetse 1 hafta içinde alıcam diktirdiğin zaman hep provaya gitmen gerekecek ve kontrol etmen gerekecek sana hazırı tavsiye ederim cnm

birde beğeneceğin gelinlik ünlü bir modacının olucak aynı kaliteyi yakalayamazlar gibi geliyor

Bu iş biraz şans işi. Yani gelinliği dikecek terzinin işini çok iyi biliyorsan ve kendinden olmadığın kadar terziden eminsen (-ki bu pek mümkün olmuyor) olabilir.

Ama en risksiz olanı hazır gelinlik beğenmek ve sadece vücut ölçülerine göre ayarlatmak.

Diktirmede iş sadece internetten model beğenmekle bitmiyor. Kumaşı, küpürü, taşı, pulu, duvağı... hepsi ayrı ayrı sorun. Uğraşırım, yaptırırım, vaktim bol diyorsan düşünme git istediğin modeli diktir.

Kaliteli ve güvenilir bir moda evi bulmak lazım özel dikimler için... Heryer istediğimiz modeli aynı şekilde dikemeyebilir.. Gelinlik olayını riske atmamak lazım :/

şimdiiii benim gibi seçici biriysen diktir yok ben o kadar ayrıntılı düşünmem herşeyi beğenen biriyim diyosan hazır al

kaydirigubbakcemile5 bende hazır almanı tavsiye ederim.

çok saolun kızlar ya... şebnemcim sen bursadasın nereden alıyorsun gelinliğini.. biz inegölde gezerken nişanlımla bi kuyumcuya girdik yan tarafı gelinlikçiydi orada çok güzel modeller gördüük. sanırım bende oradan alıcam... ama sendende akıl alayım tatlım... bende sevibade gibi olmadı yeniden yap diyemeyenlerdenim.. ondan hazır alıcam sanırım..

ben diktirmeye güvenemiyorum çünkü adam akıllı gelinlik diken biyer yok bulundugum yerde.gerçekten güvenilen ve iyi biiyerse diktir ama ben olsam her tarz gelinligi deneyip giyip öle alırdım..ben hazırlardan yanayım:)

aynen canımm bende deniycem hazır alıcam temmuzda düğünümüz buay gelinlik olayınıda halledeceğiz kısmetse..

aynen canımm bende deniycem hazır alıcam temmuzda düğünümüz buay gelinlik olayınıda halledeceğiz kısmetse..

çok güzel gelinlikler var cnm eminim içine siner çünkü çok güzel hazır modeller var:)hayırlıı olsun cnm:)

evet cnm ben bursadayım

aysiradan aldım cnm akay gelinliğede bakabilirsin iki yere bakmıştım zaten bende sadece son kararımı aysiradan yana kullandım

birde iyiki hazır aldım diyorum çünkü istediğim modelle aldığım model çok farklı istediğim modeli üstümde durmadan diktirseydim pişman olabilirdim çünkü yakışmasıda çok önemli

sen bursayamı gelin geliyorsun cnm ??

evet canımbursaya gelin gelicem kısmetse :)
bunlarıda listeme ekleyeyim aysirayı duymuştum daha öncede..
sen nekadara alıcaksın canımm gelinliğini..

çok güzel gelinlikler var cnm eminim içine siner çünkü çok güzel hazır modeller var:)hayırlıı olsun cnm:)

saol tatlım.. ya kimle konuştuysam gelinliği giymeden bilemezsin diyor zaten. inşallah çabucak hallederim o işide :)

evet canımbursaya gelin gelicem kısmetse :)
bunlarıda listeme ekleyeyim aysirayı duymuştum daha öncede..
sen nekadara alıcaksın canımm gelinliğini..

hayırısı olsun cnm kaydirigubbakcemile :Saruboceq:

benim duvak çiçek ve taç dahil 2500 tl ye geldi gelinliğim kısmetse haber bekliyorum hazırlandığında teslim alıcam cnm gelinliğimi

denemeden alma bende söylemesi eğer hazır gelinlik düşünüyorsan şimdiden internetten model bakmayı bırak cnm :)) çünkü düşündüklerin üstünde çok farklı duruyor

iyiymiş ya fiyatıda .. bende bu ay gelip bursaya halledeceğim gelinlik işinide..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…